IXINA

Alle reviews

IXINA

33% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

G
Guy DL
Na meerdere andere winkels te hebben bezocht om prijzen en kwaliteit te kunnen vergelijken, zijn we eveneens gaan kijken bij Ixina in Merksem. In de showroom vonden we een meteen een voorbeeld dat ...Lees verder
L
Lauwereins Erik
Na verschillende showrooms van keukens te hebben bezocht zijn wij ook naar Ixina Oostende gegaan. Zeer vriendelijk ontvangen door de verkoper Mathias, veel uitleg gekregen. De week erna zijn wij te...Lees verder
S
Sigrid
Wij kochten onze nieuwe keuken bij Ixina Wommelgem (zaakvoerder Steven Cortoos). Wij zijn heel tevreden, zowel over de plaatsing en de keuken zelf als over de opvolging van het dossier voor, tijden...Lees verder
C
Carine Bille
Bij het bezoek in de Ixina winkel ( Korbeek-Lo) werd ik geholpen door Vincent Christiaens. Hij heeft zeer goed werk geleverd ondanks dat hij nog maar een maand bij Ixina werkt. Hij was heel beleef...Lees verder
D
deruyck
Ixina ten zeerste af te raden !!! Bij ons halve keuken geplaatst daar verkeerde onderdelen bij levering geen werkblad geen spoelbakken meer dan 4000.00 euro natuursteen niet geplaatst en Ixina fail...Lees verder

Alle reviews (24)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keuken

  Na meerdere andere winkels te hebben bezocht om prijzen en kwaliteit te kunnen vergelijken, zijn we eveneens gaan kijken bij Ixina in Merksem. In de showroom vonden we een meteen een voorbeeld dat ons aansprak. Een vriendelijke adviseur (Evelien) gaf ons meteen het gevoel dat we bij de juiste keukenspecialist waren.
  Na een 3 D voorstelling van de keuken, waren we overtuigd onze keuken daar te bestellen.
  We hebben enkel een positieve ervaring met Ixina Merksem.
  Zowel de bestelling, communicatie, en de levering werden volgens planning uitgevoerd.
  Enkel bij de levering waren de vaatwasser en de dampkap niet meegeleverd aangezien door de corona toestanden de leverancier van deze toestellen een leveringsachterstand had.
  Intussen was onze eerste adviseur niet meer in dienst, en had een collega (Jana) ons dossier overgenomen, deze mevrouw heeft ons op een uitzonderlijke positieve manier alles geregeld om de ontbrekende toestellen op tijd geleverd te krijgen op de dag van de plaatsing.
  De dag van de plaatsing ging het even mis, een zekere Kurt (arrogant bazeke) had een opmerking over een vochtige plek bezetting, en wou de keuken niet installeren. Naar Ixina gebeld en konden eerst 17 dagen later een andere plaatser sturen. Deze man (Ronny B) heeft dan uiteindelijk op een professionele en tot in de puntjes afgewerkt, onze keuken geïnstalleerd . Prachtig werk heeft deze man geleverd, een echte aanrader als installateur.
  Bijzonder dank aan Eveline, Jana en Ronny.
  Ook Ixina Merksem bedankt, je hebt ons een kwalitatieve keuken bezorgt.

  Koop geen keuken bij Ixina MERKSEM
  Koop geen keuken bij Ixina MERKSEM. Vele fouten, en de service is echt maar dan ook echt beneden alle peil. Zelden zo een triestig winkelbeleid meegemaakt en het ergste is dat de zaakvoerder het zelf niet beseft!

  Ondertussen hebben wij op vier verschillende plaatsen een ixina keuken laten zetten en nog steeds niets slecht of negatief ervaren. Weliswaar gaan wij naar ixina in Wommelgem


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mooie keuken

  Na verschillende showrooms van keukens te hebben bezocht zijn wij ook naar Ixina Oostende gegaan. Zeer vriendelijk ontvangen door de verkoper Mathias, veel uitleg gekregen. De week erna zijn wij terug gegaan voor de offerte, het was het beste keukenontwerp dat we tot nu toe gezien hadden. We kregen een mooie 3D voorstelling mee, alles wat we gevraagd hadden. Zelf hebben we de toestellen gekozen uit de catalogus van Aeg. We zijn ook naar een gratis kookdemonstratie geweest van Aeg in de Cierk in Oostende. Goeie prijs kwaliteit. Eenmaal beslist, onmiddellijk leveringsdatum genoteerd en plaatsing datum gekregen. De dag van levering werd alles correct geleverd. Een weekje erna werd de keuken geplaatst door Yves..... zeer tevreden over. Goeie vakman, al het vuil werd ook meegenomen. 3 weken later werd het composiet geplaatst, alles was perfect in orde. We zijn zeer tevreden over ixina Oostende.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  keuken

  Wij kochten onze nieuwe keuken bij Ixina Wommelgem (zaakvoerder Steven Cortoos). Wij zijn heel tevreden, zowel over de plaatsing en de keuken zelf als over de opvolging van het dossier voor, tijdens en na de plaatsing. Tijdens de plaatsing was er een paslat beschadigd, deze werd probleemloos vervangen. Ook het nabestellen van indeling voor lades gebeurde onmiddellijk.
  Wij kozen toestellen van AEG en zijn daar zeer tevreden over.
  Niets dan lof over de manier waarop Steven zijn dossiers ter harte neemt. Een aanrader!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Uitstekende service

  Bij het bezoek in de Ixina winkel ( Korbeek-Lo) werd ik geholpen door Vincent Christiaens. Hij heeft zeer goed werk geleverd ondanks dat hij nog maar een maand bij Ixina werkt.
  Hij was heel beleefd, vriendelijk, het kostte hem helemaal geen moeite om iets op te zoeken, deed zijn werk uitstekend! Een echte aanrader om bij hem langs te gaan.

