ErvaringenSite

  Ervaringen iBOOD.com

  Ibood.com is een website waarbij iedere dag nieuwe dagaanbiedingen aangeboden worden. De aanbieding begint om 0:00 en duurt tot de volgende middernacht, of totdat de voorraad verkocht is. Ibood kent verschillende categories; electronica, home and living, do it yourself, sports and fashion en bulk.

  Over Ibood

  Ibood staat voor internet's best online offer daily; vrij vertaalt internets beste dagelijkse aanbieding. De website bestaat sinds september 2005. Sindsdien heeft het 11 keer op rij de prijs gewonnen voor website van het jaar in de categorie E-commerce.

  Ibood.com is een Nederlands bedrijf en kent 110 werknemers. Deze werknemers werken op drie verschillende locaties; Amsterdam, Berlijn en Poznan in Polen. In Amsterdam zit het hoofdkantoor van Ibood. Ibood is in 2015 verkocht aan het moederbedrijf achter de Media Markt. Sinds 2019 is Ibood weer in handen van Nederlandse investeerders.

  24 hour Online Shopping Challenge

  Producten en diensten Ibood

  Ibood kent naast de dagelijkse aanbiedingen ook een Ibood hunt. Bij de Ibood hunt is er een aanbieding die niet de gehele dag duurt. De meeste aanbiedingen tijdens de hunt duren ongeveer 5 minuten of totdat de voorraad op is.

  De genoemde verkoopprijs bij Ibood is altijd de prijs die vermeld wordt door de fabrikant en gebruikt is/werd als introductieprijs. De genoemde introductieprijs kan afwijken van de huidige verkoopprijs. Af en toe is er bij een aanbieding ook iemand aanwezig op het forum van het bedrijf zelf; de product expert. Ibood probeert zo vaak mogelijk een product expert aanwezig te hebben. De normale werktijd van de experts zijn kantoortijden 09:00 -17:00 uur.

  Het forum

  wordt gebruikt om vragen te stellen en opmerkingen te plaatsen over het product. Moderators van Ibood of bezoekers geven antwoord op de vragen.

  Ibood.com verstuurd de gekochte producten doorgaans binnen 7-10 dagen. Hierdoor heb je de producten doorgaans met 2 weken in huis. Op de pagina van de aanbieding staat vermeld wat de verwachte verzenddatum is.

  Ben je niet tevreden met een bestelling? Retourneren kan tot 14 dagen na ontvangst van het product. De kosten voor het terugsturen zijn voor de eigen rekening. Stuur je de gehele bestelling terug, dan ontvang je de verzendkosten terug. Dit betreft de verzendkosten die je hebt gemaakt toen jij de bestelling bestelde.

  Producten

  die je niet kan retourneren zijn; geopende producten zoals batterijen, parfums en planten. Waardebonnen en vouchers worden niet geaccepteerd wanneer je ze terugstuurt. Verder mogen spullen voor de persoonlijke hygiëne niet terug gestuurd worden. Hierbij valt te denken aan tandenborstels, matrassen, thermometers, speeltjes voor volwassenen, kussen en tondeuse. Het product dient ongebruikt te zijn en compleet te zijn. Alle onderdelen en toebehoren dienen in de doos te zitten.

  Ieder product heeft zijn eigen garantieperiode. Deze periode is aangegeven op de pagina van de betreffende aanbieding. Wil je meer weten over dagaanbiedingen; klik dan hier.

  Complimenten, klachten en tips voor Ibood:
  Bent u een klant van Ibood geweest? Laat dan op ErvaringenSite uw mening over hun achter om zo anderen te helpen. U helpt anderen om een goed beeld te krijgen van de bedrijven welke op onze website vermeldt staan. Heb jij ervaring met Ibood? Heb je tips of ben je positief verrast? Wij zijn benieuwd wat jouw ervaring met Ibood. Door jouw review krijgen onze lezers een beter beeld van Ibood. Zo helpen we elkaar!

  iBOOD.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over iBOOD.com

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is iBOOD.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over iBOOD.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is iBOOD.com actief?

  iBOOD.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Wonen, Sport & Outdoor, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van iBOOD.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.