Media Markt

Alle reviews

Media Markt

53% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

B
Ben d haese
De luchtbevochtiger doet totaal niet wat hij doet. Voor de aankoop geen deskundige uitleg. De reclame nl afbeelding van de doos is misleidend en zou damp produceren. Ik heb duidelijk gezegd ik ...Lees verder
V
Vincent Kuys
Was gisteren in de Media Markt en zag daar zo'n luchtverfrisser voor 289, maar online bij diezelfde Media Markt is precies diezelfde luchtverfrisser 249 euro! Dat scheelt 40 euro!! En heb het met ...Lees verder
T
Thomas
Is het waar dat Mediamarkt zo goedkoop is, omdat ze spullen hebben die 'van de wagen zijn gevallen'? Of die al een keer zijn teruggebracht en dat ze daarom zo goedkoop zijn (maar daarom ook sneller...Lees verder
K
Koffieleutjes
Wij hebben lang zitten dubben welk koffieapparaat het meest geschikt was. In de Mediamarkt konden we uitgebreid kiezen en zelfs proeven, erg handig en zo kozen wij uiteindelijk voor een nespresso-a...Lees verder
U
unsatisfied customer
Do NOT buy, this is the absolute WORST experience that I have had. Mediamarkt lies and cheats its customers. Choose ANOTHER supplier. Lees verder

Alle reviews (43)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Luchtbevochtiger

  De luchtbevochtiger doet totaal niet wat hij doet.
  Voor de aankoop geen deskundige uitleg.
  De reclame nl afbeelding van de doos is misleidend en zou damp produceren.
  Ik heb duidelijk gezegd ik wil damp verneveling.
  Indien dit niet rechtgezet wordt bij wijze van terugbetaling (de werkelijke betaalde prijs buiten de solden) op KASSATICKET of waardebon of ruiling, wordt testaankoop ingelicht waar ik abonnee ben. Mediamarkt zal dan bij deze nog een ???? verliezen. Ook op Facebook en Instagram zal dit gepubliceerd worden. Mvg


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Media Markt 40 euro goedkoper online !!

  Was gisteren in de Media Markt en zag daar zo'n luchtverfrisser voor 289, maar online bij diezelfde Media Markt is precies diezelfde luchtverfrisser 249 euro! Dat scheelt 40 euro!! En heb het met andere dingen ook gezien!

  Dus voor iedereen de tip: bestel bij Media Markt online, dan ben je veel goedkoper uit!

  En wordt het nog thuis bezorgd ook!

  Vandaag 25/05 geprobeerd om een tv te kopen van 1500 € in de Mediamarkt te Woluwe. Geen enkele verkoper die Nederlands sprak. Zeer triestig. Zet er geen voet meer binnen. rij nog liever 70 km verder naar Hasselt, bende onbekwamen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Van de wagen gevallen? Is dat waar?

  Is het waar dat Mediamarkt zo goedkoop is, omdat ze spullen hebben die 'van de wagen zijn gevallen'? Of die al een keer zijn teruggebracht en dat ze daarom zo goedkoop zijn (maar daarom ook sneller stuk gaan weer)? Dat hoorde ik eens, maar ik weet niet of het waar is.

  Nou, dat lijkt me niet hoor. Zo'n grote winkel, als dat uit komt of waar zou zijn, dan hebben ze echt veel klantverlies!

  Ja ik heb dat ook wel eens gehoord! Maar denk eigenlijk dat het gewoon roddels zijn

  Volgens mij zijn ze gewoon zo goedkoop omdat ze grote hoeveelheden tegelijk kunnen kopen en dan korting krijgen

  nou ik geloof dat wel. had een wasmaschine gekocht en toen die uit de doos kwam, zaten daar al krassen op!niet zo erg, hij doet het gewoon natuurlijk, maar vnd het toch vreemd dus misschien is het wel waar!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nespresso proeven in de winkel!

  Wij hebben lang zitten dubben welk koffieapparaat het meest geschikt was. In de Mediamarkt konden we uitgebreid kiezen en zelfs proeven, erg handig en zo kozen wij uiteindelijk voor een nespresso-apparaat daar. Nog goedkoop ook (had ik niet verwacht)


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  fridge and washing machine

  Do NOT buy, this is the absolute WORST experience that I have had. Mediamarkt lies and cheats its customers. Choose ANOTHER supplier.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Screenprotector

  Meer dan half uur moeten wachten voor ik bediend werd voor de plaatsing van simpele screenprotector


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  BABYLISS E990E HAARTRIMMER

