82% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

C
camille
Onlangs heb ik twee pakketten ontvangen met opzetstukken van Wolf-garden. Volgens de track & trace zou het derde pakket met de stelen en batterij bezorgd moeten zijn, maar helaas heb ik deze ni...Lees verder
D
De Meyer
Ik heb onlangs een grote hoeveelheid batterijen gekocht bij iBOOD en was aangenaam verrast door de snelheid van de levering. Ik plaatste de bestelling gisteren en kreeg later die dag al een melding...Lees verder
J
Jana
Onlangs heb ik de robotstofzuiger gekocht via iBOOD. Het bestellen en betalen ging makkelijk en vlot. De levering was ook prima en op tijd, zoals beloofd. Maar toen ik de doos opendeed, zag ik dat ...Lees verder
S
Sam
Ik had nog nooit eerder iets besteld bij dit bedrijf, dus was ik een beetje sceptisch. Gelukkig werd ik meteen gerustgesteld toen ik direct een orderbevestiging ontving en kort daarna de track en t...Lees verder
A
alice
De aankoop werd snel geleverd, maar toen ik het kreeg, kon ik meteen zien dat het apparaat al gebruikt was en zelfs krassen had. Er stond ook niks over vermeld. Omdat de retourvoorwaarden niet echt...Lees verder

Alle reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wolf-garden opzetstukken

  Onlangs heb ik twee pakketten ontvangen met opzetstukken van Wolf-garden. Volgens de track & trace zou het derde pakket met de stelen en batterij bezorgd moeten zijn, maar helaas heb ik deze niet gekregen. Ondanks dat ik de hele dag thuis was, heeft de post niets afgeleverd. Daardoor kon ik niets doen met de opzetstukken en dat was echt vervelend. Gelukkig werd alles toch de volgende dag geleverd, zelfs op Paaszondag. Ik denk dat het probleem ook bij de postbezorging lag, want ik heb ook contact opgenomen met Post-NL over de leveringsproblemen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Batteries

  Ik heb onlangs een grote hoeveelheid batterijen gekocht bij iBOOD en was aangenaam verrast door de snelheid van de levering. Ik plaatste de bestelling gisteren en kreeg later die dag al een melding dat de batterijen al verzonden waren. Vandaag zijn ze aangekomen via DHL. Over het algemeen verliep het aankoopproces vlot en efficiënt. Ik kwam echter wel een klein probleempje tegen met de verpakking, aangezien de doos met de AAA-batterijen tijdens het transport geopend was en ze los in de verpakking zaten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop robot reiniger

  Onlangs heb ik de robotstofzuiger gekocht via iBOOD. Het bestellen en betalen ging makkelijk en vlot. De levering was ook prima en op tijd, zoals beloofd. Maar toen ik de doos opendeed, zag ik dat deze niet goed was dichtgeplakt, waardoor ik dacht dat de robotstofzuiger al eens was geopend. Ook miste ik zowel de Nederlandse als Engelse gebruiksaanwijzing, wat een beetje teleurstellend was voor een nieuw product. Ondanks deze kleine minpuntjes, werkt de robotstofzuiger gelukkig wel goed.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Laptop

  Ik had nog nooit eerder iets besteld bij dit bedrijf, dus was ik een beetje sceptisch. Gelukkig werd ik meteen gerustgesteld toen ik direct een orderbevestiging ontving en kort daarna de track en trace code. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en alles werd netjes en werkend afgeleverd. Ik ben erg tevreden over de service van iBOOD en zal zeker in de toekomst weer bij hen bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een elektronisch apparaat

  De aankoop werd snel geleverd, maar toen ik het kreeg, kon ik meteen zien dat het apparaat al gebruikt was en zelfs krassen had. Er stond ook niks over vermeld. Omdat de retourvoorwaarden niet echt top zijn, heb ik besloten om het toch te houden en te gebruiken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Super handige levering Budbee via iBOOD

  Altijd die problemen met DHL bezorgers die mijn pakketten op de vreemdste plaatsen achterlaten, zo vervelend! Maar toen vond ik Budbee in de iBOOD app en dat veranderde alles. Het afhaalpunt is altijd open, dus ik had mijn pakketje supersnel in handen, echt handig! Geen gedoe meer met rare openingstijden of gesloten servicepunten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mega goede deal

  Ik was in het begin een beetje twijfelachtig, omdat ik al een tijdje de duurdere versie van het product online volgde qua prijs. Via iBood was het ongeveer de helft goedkoper. Het leek te mooi om waar te zijn. Ik heb betaald met mijn creditcard (waarmee ik verzekerd ben tegen fraude), maar dat bleek niet nodig te zijn; het waren de juiste items en dus gewoon voor een zeer lage prijs. Geweldig!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop bureaustoel

  De bureaustoel is helemaal wat ik ervan verwachtte. Hij ziet er ook nog eens fantastisch uit, helemaal mijn ding! Gelukkig was het in elkaar zetten niet zo moeilijk, zelfs voor iemand zoals ik die normaal moeite heeft met klussen. Alleen een iets uitgebreidere handleiding had handig geweest, dat had me wat moeite bespaard. Maar verder ben ik echt superblij met mijn nieuwe stoel!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  coole spullen voor die prijs

  Ik vond de website echt super makkelijk om te gebruiken. Alles was heel duidelijk en ik wist meteen hoe ik moest bestellen. De verzending was supersnel en het pakket was goed verpakt toen het aankwam. Echt top service, ik zou het zeker aanraden aan al mijn vrienden!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  katten en honden fontijn

  De levering was echt supersnel! De fontein voor katten en honden werkt echt goed. Ik had het product ook elders kunnen vinden voor een lagere prijs. Het lijkt alsof het product rechtstreeks daarvandaan gedropt werd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Esdoorn moonrise plant

  Ik ben een trouwe klant bij iBOOD en heb al verschillende planten bij hen gekocht. Deze keer was ik echter teleurgesteld. Ik had een acer moonrise plant besteld en verwachtte een klein struikje, maar voor 27€ kreeg ik slechts 1 tak met 5 bladeren erop die nog moesten opengaan. Dat vond ik echt jammer.


Anderen bekeken ook