Media Markt Reviews

: 37
68% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

R
Roland
Ik wilde dus een home entertainment systeem kopen en toen ik aankwam in de winkel, begroette een vriendelijke medewerkster genaamd Jacey me. Helaas was het product dat ik wilde niet in de winkel, m...Lees verder
L
laura
Ik ben al een paar keer gaan shoppen bij Media Markt en ik moet zeggen dat ik over het algemeen best tevreden ben. Ze hebben echt van alles, van toestellen tot dvd's en cd's, dus ik vind ...Lees verder
B
Ben d haese
De luchtbevochtiger doet totaal niet wat hij doet. Voor de aankoop geen deskundige uitleg. De reclame nl afbeelding van de doos is misleidend en zou damp produceren. Ik heb duidelijk gezegd ik ...Lees verder
J
julia
Onlangs ben ik naar de winkel geweest en ik moet zeggen dat ik echt aangenaam verrast was door hoe vriendelijk het personeel was. Ze hebben me goed geholpen met het uitleggen van de verschillende t...Lees verder
A
A. Verhaeghe
Ik ben echt heel tevreden over de winkel. De kwaliteit van de producten en het assortiment zijn top. Ik kan hier altijd vinden wat ik nodig heb, en als ik een vraag heb, staan de medewerkers klaar ...Lees verder

Alle reviews (37)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop home entertainment systeem

  Ik wilde dus een home entertainment systeem kopen en toen ik aankwam in de winkel, begroette een vriendelijke medewerkster genaamd Jacey me. Helaas was het product dat ik wilde niet in de winkel, maar met hulp van andere collega's vonden ze het in het magazijn. Jacey adviseerde me om een extra garantie van 3 jaar af te sluiten en legde me uitgebreid uit waarom, wat ik ook heb aanvaard. Ze bracht zelfs het grote en zware product naar de kassa zonder dat ik erom hoefde te vragen. De sfeer tussen de collega's was heel aangenaam en het voelde goed om zulke goede service te krijgen bij de aankoop van mijn home entertainment systeem.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn aankopen in Media Markt

  Ik ben al een paar keer gaan shoppen bij Media Markt en ik moet zeggen dat ik over het algemeen best tevreden ben. Ze hebben echt van alles, van toestellen tot dvd's en cd's, dus ik vind altijd wel wat ik nodig heb. En wat handig is, is dat zelfs als ze iets moeten bestellen, het snel geleverd wordt in de winkel. Het personeel is ook vriendelijk en behulpzaam en de winkel is makkelijk te bereiken. Als ik bel en het product is in de winkel, dan leggen ze het voor me opzij zonder probleem, zelfs als ik niet in de buurt woon. Ik ben echt tevreden met de service die ik krijg bij Media Markt en zal zeker nog vaker bij hen langsgaan.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Luchtbevochtiger

  De luchtbevochtiger doet totaal niet wat hij doet.
  Voor de aankoop geen deskundige uitleg.
  De reclame nl afbeelding van de doos is misleidend en zou damp produceren.
  Ik heb duidelijk gezegd ik wil damp verneveling.
  Indien dit niet rechtgezet wordt bij wijze van terugbetaling (de werkelijke betaalde prijs buiten de solden) op KASSATICKET of waardebon of ruiling, wordt testaankoop ingelicht waar ik abonnee ben. Mediamarkt zal dan bij deze nog een ???? verliezen. Ook op Facebook en Instagram zal dit gepubliceerd worden. Mvg


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een nieuwe televisie

  Onlangs ben ik naar de winkel geweest en ik moet zeggen dat ik echt aangenaam verrast was door hoe vriendelijk het personeel was. Ze hebben me goed geholpen met het uitleggen van de verschillende televisies en hebben me geholpen bij het maken van mijn beslissing. Ze hebben zelfs alles geregeld voor de installatie en hebben me verzekerd dat ik altijd kon terugkomen als er iets mis was. Ze waren echt behulpzaam en ik ging tevreden en met een grote glimlach de winkel uit.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  assortiment, behulpzaamheid, tevredenheid

  Ik ben echt heel tevreden over de winkel. De kwaliteit van de producten en het assortiment zijn top. Ik kan hier altijd vinden wat ik nodig heb, en als ik een vraag heb, staan de medewerkers klaar om me te helpen. Ze geven me altijd genoeg informatie. De vriendelijkheid en servicegerichtheid van het personeel zorgen ervoor dat ik altijd met een goed gevoel de winkel uitga. Echt top!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  washing machine installation

  Ik heb extra betaald voor de installatieservice, maar spijtig genoeg werd het niet goed uitgevoerd. De leveranciers begrepen geen Nederlands, de wasmachine stond niet waterpas en wiebelde op zijn pootjes. Daarom stel ik voor om in de toekomst iemand die verstand heeft van deze taak de installaties te laten uitvoeren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Media Markt 40 euro goedkoper online !!