  Vandaag ontvangen uiteraard meteen geladen en uitgeprobeerd.
  -Ligt heel goed in de hand is daarom ook geraffineerd functioneel.
  -Mesjes snijden goed en nauwkeurig.
  -Wat betreft gebruiksvriendelijkheid totaal vind ik hem super.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tv

  Ik vond het erg aangenaam om iets bij mediamarkt Wilrijk te kopen de verkooper was erg vriendelijk en heel behulpzaam! Dit is heel fijn mediamarkt doe zo voord ik raad jullie aan iedereen aan


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Samsung Tablet gekocht net

  Net terug van de Media Markt met mijn nieuwe Tablet. Blij mee!! Samsung Galaxy Tab É voor 179 euro, best goede prijs denk ik? Wel superdure hoes erbij, maar dan is hij tenminste veilig...


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Calor stoomstrijkijzer

  Door problemen met mijn browser kon ik niet tijdig een promotie bestellen. Dankzij een commerciële geste van Mediamarkt kon ik het toestel in de winkel afhalen aan Promotieprijs. TOP!!!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  gsm

  Op zondag een bestelling gedaan bij mediamarkt, er stond bij "in voorraad" en "levering binnen 1-3 dagen". ONMIDDELLIJK BETAALD. Dinsdag nog steeds geen bevestigingsmail ontvangen. Ik stuur dinsdagmorgen een email naar hun klantendienst en open een incident (# 220308-001317). Ik krijg dinsdagavond nog steeds geen antwoord. Ik bel dan in bij hun klantendienst, daar wuiven ze me onmiddellijk af dat ik maar moet w88 op de reactie van de email. GEEN info over mijn bestelling, "weten ze niet" volgens hen. Vandaag bel ik opnieuw in, gezien ik nog steeds GEEN reactie ontvang. Dan zeggen ze ineens dat het in backorder is. Ik vraag mn geld terug maar daar moet ik dan volgens hen op gaan wachten. Daarom deze klacht, om openbaar te stellen hoe achterbaks en oneerlijk men daar te werk gaat. Geld aannemen voor producten die er niet zijn en dan het geld zo lang mogelijk inhouden. Charlatans en dieven zijn het. Hier zitten we nu, we hebben dringend een toestel nodig voor werk en gerelateerde zaken, en het geld dat ik dien te gebruiken daarvoor wordt nu door dit oneerlijk bedrijf ingehouden. Hun service is ronduit SCHANDALIG, zelfs onbestaande want ze reageren pas wanneer ze zien dat je klachten neerlegt! Ze rammelen met de voeten van hun eigen klanten, en gaan dan ook nog met je GELD staan spelen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  een Iphone 11 pro Max

  ik heb veel dingen bij de mediamarkt besteld en heb daar nog nooit iets geks mee gemaakt en als ik een vraag over iets was word ik er altijd super goed geholpen ook in de winkel zelf.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verkoop defect toestel

  Ik kocht nieuw wasmachine de koerier komt begint daar aan te draaien fout code en hij bleef maar duwen endraaien en weg was hij ik ging kijken machine volwater met foutcode ik heb de stekker uit getrokken want de aan knop werktniet . Ik namtelefonisch contact binnen het half u dat de geleverde machine niet werkt . We zullen technieker sturen . Als ik antwoorde ik kocht een nieuwe wasmachinr en ik wil dan ook niet wachten tot eentechnieket de nieuwe machine herstelt ik wil mijn geld terug ze overtreden het herroepingsrecht en elke reactie veranderd wel de ene beweerd binnen de 48 u had je moeten bellen terwijl ik binnen de 30 minuten al cinta t nam de zaak is nu bij de ombudsdienst ik wil geen wasmachine die al moet hetstelt worden voor ik ze kan gebruiken dan had ik beter 2 de hands gekocht ik ben niet alleen facebook staat vol klachten koop hier nooit


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Frigo Americain

  Order no: 53834148

  FR translation
  Nous commandons un réfrigérateur américain sur le site Web de Mediamarkt. Nous avons déclaré que nous avons 10 marches avant d'entrer dans la maison. Notre commande a été approuvée et nous avons reçu une livraison d'un montant de 40 euros.
  Lorsque la livraison est arrivée, la société de logistique nous a informés qu'elle ne pouvait pas prendre le réfrigérateur 10 marches et que nous avions besoin d'un ascenseur. Ils nous ont dit que mediamarkt ne les avait pas informés des escaliers.

  Nous avons appelé mediamarkt et ils acceptent que ce n'est pas de notre faute car nous avons mentionné les escaliers. Cependant, ils veulent nous facturer à nouveau les frais de livraison de 40 euros.

