Media Markt

Alle reviews

Media Markt

54% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

B
Ben d haese
De luchtbevochtiger doet totaal niet wat hij doet. Voor de aankoop geen deskundige uitleg. De reclame nl afbeelding van de doos is misleidend en zou damp produceren. Ik heb duidelijk gezegd ik ...Lees verder
V
Vincent Kuys
Was gisteren in de Media Markt en zag daar zo'n luchtverfrisser voor 289, maar online bij diezelfde Media Markt is precies diezelfde luchtverfrisser 249 euro! Dat scheelt 40 euro!! En heb het met ...Lees verder
T
Thomas
Is het waar dat Mediamarkt zo goedkoop is, omdat ze spullen hebben die 'van de wagen zijn gevallen'? Of die al een keer zijn teruggebracht en dat ze daarom zo goedkoop zijn (maar daarom ook sneller...Lees verder
K
Koffieleutjes
Wij hebben lang zitten dubben welk koffieapparaat het meest geschikt was. In de Mediamarkt konden we uitgebreid kiezen en zelfs proeven, erg handig en zo kozen wij uiteindelijk voor een nespresso-a...Lees verder
I
Izegem
Ik kocht nieuw wasmachine de koerier komt begint daar aan te draaien fout code en hij bleef maar duwen endraaien en weg was hij ik ging kijken machine volwater met foutcode ik heb de stekker uit ge...Lees verder

Alle reviews (39)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Luchtbevochtiger

  De luchtbevochtiger doet totaal niet wat hij doet.
  Voor de aankoop geen deskundige uitleg.
  De reclame nl afbeelding van de doos is misleidend en zou damp produceren.
  Ik heb duidelijk gezegd ik wil damp verneveling.
  Indien dit niet rechtgezet wordt bij wijze van terugbetaling (de werkelijke betaalde prijs buiten de solden) op KASSATICKET of waardebon of ruiling, wordt testaankoop ingelicht waar ik abonnee ben. Mediamarkt zal dan bij deze nog een 🌟 verliezen. Ook op Facebook en Instagram zal dit gepubliceerd worden. Mvg


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Media Markt 40 euro goedkoper online !!

  Was gisteren in de Media Markt en zag daar zo'n luchtverfrisser voor 289, maar online bij diezelfde Media Markt is precies diezelfde luchtverfrisser 249 euro! Dat scheelt 40 euro!! En heb het met andere dingen ook gezien!

  Dus voor iedereen de tip: bestel bij Media Markt online, dan ben je veel goedkoper uit!

  En wordt het nog thuis bezorgd ook!

  Vandaag 25/05 geprobeerd om een tv te kopen van 1500 € in de Mediamarkt te Woluwe. Geen enkele verkoper die Nederlands sprak. Zeer triestig. Zet er geen voet meer binnen. rij nog liever 70 km verder naar Hasselt, bende onbekwamen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Van de wagen gevallen? Is dat waar?

  Is het waar dat Mediamarkt zo goedkoop is, omdat ze spullen hebben die 'van de wagen zijn gevallen'? Of die al een keer zijn teruggebracht en dat ze daarom zo goedkoop zijn (maar daarom ook sneller stuk gaan weer)? Dat hoorde ik eens, maar ik weet niet of het waar is.

  Nou, dat lijkt me niet hoor. Zo'n grote winkel, als dat uit komt of waar zou zijn, dan hebben ze echt veel klantverlies!

  Ja ik heb dat ook wel eens gehoord! Maar denk eigenlijk dat het gewoon roddels zijn

  Volgens mij zijn ze gewoon zo goedkoop omdat ze grote hoeveelheden tegelijk kunnen kopen en dan korting krijgen

  nou ik geloof dat wel. had een wasmaschine gekocht en toen die uit de doos kwam, zaten daar al krassen op!niet zo erg, hij doet het gewoon natuurlijk, maar vnd het toch vreemd dus misschien is het wel waar!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nespresso proeven in de winkel!