  Was gisteren in de Media Markt en zag daar zo'n luchtverfrisser voor 289, maar online bij diezelfde Media Markt is precies diezelfde luchtverfrisser 249 euro! Dat scheelt 40 euro!! En heb het met andere dingen ook gezien!

  Dus voor iedereen de tip: bestel bij Media Markt online, dan ben je veel goedkoper uit!

  En wordt het nog thuis bezorgd ook!

  Vandaag 25/05 geprobeerd om een tv te kopen van 1500 € in de Mediamarkt te Woluwe. Geen enkele verkoper die Nederlands sprak. Zeer triestig. Zet er geen voet meer binnen. rij nog liever 70 km verder naar Hasselt, bende onbekwamen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Breed scala aan producten

  Als klant bij Media Markt was ik echt blij met hoe vriendelijk en deskundig het personeel was. Ze legden alles goed uit zonder dat ze pushy waren, en daar hou ik wel van. Het aanbod was ook super uitgebreid en ik vond precies wat ik zocht. De sfeer in de winkel was top en de prijzen waren oké. Ik zou Media Markt zeker aanraden voor al jullie aankopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  laptop

  Ik was echt blij met de klantenservice toen ik onlangs een laptop kocht bij Media Markt. De medewerker was super behulpzaam en wist echt waar hij het over had. Hij nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en hielp me de perfecte laptop te vinden die bij mij paste. Ik voelde me echt goed geadviseerd en tevreden met mijn aankoop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Van de wagen gevallen? Is dat waar?

  Is het waar dat Mediamarkt zo goedkoop is, omdat ze spullen hebben die 'van de wagen zijn gevallen'? Of die al een keer zijn teruggebracht en dat ze daarom zo goedkoop zijn (maar daarom ook sneller stuk gaan weer)? Dat hoorde ik eens, maar ik weet niet of het waar is.

  Nou, dat lijkt me niet hoor. Zo'n grote winkel, als dat uit komt of waar zou zijn, dan hebben ze echt veel klantverlies!

  Ja ik heb dat ook wel eens gehoord! Maar denk eigenlijk dat het gewoon roddels zijn

  Volgens mij zijn ze gewoon zo goedkoop omdat ze grote hoeveelheden tegelijk kunnen kopen en dan korting krijgen

  nou ik geloof dat wel. had een wasmaschine gekocht en toen die uit de doos kwam, zaten daar al krassen op!niet zo erg, hij doet het gewoon natuurlijk, maar vnd het toch vreemd dus misschien is het wel waar!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  JBL-koptelefoon

  Op 15 mei 2023 heb ik een JBL-koptelefoon gekocht bij MediaMarkt ter waarde van 84,99 euro. Nadat ik de koptelefoon 20 minuten had gebruikt, kreeg ik echter vreselijke hoofdpijn door de druk van de hoofdband en merkte ik dat het geluid slecht was bij winderige omstandigheden. Daarom besloot ik om hem terug te brengen naar de MediaMarkt in Antwerpen. Tot mijn verbazing vertelde het personeel daar mij dat dit vanwege hygiënische redenen niet mogelijk was. Dus nu zit ik vast met een apparaat dat ik slechts 20 minuten heb gebruikt. Is dit de enige optie die MediaMarkt biedt om een duurzaam milieu te waarborgen?


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Step

  Ik had mijn step binnen gebracht ter reparatie onder garantie. Ik was gewoon zonder verpakking naar de dienst na Verkoop gegaan. En ze daar afgegeven. Na 3 weken mijn step terug gekregen. Gerepareerd. Nu was de step in een slecht dicht gekleefde doos terug gekomen. Ik deed de doos ter plekke open en zag dat onderin de doos een stuk plastiek lag dat afgebroken was van het spatbord van de step. Het bijgevoegde blad zei dat ik mijn step niet had terug gestuurd in de originele verpakking en dat ze dus niet verantwoordelijk waren voor eventuele schade tijdens vervoer. Niemand is ten eerste verplicht de originele verpakking bij te houden volgens de wet. En aan de balie hadden ze me ook kunnen zeggen dat er verpakking rond moest. Er werden die dag nog toestellen afgegeven ook zonder verpakking. Later ontdekt dat de step in het reparatiecentrum beschadigd is toegekomen want er ontbrak nog een stuk spatbord na terugzending. Mediamarkt heeft zich er goed uitgeluld. Nooit koop ik daar nog iets. Barslechte service. Toen ik ze bracht én toen ik ze ophaalde.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kadobon

