ErvaringenSite

  Ervaringen Vente-Unique

  Een huis inrichten is geen kleine klus. Je hebt hiervoor een heleboel meubels nodig, en dan koop je liefst kwaliteit aan een goede prijs. Bij Vente-Unique.nl kun je een webshop vinden waarop je allerlei soorten meubilair kan kopen dat gewoon bij je thuis wordt geleverd. Lees zeker eerst de reviews van Vente-Unique, hier op ErvaringenSite! Je wil toch zeker zijn dat je op deze site goede zaken kan doen? Leer dan van de ervaringen en meningen van klanten van Vente-Unique, wat hebben zij te zeggen over dit bedrijf?

  Over Vente-Unique
  Vente-Unique.nl is de Nederlandse dochteronderneming van het Franse Vente-Unique.com. Dit bedrijf werd opgericht in 2005, is gevestigd in Parijs en is beursgenoteerd sinds 2018. Het magazijn van Vente-Unique bevindt zich in Oise. Vente-Unique is actief in 11 landen in Europa, waaronder Spanje, Duitsland, Zwitserland, Italië en Portugal, naast Nederland en België. Vente-Unique.nl is actief sinds 2016. Je kunt Vente-Unique volgen op Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube. Vente-Unique is ook bereikbaar per e-mail en telefoon, op werkdagen.

  Producten en diensten van Vente-Unique
  Vente-Unique verkoopt allerlei soorten meubels via hun webshop. Je kunt hier terecht voor onder andere een zitbank, meubels voor je woonkamer (salontafels, TV-meubel, bar, schoenenkas), kantoor, slaapkamer (matrassen, bedden, nachtkastjes) en badkamer (douchegerief, ligbad, toilet). Ook voor je tuin kun je hier producten aankopen, denk dan aan een poort, tuinhuis, schutting, tuinbar, grasmatten, enzovoort. Hiernaast is er een sectie voor Woonaccessoires, zoals verlichting, tapijten, tafelgerei, woontextiel, spiegels, klokken, ... Tot slot kun je er ook zaken voor kinderen vinden.

  De levertijd van de producten hangt af van de situatie, en dit wordt altijd bij de bestelling aangegeven. Je kunt de vooruitgang van je bestelling volgen aan de hand van een speciaal nummer. Na bestelling worden je producten geleverd ofwel per pakketpost, voor je deur, of een levering op afspraak thuis in een kamer naar keuze. Voor alle producten op de webshop van Vente-Unique kun je betalen mt iDEAL, VISA, Mastercard, PayPal, per overschrijving of met een cadeaukaart. Het is ook mogelijk om in drie termijnen te betalen. Bij Vente-Unique heb je als consument/particulier een niet-tevreden-geld-terug-garantie. Je kunt de producten 30 dagen vanaf de levering proberen en ze terugsturen als je er niet volledig tevreden over bent. Op de producten zit een garantie tegen alle esthetische of functionele schade als gevolg van defecten of verborgen gebreken gedurende een periode van twee jaar. Vente-Unique heeft een loyaliteitsprogramma, waarbij je kortingen, cadeaubonnen, VIP-uitnodigingen en verrassingen ontvangt gedurende twee jaar.

  Klachten, complimenten en tips voor Vente-Unique
  Na je bestelling ontvang je een tevredenheidsvragenlijst, die je kunt invullen om je mening kenbaar te maken aan Vente-Unique. Als je klachten hebt en andere mensen hiervan op de hoogte wil brengen, kun je gerust bij ErvaringenSite een review schrijven. Was je niet tevreden van je bestelling, waarom niet? Ging er iets mis bij de levering? Laat aan anderen weten wat je denkt van Vente-Unique! Je mening is belangrijk, of je nu tevreden was over Vente-Unique of niet. Jouw beoordeling kan iemand aanzetten om hier ook een aankoop te doen, of net niet!

  cheap online stores for your aesthetic 2020 (indie,alt,soft girl & more...)

