iBOOD.com

Alle reviews

iBOOD.com

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Van Dalen
1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Hipinderegen.nl
1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

iBOOD.com

Ibood.com is een website waarbij iedere dag nieuwe dagaanbiedingen aangeboden worden. De aanbieding begint om 0:00 en duurt tot de volgende middernacht, of totdat de voorraad verkocht is. Ibood kent verschillende categories; electronica, home and living, do it yourself, sports and fashion en bulk. 

Over Ibood
Ibood staat voor internet's best online offer daily; vrij vertaalt internets beste dagelijkse aanbieding. De website bestaat sinds september 2005. Sindsdien heeft het 11 keer op rij de prijs gewonnen voor website van het jaar in de categorie E-commerce.

Ibood.com is een Nederlands bedrijf en kent 110 werknemers. Deze werknemers werken op drie verschillende locaties; Amsterdam, Berlijn en Poznan in Polen. In Amsterdam zit het hoofdkantoor van Ibood. Ibood is in 2015 verkocht aan het moederbedrijf achter de Media Markt. Sinds 2019 is Ibood weer in handen van Nederlandse investeerders.

Producten en diensten Ibood
Ibood kent naast de dagelijkse aanbiedingen ook een Ibood hunt. Bij de Ibood hunt is er een aanbieding die niet de gehele dag duurt. De meeste aanbiedingen tijdens de hunt duren ongeveer 5 minuten of totdat de voorraad op is.

De genoemde verkoopprijs bij Ibood is altijd de prijs die vermeld wordt door de fabrikant en gebruikt is/werd als introductieprijs. De genoemde introductieprijs kan afwijken van de huidige verkoopprijs. Af en toe is er bij een aanbieding ook iemand aanwezig op het forum van het bedrijf zelf; de product expert. Ibood probeert zo vaak mogelijk een product expert aanwezig te hebben. De normale werktijd van de experts zijn kantoortijden 09:00 -17:00 uur.

Het forum wordt gebruikt om vragen te stellen en opmerkingen te plaatsen over het product. Moderators van Ibood of bezoekers geven antwoord op de vragen.

Ibood.com verstuurd de gekochte producten doorgaans binnen 7-10 dagen. Hierdoor heb je de producten doorgaans met 2 weken in huis. Op de pagina van de aanbieding staat vermeld wat de verwachte verzenddatum is. 

Ben je niet tevreden met een bestelling? Retourneren kan tot 14 dagen na ontvangst van het product. De kosten voor het terugsturen zijn voor de eigen rekening. Stuur je de gehele bestelling terug, dan ontvang je de verzendkosten terug. Dit betreft de verzendkosten die je hebt gemaakt toen jij de bestelling bestelde.

Producten die je niet kan retourneren zijn; geopende producten zoals batterijen, parfums en planten. Waardebonnen en vouchers worden niet geaccepteerd wanneer je ze terugstuurt. Verder mogen spullen voor de persoonlijke hygiëne niet terug gestuurd worden. Hierbij valt te denken aan tandenborstels, matrassen, thermometers, speeltjes voor volwassenen, kussen en tondeuse. Het product dient ongebruikt te zijn en compleet te zijn. Alle onderdelen en toebehoren dienen in de doos te zitten. 

Ieder product heeft zijn eigen garantieperiode. Deze periode is aangegeven op de pagina van de betreffende aanbieding. Wil je meer weten over dagaanbiedingen; klik dan hier.

Complimenten, klachten en tips voor Ibood:
Bent u een klant van Ibood geweest? Laat dan op ErvaringenSite uw mening over hun achter om zo anderen te helpen. U helpt anderen om een goed beeld te krijgen van de bedrijven welke op onze website vermeldt staan. Heb jij ervaring met Ibood? Heb je tips of ben je positief verrast? Wij zijn benieuwd wat jouw ervaring met Ibood. Door jouw review krijgen onze lezers een beter beeld van Ibood. Zo helpen we elkaar!