  Let op en accepteer nooit een kadobon in plaats van een terugbetaling van de Media Markt, want de waarde van de bon verloopt ongemerkt na een jaar. Nergens staat de vervaldatum maar ze willen niet eens naar je luisteren. De Media Markt steelt op deze manier gewoon jouw geld.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  gsm

  Op zondag een bestelling gedaan bij mediamarkt, er stond bij "in voorraad" en "levering binnen 1-3 dagen". ONMIDDELLIJK BETAALD. Dinsdag nog steeds geen bevestigingsmail ontvangen. Ik stuur dinsdagmorgen een email naar hun klantendienst en open een incident (# 220308-001317). Ik krijg dinsdagavond nog steeds geen antwoord. Ik bel dan in bij hun klantendienst, daar wuiven ze me onmiddellijk af dat ik maar moet w88 op de reactie van de email. GEEN info over mijn bestelling, "weten ze niet" volgens hen. Vandaag bel ik opnieuw in, gezien ik nog steeds GEEN reactie ontvang. Dan zeggen ze ineens dat het in backorder is. Ik vraag mn geld terug maar daar moet ik dan volgens hen op gaan wachten. Daarom deze klacht, om openbaar te stellen hoe achterbaks en oneerlijk men daar te werk gaat. Geld aannemen voor producten die er niet zijn en dan het geld zo lang mogelijk inhouden. Charlatans en dieven zijn het. Hier zitten we nu, we hebben dringend een toestel nodig voor werk en gerelateerde zaken, en het geld dat ik dien te gebruiken daarvoor wordt nu door dit oneerlijk bedrijf ingehouden. Hun service is ronduit SCHANDALIG, zelfs onbestaande want ze reageren pas wanneer ze zien dat je klachten neerlegt! Ze rammelen met de voeten van hun eigen klanten, en gaan dan ook nog met je GELD staan spelen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  een Iphone 11 pro Max

  ik heb veel dingen bij de mediamarkt besteld en heb daar nog nooit iets geks mee gemaakt en als ik een vraag over iets was word ik er altijd super goed geholpen ook in de winkel zelf.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verkoop defect toestel

  Ik kocht nieuw wasmachine de koerier komt begint daar aan te draaien fout code en hij bleef maar duwen endraaien en weg was hij ik ging kijken machine volwater met foutcode ik heb de stekker uit getrokken want de aan knop werktniet . Ik namtelefonisch contact binnen het half u dat de geleverde machine niet werkt . We zullen technieker sturen . Als ik antwoorde ik kocht een nieuwe wasmachinr en ik wil dan ook niet wachten tot eentechnieket de nieuwe machine herstelt ik wil mijn geld terug ze overtreden het herroepingsrecht en elke reactie veranderd wel de ene beweerd binnen de 48 u had je moeten bellen terwijl ik binnen de 30 minuten al cinta t nam de zaak is nu bij de ombudsdienst ik wil geen wasmachine die al moet hetstelt worden voor ik ze kan gebruiken dan had ik beter 2 de hands gekocht ik ben niet alleen facebook staat vol klachten koop hier nooit


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tv

  Ik vond het erg aangenaam om iets bij mediamarkt Wilrijk te kopen de verkooper was erg vriendelijk en heel behulpzaam! Dit is heel fijn mediamarkt doe zo voord ik raad jullie aan iedereen aan


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  BABYLISS E990E HAARTRIMMER

  Vandaag ontvangen uiteraard meteen geladen en uitgeprobeerd.
  -Ligt heel goed in de hand is daarom ook geraffineerd functioneel.
  -Mesjes snijden goed en nauwkeurig.
  -Wat betreft gebruiksvriendelijkheid totaal vind ik hem super.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  automatische koffieautomaat

  Mijn dochter heeft voor kerstmis een automatische koffiemachine gekocht online bij Mediamarkt. Dit was bedoeld als kerstcadeau voor haar papa. Wat gebeurd er bij de levering??? Je krijgt gewoon de originele doos in je handen, zodat de persoon waar het cadeau voor was, direct zag wat hij met kerstmis zou krijgen. Want papa was de persoon die toen thuis was, en het aannam van diegene die het kwam leveren. Waar is onze privacy op dit moment????? Iedereen kon zien wat ze gekocht had. Neen, voor ons de eerste en de laatste keer dat wij hier kopen. Het had op zijn minst in een andere kartonen doos moeten zitten, zodat niemand kon zien wat er in zat. Heel haar kerstcadeau verpest nu.


Anderen bekeken ook