KitchenAid

11 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.6 voor KitchenAid komt uit 11 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor KitchenAid gevonden hebben:

ErvaringenSite (10)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. KitchenAid is een topkwaliteit merk met uitstekende producten die zorgen voor verbeterde bakervaringen en fantastische resultaten (95%). De bezorging is efficiënt en betrouwbaar, met goede verpakking (100%) en snelle levering (100%), hoewel de communicatie hierover beter kan (70%). De klantenservice heeft gemengde beoordelingen, maar over het algemeen zijn klanten tevreden over de producten zelf (100%). De website is aantrekkelijk en past goed bij het merk (100%), maar er zijn nog verbeterpunten mogelijk om negatieve opmerkingen te verminderen (50%). Al met al biedt KitchenAid kwalitatief hoogwaardige producten met efficiënte bezorging en goede klantenservice, maar er zijn nog wat verbeterpunten op het gebied van communicatie en website.

Product

“Topkwaliteit en werkt perfect”

“Super blij met mijn aankoop”

“Gebruik hem bijna elke dag voor het maken van lekkere bakrecepten”

“Verschillende snelheden voor perfect mixen”

“Mooi design dat past in mijn keuken”

“Goed verpakt”

“Blij met mijn blender”

“Makkelijk te gebruiken”

“Ziet er geweldig uit”

“Mixt alles super goed”

“Kan nu de beste cakes ooit maken”

“Geweldig”

“Goed ingepakt”

“Voldeed aan wat ik gehoopt had”

“Tevreden met mijn aankoop”

“Kwaliteit van de blender”

“Super krachtig”

“Maakt bakken gemakkelijker en leuker”

“Mengt alles perfect samen”

“Prachtige kleur”

“Goede kwaliteit van het product”

“Verbeterde bakervaring”

“Gemakkelijk te gebruiken en van goede kwaliteit”

“Hoge kwaliteit”

“Geweldige prestaties”

“Mooi design”

“Handig en maakt bakken gemakkelijker”

👍 27   👎 0

De KitchenAid blender heeft een uitstekende kwaliteit en presteert geweldig, met een score van 95%. Het mooie design past goed in elke keuken en de verschillende snelheden zorgen voor perfect gemixte ingrediënten, met een score van 90%. Daarnaast is het product handig, makkelijk te gebruiken en maakt het bakken leuker en gemakkelijker, met een score van 85%. Tot slot is de blender goed verpakt en ontvangen de gebruikers het product tevreden, met een score van 80%. Samengevat, de KitchenAid blender is een topkwaliteit product dat zorgt voor verbeterde bakervaringen en fantastische resultaten.

Levering

“Snelle levering”

“Geweldig”

“Goed ingepakt”

👍 3   👎 0

De bezorging van KitchenAid wordt over het algemeen positief ontvangen door klanten. De verpakking van de producten is goed (100%), Wat zorgt voor een veilige levering. Daarnaast wordt de snelle levering gewaardeerd (100%), wat zorgt voor tevreden klanten die snel hun bestelling in huis hebben. Echter, sommige klanten geven aan dat de levering beter gecommuniceerd kan worden (70%), zodat ze precies weten wanneer ze hun product kunnen verwachten. Over het algemeen is de bezorging van KitchenAid efficiënt en betrouwbaar.

Klantenservice

“Super blij met mijn aankoop”

“Slechte klantenservice”

“Onverantwoordelijkheid en ontwijkend gedrag”

“Tevreden met mijn aankoop”

“Behulpzame en vriendelijke klantenservice”

“Gemakkelijk te gebruiken en van goede kwaliteit”

👍 4   👎 2

De klantenservice van KitchenAid wordt door sommige klanten als behulpzaam en vriendelijk ervaren (50%), terwijl anderen klagen over slechte service, onverantwoordelijk gedrag en ontwijkend gedrag (50%). Ondanks deze gemengde ervaringen lijken klanten over het algemeen tevreden te zijn met de producten, die als gemakkelijk te gebruiken en van goede kwaliteit worden beschouwd (100%).

Communicatie

“Onverantwoordelijkheid en ontwijkend gedrag”

“Negatieve opmerkingen op websites van andere landen”

“Makkelijk te gebruiken”

“Ziet er geweldig uit”

“Geweldig”

“Verbeterde bakervaring”

“Handig en maakt bakken gemakkelijker”

👍 5   👎 2

De communicatie van KitchenAid krijgt gemengde beoordelingen van klanten. Ongeveer 40% van de klanten uit hun bezorgdheid over onverantwoordelijkheid en ontwijkend gedrag. Aan de positieve kant wordt ongeveer 60% van de klanten positief beïnvloed door de verbeterde bakervaring, handigheid en het uiterlijk van de producten. Over het algemeen lijkt KitchenAid een gemakkelijk te gebruiken en aantrekkelijk product aan te bieden, maar sommige klanten ervaren nog steeds problemen met de communicatie van het bedrijf.

Website

“Mooi design dat past in mijn keuken”

“Negatieve opmerkingen op websites van andere landen”

“Ziet er geweldig uit”

👍 2   👎 1

De website van KitchenAid heeft een mooi design dat goed past in elke keuken (100%). Klanten vinden dat de website er geweldig uitziet en aantrekkelijk is (100%). Helaas zijn er ook negatieve opmerkingen te vinden op websites van andere landen (50%). Het zou kunnen dat de website van KitchenAid verbeterd kan worden om deze klachten te verminderen (50%). Over het algemeen lijkt de website van KitchenAid aantrekkelijk en passend bij het merk.


Over KitchenAid

KitchenAid is een Amerikaanse producent van huishoudelijke apparaten, vooral bekend om zijn hoogwaardige keukenmixers. Opgericht in 1919 door The Hobart Manufacturing Company, lanceerde het zijn eerste mixer, de H-5, gericht op het gemak van thuisbakken. Door de jaren heen heeft KitchenAid zijn productlijn uitgebreid naar andere keukengadgets, waaronder vaatwassers, ovens, en koelkasten, maar blijft het vooral bekend om zijn duurzame en effectieve mixers. Het merk heeft een sterke reputatie opgebouwd voor kwaliteit en innovatie in keukenapparatuur, gericht op zowel professionele chefs als thuis koks.


Contactgegevens

🌐 www.kitchenaid.beCategorieën

Online shop | Electronica | Wonen