  Vente-Unique
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  2.8
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  aanbouwserre

  eind feb een aanbouwserre 'Tuinwandkas CaliceII) gekocht, met polycarbonaatplaten in, in de beschrijving
  "Deze serre is gemaakt van 4mm dikke polycarbonaatplaten. Dit materiaal biedt vele voordelen:
  - het laat veel licht door en weerkaatst 99,9% van de schadelijke UV-straling voor een goede ontwikkeling van uw planten.
  - het is bijzonder stevig, 100 keer zo stevig als glas. Het verdraagt maximaal 30 cm sneeuw en een temperatuur van -45 °C. Zo hoeft u niet meer bang te zijn voor schokken, krassen of slecht weer."

  snel besteld, snel geleverd, ge moest het wel zelf uit de camion lossen, want anders was dit een meerprijs (belachelijk gedoe).
  bij het plaatsen mocht er een betere handleiding aanwezig zijn, maar het is geplaatst geraakt. toen we het polycarbonaat uithaalden, waren we verbaasd dat dit zo'n licht materiaal was, maar we hebben het geplaatst.

  de eerste keer dat het wat waaide, vlogen er al direct 3 panelen uit en weg. de clipsen springen gewoon los. sederdien, is het al de gewoonte om elke keer als het waait op uw ongemakken te zitten en te gaan kijken hoeveel panelen er nu weer weggevlogen zijn. de panelen buigen, plooien, kraken en scheuren. we hebben het geheel al helemaal vastgeplakt met ducktape vanbinnen en van buiten.... en nog zouden er panelen kraken... 100 x sterker dan glas? ze mogen mij direct glas bezorgen in de plaats

  klacht neergelegd bij vente-unique, de eerste aan de telefoon viel van zijn stoel bij de foto's en gaf dit schadegeval door. dan 4-5 telefoons voor meer foto's.... terwijl ge beperkt zijn in hoeveel er kunnen opgeladen worden. Stuurt ge een whatsapp met de hele lot, doen ze deze niet eens open.... dan hoor je niets meer... en als ge heel goed zoekt op uw account ziet ge dan ergens een berichtje staan dat de schade komt door gebruik en de zaak gesloten wordt! Het staat er nog maar pas! als ge dan nog eens belt, krijgt ge geen gehoor meer....

  Het zijn oplichters!

  Door: Lindsay Ameel08-06-2021
  Sulaiman Hajiko26-06-2021

  Erger dan dit, ik heb nog nooit een beschadigde bank gezien, allemaal onredelijk kapot, ik weet niet hoe je omgaat met deze behandeling met klanten

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  NL2101130008

  13 januari een slaapbank besteld via Vente Unique. Deze zou binnen 5 tot 6 weken geleverd worden. Helaas meerdere keren een mailtje ontvangen dat de bestelling vertraagd was. Begrijpelijk natuurlijk, gezien de coronatoestanden.
  Op 6 april krijg ik ineens een mailtje dat mijn bank 7 april (!!!) tussen 08.00-22.00uur geleverd wordt. Last-minute moeten regelen dat er iemand de hele dag thuis zou zijn. Vervolgens wordt mijn slaapbank geleverd met behoorlijke schade aan de onderkant. Ook de bezorgers hebben hier een melding van gemaakt en ik zelf moest met foto's via de website een klachtenformulier invullen. Na 2 dagen werd ik direct gebeld door de klantenservice. Ik kon óf 125 euro terug krijgen op mijn rekening, óf een vrij te besteden cadeaubon van vente unique ter waarde van 250 euro. Ik moest binnen 7 dagen laten weten wat mijn keuze was, dus de volgende dag geprobeerd te bellen, geen reactie.
  Uiteindelijk heb ik bijna 3 weken lang meerdere malen per dag gebeld. Het ene moment werd de verbinding verbroken of kreeg ik een eindeloos wachtmuziekje te horen. Het andere moment speelde het volledige bandje af, kon ik kiezen wie ik wilde spreken en na lang wachten werd 'wegens drukte' ook de verbinding verbroken. Omdat mij was verteld dat ik binnen 7 dagen mijn keuze moest doorgeven heb ik hierover ook gemaild naar de klantenservice, maar nooit reactie ontvangen.
  Wanneer ik 26 april (na bijna 3 weken!!!) eindelijk iemand te pakken krijg aan de telefoon, en ik benoem dat ik al bijna 3 weken bel en geen reactie krijgt, begint meneer aan de telefoon te lachen.
  Uiteindelijk gekozen voor de cadeaubon, waar ik de volgende dag een mailtje met de code heb ontvangen. Alleen is deze cadeaubon dus helemaal niet geldig.. Vervolgens staat er in mijn vente unique account dat de klacht netjes is afgehandeld, terwijl ik tot op heden nog geen geld of geldige cadeaubon heb ontvangen.
  Inmiddels sinds 27 april aan het bellen naar vente unique.. maar tot op heden nog geen gehoor.

  Absoluut niet aan te raden om hier iets te kopen.
  Wat een belachelijk slechte service..

  Door: Amy26-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Vente-Unique

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vente-Unique een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Vente-Unique. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vente-Unique actief?

  Vente-Unique is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vente-Unique gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.