  Beste,
  Ik sta op punt een bestelling te plaatsen bij Ixina Korbeek Lo. De reviews die ik gelezen heb over Ixina, doen mij sterk twijfelen. U bent zeer tevreden over het onthaal. Ik neem aan dat uw keuken ondertussen geplaatst is. Ik zou U zeer dankbaar zijn om te weten of U nog steeds enthousiast bent over Ixina en of de plaatsing zonder problemen verlopen is.
  Vriendelijke groeten,
  Maria Ulens.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  keuken

  Ixina ten zeerste af te raden !!! Bij ons halve keuken geplaatst daar verkeerde onderdelen bij levering geen werkblad geen spoelbakken meer dan 4000.00 euro natuursteen niet geplaatst en Ixina failliet wij geen keuken en ons geld kwijt ; Ixina neemt geen enkele verantwoordelijkheid de vestigingen zijn concessies ,

  Beste Heer Deruyck,

  Ook wij hebben een keuken van winkel Kuurne,reeds maanden hebben wij klacht ingediend,dat onze witte keuken na 7jaar geel aan het komen is met bruine vlekken
  afschuwelijk om op te kijken,,zij hebben de plaatser(alle lof voor deze persoon) gestuurd die bevestigd heeft het niet aan te zien is per telefoon aan ixina kuurne,en als antwoord op onze mails (klantendienst)nu kuurne gesloten is,krijgen wij dit. Wij bevestigen de ontvangst van uw e-mail die onze beste aandacht heeft gekregen.Maar nooit een oplossing,en nu dagelijks op tv durven ze nog reclame maken,zeg ja aan je dromen,bij ons is het een nachtmerrie,wekelijks stuur ik een mail naar klantendienst,altijd zelfde antwoord,Groetjes.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ixina Kuurne

  Ook een keuken gekocht bij Ixina , bij opmaak bestelling verkregen dat 10% mocht ingehouden worden tot na plaatsing en afwerking keuken. Voorschot betaald , saldo betaald bij levering , wat blijkt enkele stukken ( werkblad & spoelbakken ) verkeerd geleverd zodoende geen volledige keuken ook natuursteen ontbreekt zelfs niet opgemeten , Na vergeefs contact met ixina Kuurne blijkt filiaal houder boeken te hebben neergelegd , we staan hier met een halve afgewerkte keuken qua meubels en meer dan 4000.00 euro natuursteen niet geplaatst.Tot op heden na meer dan drie weken nog steeds geen respons van Ixina , klantendienst stuur je steeds weg met we weten nog van niks.Stel je voor deze morgen een aangetekend schrijven van de curator die de 10% opeist onvoorstelbaar , Beschamend voor een bedrijf als Ixina


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keuken

  Een keuken gekocht bij ixina Turnhout en van begin tot einde super tevreden.
  Het gehele project werd perfect opgevolgd door Stijn .
  Ik raad ixina Turnhout voor iedereen aan.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Minder

  Ixina Genk uitstekende service.
  Keuken zelf minder goede kwaliteit, maar voor de prijs kan je niet het beste verwachten.
  Toestellen zijn niets waard.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keuken zwart wit

  Vriendelijk geholpen, namen alle tijd, kei goede prijs ten opzichte van andere keukenzaken. En als we iets deden dat negatief zou zijn dan gaven ze ons betere optie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keuken

  Plusplunten zijn er niet bij een Ixina keuken . Scharnieren om de verticale glazen hangkasten open te houden bestaan niet. Reeds 2x maal nieuwe scharnieren komen plaatsen, ze blijven niet open staan maar vallen telkens naar beneden. Ook de Electra is een minpunt, microgolfoven werkt na jaren nog steeds niet goed, specialist al enkele keren om langs gekomen. Na 13 j begint onze witte keuken te verkleuren en duiken er allerhande vlekken op. Ixina wilt niet meer tussenkomen, garantie is vervallen en ze komen niet tussen op verkleuring van de keuken. Dit was een keuken van MEER dan 15.000 Euro. Iedereen mag komen kijken, dit kan na telefonische afspraak op 0486079656. Wil je een keuken voor je leven ga dan bij Ikea kijken.

  Bij ons het omgekeerde ontzettend veel klachten bij ikea keuken. Heel veel valt niet onder de garantie bij hen. Na 2 jaar de keuken er opnieuw uit moeten gooien en een andere moeten plaatsen. 16000 euro weg gesmeten. Terwijl ixina heel positieve ervaring mee. Geen verkleuringen, iets mis proberen ze het direct aan te passen. Hebben ondertussen meerdere keukens van hen laten plaatsen en kan geen slecht woord over ixina Wommelgem zeggen...


Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lampentotaal

2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Meubelklik.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Meubelklik.be

1 reviews

Je kent het vast wel, je bent op zoek naar dat ene nieuwe meubel, de nieuwste aanwinst voor je huis. Je wil natuurlijk iets dat bij je interieur pa...