  Wij hebben lang zitten dubben welk koffieapparaat het meest geschikt was. In de Mediamarkt konden we uitgebreid kiezen en zelfs proeven, erg handig en zo kozen wij uiteindelijk voor een nespresso-apparaat daar. Nog goedkoop ook (had ik niet verwacht)


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verkoop defect toestel

  Ik kocht nieuw wasmachine de koerier komt begint daar aan te draaien fout code en hij bleef maar duwen endraaien en weg was hij ik ging kijken machine volwater met foutcode ik heb de stekker uit getrokken want de aan knop werktniet . Ik namtelefonisch contact binnen het half u dat de geleverde machine niet werkt . We zullen technieker sturen . Als ik antwoorde ik kocht een nieuwe wasmachinr en ik wil dan ook niet wachten tot eentechnieket de nieuwe machine herstelt ik wil mijn geld terug ze overtreden het herroepingsrecht en elke reactie veranderd wel de ene beweerd binnen de 48 u had je moeten bellen terwijl ik binnen de 30 minuten al cinta t nam de zaak is nu bij de ombudsdienst ik wil geen wasmachine die al moet hetstelt worden voor ik ze kan gebruiken dan had ik beter 2 de hands gekocht ik ben niet alleen facebook staat vol klachten koop hier nooit


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Frigo Americain

  Order no: 53834148

  FR translation
  Nous commandons un réfrigérateur américain sur le site Web de Mediamarkt. Nous avons déclaré que nous avons 10 marches avant d'entrer dans la maison. Notre commande a été approuvée et nous avons reçu une livraison d'un montant de 40 euros.
  Lorsque la livraison est arrivée, la société de logistique nous a informés qu'elle ne pouvait pas prendre le réfrigérateur 10 marches et que nous avions besoin d'un ascenseur. Ils nous ont dit que mediamarkt ne les avait pas informés des escaliers.

  Nous avons appelé mediamarkt et ils acceptent que ce n'est pas de notre faute car nous avons mentionné les escaliers. Cependant, ils veulent nous facturer à nouveau les frais de livraison de 40 euros.

  Il n'y a pas d'instruction claire ou de note du système indiquant que nous avons besoin d'un ascenseur. Comme nous n'avions pas le contact de livraison, nous ne savons même pas comment nous demanderions un ascenseur.

  C'est une blague car nous avons fait chaque étape correctement et mediamarkt n'a pas donné les bonnes informations à la société de logistique pour les escaliers.

  Je veux récupérer mes deuxièmes frais de livraison !!!!
  Je n'avais pas non plus de réfrigérateur et ma nourriture devait aller à la poubelle à cause de cela !!!
  J'ai dépensé plus de 3 000 euros pour mediamarkt ce mois-ci et leur orientation client est une BLAGUE !!!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  BABYLISS E990E HAARTRIMMER

  Vandaag ontvangen uiteraard meteen geladen en uitgeprobeerd.
  -Ligt heel goed in de hand is daarom ook geraffineerd functioneel.
  -Mesjes snijden goed en nauwkeurig.
  -Wat betreft gebruiksvriendelijkheid totaal vind ik hem super.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tv

  Ik vond het erg aangenaam om iets bij mediamarkt Wilrijk te kopen de verkooper was erg vriendelijk en heel behulpzaam! Dit is heel fijn mediamarkt doe zo voord ik raad jullie aan iedereen aan


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Samsung Tablet gekocht net

  Net terug van de Media Markt met mijn nieuwe Tablet. Blij mee!! Samsung Galaxy Tab É voor 179 euro, best goede prijs denk ik? Wel superdure hoes erbij, maar dan is hij tenminste veilig...


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Calor stoomstrijkijzer

  Door problemen met mijn browser kon ik niet tijdig een promotie bestellen. Dankzij een commerciële geste van Mediamarkt kon ik het toestel in de winkel afhalen aan Promotieprijs. TOP!!!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  iphone 12 mini (nog niet aangekocht)

  Ik ben al even aan het nadenken om de iphone 12 mini te kopen. Ik volg de prijzen al even op sinds eind augustus. Eind augustus was het 679€, ik zeg zal nog even wachten tot iphone 13 uitkomt, dan zullen prijzen dalen. Toen de iphone 13 op de markt was keek ik terug voor de prijzen van de iphone 12 mini. WAT??? De prijzen in de lucht geschoten. Wat een gemene truck!!! Ik wacht dus opnieuw... na enige tijd prijs gezakt voor iphone 12 mini naar 652€. Ik wacht nog even en... WAT??? Opnieuw een stijging? Waar zijn jullie mee bezig zeg? Staat nu terug op 659€ (14 oktober 2021) mensen let op! Ik zie het nog gebeuren dat de PRIJZEN NET VOOR DE SOLDEN LAAG ZULLEN STAAN OM DAN TERUG TE STIJGEN IN DE SOLDENPERIODE. Zou niet de eerste keer zijn dat artikelen in soldenperiode duurder zijn met een uitgevonden doorstreept bedrag erboven. OPLICHTERS!!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wasmachine

  Laten me 40 euro bijbetalen voor levering, die niet is gebeurd.