  Il n'y a pas d'instruction claire ou de note du système indiquant que nous avons besoin d'un ascenseur. Comme nous n'avions pas le contact de livraison, nous ne savons même pas comment nous demanderions un ascenseur.

  C'est une blague car nous avons fait chaque étape correctement et mediamarkt n'a pas donné les bonnes informations à la société de logistique pour les escaliers.

  Je veux récupérer mes deuxièmes frais de livraison !!!!
  Je n'avais pas non plus de réfrigérateur et ma nourriture devait aller à la poubelle à cause de cela !!!
  J'ai dépensé plus de 3 000 euros pour mediamarkt ce mois-ci et leur orientation client est une BLAGUE !!!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  iphone 12 mini (nog niet aangekocht)

  Ik ben al even aan het nadenken om de iphone 12 mini te kopen. Ik volg de prijzen al even op sinds eind augustus. Eind augustus was het 679€, ik zeg zal nog even wachten tot iphone 13 uitkomt, dan zullen prijzen dalen. Toen de iphone 13 op de markt was keek ik terug voor de prijzen van de iphone 12 mini. WAT??? De prijzen in de lucht geschoten. Wat een gemene truck!!! Ik wacht dus opnieuw... na enige tijd prijs gezakt voor iphone 12 mini naar 652€. Ik wacht nog even en... WAT??? Opnieuw een stijging? Waar zijn jullie mee bezig zeg? Staat nu terug op 659€ (14 oktober 2021) mensen let op! Ik zie het nog gebeuren dat de PRIJZEN NET VOOR DE SOLDEN LAAG ZULLEN STAAN OM DAN TERUG TE STIJGEN IN DE SOLDENPERIODE. Zou niet de eerste keer zijn dat artikelen in soldenperiode duurder zijn met een uitgevonden doorstreept bedrag erboven. OPLICHTERS!!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wasmachine

  Laten me 40 euro bijbetalen voor levering, die niet is gebeurd.

  Laten me naar tussenleverancier bellen, dat betalend is, blijkt dat het van mediamarkt zelf is en dus hebben ze hun werk door mij laten uitvoeren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Smartphone

  Defecte smartphone,2 maand oud.Geen retour mogelijk.De meeste winkels rond Gent en Brussel,een heel eind rijden voor het grootste deel van de bevolking.. Nu afwachten wat het zal geven voor mijn garantie,welke blijkt niet goed te zijn bij Mediamarkt..


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Severin koelkast

  Een regelrechte ramp! Dit is mijn eerste review die ik ooit schrijf, maar nu is de maat vol! Wij hadden online een koelkast besteld (27/11/20), maar er werd een wasmachine geleverd. Ok, een fout kan gebeuren. Toch zou ik er dan alles aan doen om de fout recht te zetten. De correcte koelkast ging eerst geleverd worden en gewisseld worden, maar dit bleef maar duren. 3 weken na onze aankoop hadden wij nog altijd niet vernomen hoe ze dit wilden oplossen. 2 weken geleden hebben wij via aangetekend schrijven laten weten dat wij toch een terugbetaling willen aangezien we geen datum kregen voor levering correcte koelkast. Tot op heden hebben wij nog altijd geen terugbetaling ontvangen. Ondertussen hebben wij wel al 2 keer terug gebeld met de vraag wanneer dit zal terug betaald worden. Met deze review wil ik iedereen waarschuwen om hier nooit te kopen! Wij hebben echt alles geprobeerd. Bellen, mailen, naar de winkel zelf gaan, aangetekende zendingen. Niets helpt! Ondertussen heb ik de indruk dat Mediamarkt er een spelletje van maakt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  automatische koffieautomaat

  Mijn dochter heeft voor kerstmis een automatische koffiemachine gekocht online bij Mediamarkt. Dit was bedoeld als kerstcadeau voor haar papa. Wat gebeurd er bij de levering??? Je krijgt gewoon de originele doos in je handen, zodat de persoon waar het cadeau voor was, direct zag wat hij met kerstmis zou krijgen. Want papa was de persoon die toen thuis was, en het aannam van diegene die het kwam leveren. Waar is onze privacy op dit moment????? Iedereen kon zien wat ze gekocht had. Neen, voor ons de eerste en de laatste keer dat wij hier kopen. Het had op zijn minst in een andere kartonen doos moeten zitten, zodat niemand kon zien wat er in zat. Heel haar kerstcadeau verpest nu.


Anderen bekeken ook

Vision Direct merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Vision Direct

1 reviews

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. ...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Durexshop.nl

2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Flapoorstickers

1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

Arganwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Arganwinkel

4 reviews

Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Arganwinkel.be is een online shop met producten voor persoonlijke verzorgi...