  Laten me naar tussenleverancier bellen, dat betalend is, blijkt dat het van mediamarkt zelf is en dus hebben ze hun werk door mij laten uitvoeren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Smartphone

  Defecte smartphone,2 maand oud.Geen retour mogelijk.De meeste winkels rond Gent en Brussel,een heel eind rijden voor het grootste deel van de bevolking.. Nu afwachten wat het zal geven voor mijn garantie,welke blijkt niet goed te zijn bij Mediamarkt..


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Severin koelkast

  Een regelrechte ramp! Dit is mijn eerste review die ik ooit schrijf, maar nu is de maat vol! Wij hadden online een koelkast besteld (27/11/20), maar er werd een wasmachine geleverd. Ok, een fout kan gebeuren. Toch zou ik er dan alles aan doen om de fout recht te zetten. De correcte koelkast ging eerst geleverd worden en gewisseld worden, maar dit bleef maar duren. 3 weken na onze aankoop hadden wij nog altijd niet vernomen hoe ze dit wilden oplossen. 2 weken geleden hebben wij via aangetekend schrijven laten weten dat wij toch een terugbetaling willen aangezien we geen datum kregen voor levering correcte koelkast. Tot op heden hebben wij nog altijd geen terugbetaling ontvangen. Ondertussen hebben wij wel al 2 keer terug gebeld met de vraag wanneer dit zal terug betaald worden. Met deze review wil ik iedereen waarschuwen om hier nooit te kopen! Wij hebben echt alles geprobeerd. Bellen, mailen, naar de winkel zelf gaan, aangetekende zendingen. Niets helpt! Ondertussen heb ik de indruk dat Mediamarkt er een spelletje van maakt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  automatische koffieautomaat

  Mijn dochter heeft voor kerstmis een automatische koffiemachine gekocht online bij Mediamarkt. Dit was bedoeld als kerstcadeau voor haar papa. Wat gebeurd er bij de levering??? Je krijgt gewoon de originele doos in je handen, zodat de persoon waar het cadeau voor was, direct zag wat hij met kerstmis zou krijgen. Want papa was de persoon die toen thuis was, en het aannam van diegene die het kwam leveren. Waar is onze privacy op dit moment????? Iedereen kon zien wat ze gekocht had. Neen, voor ons de eerste en de laatste keer dat wij hier kopen. Het had op zijn minst in een andere kartonen doos moeten zitten, zodat niemand kon zien wat er in zat. Heel haar kerstcadeau verpest nu.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  TV

  TV besteld online op 23 dec 2020. Geleverd op 25 dec. Bij uitpakken bleek het scherm gebarsten en gebroken. Per retour zending geweigerd per email en telefonisch. Fotos doorgemaild. Reaktie beloofd binnen 48 uur. Op 30 dec nog steeds geen reaktie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  1

  1


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  diepvries

  Wat betreft kleine pakjes die via een koerier worden bezorgd. Geen probleem: snelle levering. Wat betreft grote toestellen (ik bestelde een diepvries) werken ze samen met een transportfirma. Ik had op voorhand gemaild met de vraag of ze het oude toestel meenamen en hiervan kreeg ik snel bevestiging dat dit in orde was. Wanneer ze het nieuwe toestel kwamen brengen op vrijdag weigerde de chauffeur echter het oude toestel weer mee te nemen, met de uitleg in het frans (hij kon geen nederlands) dat het oude toestel de nieuwe toestellen die hij nog moest leveren in de weg zou staan. Ik nam opnieuw contact met de transportfirma. Een eerste vrouw zei dat de chauffeur weigerde het oude toestel mee te nemen omdat het niet voldoende ontdooid was en dat ze het de week erop maandag zouden komen afhalen. Even erna kreeg ik een andere vrouw van die firma aan de lijn die bevestigde dat het toestel niet werd meegenomen omdat het in de weg zou staan in de vrachtwagen en met de melding dat de chauffeur na enkele leveringen dezelfde dag nog het oude toestel zou komen ophalen. Op zaterdag kreeg ik de melding dat het toestel maandag zou afgehaald worden. Ondertussen zijn we woensdag en staat het oude toestel hier nog steeds.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online televisie.

  Aankoop online gedaan van televisie.
  Stond duidelijk 1-3 dagen.
  Een week verder nog geen tv, ik weet zelfs niet wanneer ze hem gaan leveren.
  Klantendienst gebeld. "De gesprekken kunnen worden opgenomen." Wat ze er mee doen, vermoedelijk hetzelfde besluit maken als ik zelf. Diegene die je te woord staat, kan niks, weet niks en doet niks.
  Eerste keer online gekocht bij mediamarkt.
  Volgende keer toch maar ergens anders kijken.


Anderen bekeken ook

Vision Direct merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Vision Direct
1 reviews

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. ...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Durexshop.nl
2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Flapoorstickers
1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

Lowlens merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Lowlens
1 reviews

Als je alles niet meer zo scherp ziet ga je natuurlijk naar de opticien voor een oogmeting. Wanneer blijkt dat je een bril nodig bent, kan dit een ...

Media Markt

Media Markt: Ervaringen
Wie niet gek is en (dus) van een koopje houdt als het gaat om elektronica, kan terecht bij de Media Markt. Schreeuwerige reclames met rode flikkerende letters moeten de potentiële klant overtuigen van dit gegeven. Maar je wilt natuurlijk niet alleen dat je producten goedkoop zijn; als ze niet werken, dan heb je er weinig aan. Hoe zijn de ervaringen van anderen met de Media Markt? Is het inderdaad de moeite waard om hier je nieuwe telefoon, koelkast of camera te kopen, of kun je dat beter elders doen? Lees het hier op ErvaringenSite!

Over Media Markt
De komst van een nieuwe Media Markt werd vroeger aangekondigd met veel bombarie: cancandanseressen, fanfares, orkestjes. Het was ook nogal wat: ineens was er een enórme winkel vol met allerlei soorten elektronica, en dat voor zeer lage prijzen. Veel oudere bedrijven zagen het met lede ogen aan, konden de concurrentie inderdaad niet aan en zijn inmiddels gesloten. Media Markt breidt echter alleen maar uit; nieuwe vestigingen worden nog steeds geopend, concurrenten overgenomen, zelfs de merknaam Saturn is verdwenen en heeft plaats gemaakt voor Media Markt.

Diensten van Media Markt
Niet alleen de omvang en het aantal winkels van Media Markt is groot, ook het aanbod. Hou je vast: een hele kleine greep uit de categorie Beeld&Geluid toont je onder andere televisies, beamers, home cinema sets, speakers, CD-/DVD-/Blu-ray/MP3- en platenspelers , jukeboxen, koptelefoons, autoradio’s, wekkers, 3D-brillen en opladers. De categorie Computers staat op zichzelf met waslijsten aan Apples, tablets, laptops, kabels, printers, e-readers en software. Bij Foto & Video vind je uiteraard legio fotocamera’s, zoals spiegelreflexcamera’s en compactcamera’s, camcorders, accu’s + laders, geheugenkaarten en talloze statieven, objectieven en cameratasjes. Ook verrekijkers en telescopen zijn hier te kiezen. Op  zoek naar telefoons en álles wat daar bij hoort? In de afdeling telecom en navigatie vind je meer dan de nieuwste Apple iPhone en kun je ook terecht voor huistelefoons, navigatieapparatuur, walkie-talkies (lekker ouderwets) en kantooraccesoires zoals labelmakers, faxmachines (wie doet dat nog?) en lamineermachines. Grotere elektronica nodig? Kijk eens bij de wasmachines, fornuizen en vaatwassers. Natuurlijk is er ook klein huishoudelijk vernuft te vinden, zoals robotstofzuigers (vaak tentoongesteld in de winkel voor het wow-effect), koffiemachines en verlichting. Maar dan zijn we er nog niet. De afdeling Verzorging biedt dingen als scheerapparaten, voetenbaden, elektronische tandenborstel (moet wel elektrisch zijn natuurlijk), zonnebanken, föhns en babyfoons. En dan is er nog de afdeling Gaming, Film en Muziek, voor die nieuwste cd van Beyoncé, de laatste dvd van James Bond of games voor PlayStation, Xbox en Wii. Maar dit is slechts een klein deel van wat er allemaal aan spullen te verkrijgen is bij de Media Markt. En dan zijn ze ook nog vaak de goedkoopste. Sneu voor de kleinere winkelier, die tegen al dit verkoopgeweld vaak geen schijn van kans heeft.


Klachten over Media Markt
Media Markt is dan wel vaak de goedkoopste, de kwaliteit van de producten kan te wensen overlaten. Via de website is daar een uitgebreide opvang voor geregeld: hier kun je bestellingen annuleren, producten retourneren en zaken als garantieduur bekijken. Winkels hebben ook vaak een klantenservice, waar je in persoon klachten en problemen kunt melden en laten oplossen. Hier kunnen op bepaalde tijden lange wachtrijen ontstaan, dat wel.

Wat zijn jouw ervaringen met de Media Markt? Laat het weten met een review! 

Gaan ze goed om met uw garantie en reparaties van uw apparaten? Zijn ze betrouwbaar? Lees ervaringen van consumenten die iets kochten bij de media markt, op ErvaringenSite!