IXINA

Alle reviews

IXINA

33% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

G
Guy DL
Na meerdere andere winkels te hebben bezocht om prijzen en kwaliteit te kunnen vergelijken, zijn we eveneens gaan kijken bij Ixina in Merksem. In de showroom vonden we een meteen een voorbeeld dat ...Lees verder
L
Lauwereins Erik
Na verschillende showrooms van keukens te hebben bezocht zijn wij ook naar Ixina Oostende gegaan. Zeer vriendelijk ontvangen door de verkoper Mathias, veel uitleg gekregen. De week erna zijn wij te...Lees verder
S
Sigrid
Wij kochten onze nieuwe keuken bij Ixina Wommelgem (zaakvoerder Steven Cortoos). Wij zijn heel tevreden, zowel over de plaatsing en de keuken zelf als over de opvolging van het dossier voor, tijden...Lees verder
C
Carine Bille
Bij het bezoek in de Ixina winkel ( Korbeek-Lo) werd ik geholpen door Vincent Christiaens. Hij heeft zeer goed werk geleverd ondanks dat hij nog maar een maand bij Ixina werkt. Hij was heel beleef...Lees verder
D
deruyck
Ixina ten zeerste af te raden !!! Bij ons halve keuken geplaatst daar verkeerde onderdelen bij levering geen werkblad geen spoelbakken meer dan 4000.00 euro natuursteen niet geplaatst en Ixina fail...Lees verder

Alle reviews (24)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keuken

  Na meerdere andere winkels te hebben bezocht om prijzen en kwaliteit te kunnen vergelijken, zijn we eveneens gaan kijken bij Ixina in Merksem. In de showroom vonden we een meteen een voorbeeld dat ons aansprak. Een vriendelijke adviseur (Evelien) gaf ons meteen het gevoel dat we bij de juiste keukenspecialist waren.
  Na een 3 D voorstelling van de keuken, waren we overtuigd onze keuken daar te bestellen.
  We hebben enkel een positieve ervaring met Ixina Merksem.
  Zowel de bestelling, communicatie, en de levering werden volgens planning uitgevoerd.
  Enkel bij de levering waren de vaatwasser en de dampkap niet meegeleverd aangezien door de corona toestanden de leverancier van deze toestellen een leveringsachterstand had.
  Intussen was onze eerste adviseur niet meer in dienst, en had een collega (Jana) ons dossier overgenomen, deze mevrouw heeft ons op een uitzonderlijke positieve manier alles geregeld om de ontbrekende toestellen op tijd geleverd te krijgen op de dag van de plaatsing.
  De dag van de plaatsing ging het even mis, een zekere Kurt (arrogant bazeke) had een opmerking over een vochtige plek bezetting, en wou de keuken niet installeren. Naar Ixina gebeld en konden eerst 17 dagen later een andere plaatser sturen. Deze man (Ronny B) heeft dan uiteindelijk op een professionele en tot in de puntjes afgewerkt, onze keuken geïnstalleerd . Prachtig werk heeft deze man geleverd, een echte aanrader als installateur.
  Bijzonder dank aan Eveline, Jana en Ronny.
  Ook Ixina Merksem bedankt, je hebt ons een kwalitatieve keuken bezorgt.

  Koop geen keuken bij Ixina MERKSEM
  Koop geen keuken bij Ixina MERKSEM. Vele fouten, en de service is echt maar dan ook echt beneden alle peil. Zelden zo een triestig winkelbeleid meegemaakt en het ergste is dat de zaakvoerder het zelf niet beseft!

  Ondertussen hebben wij op vier verschillende plaatsen een ixina keuken laten zetten en nog steeds niets slecht of negatief ervaren. Weliswaar gaan wij naar ixina in Wommelgem


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mooie keuken

  Na verschillende showrooms van keukens te hebben bezocht zijn wij ook naar Ixina Oostende gegaan. Zeer vriendelijk ontvangen door de verkoper Mathias, veel uitleg gekregen. De week erna zijn wij terug gegaan voor de offerte, het was het beste keukenontwerp dat we tot nu toe gezien hadden. We kregen een mooie 3D voorstelling mee, alles wat we gevraagd hadden. Zelf hebben we de toestellen gekozen uit de catalogus van Aeg. We zijn ook naar een gratis kookdemonstratie geweest van Aeg in de Cierk in Oostende. Goeie prijs kwaliteit. Eenmaal beslist, onmiddellijk leveringsdatum genoteerd en plaatsing datum gekregen. De dag van levering werd alles correct geleverd. Een weekje erna werd de keuken geplaatst door Yves..... zeer tevreden over. Goeie vakman, al het vuil werd ook meegenomen. 3 weken later werd het composiet geplaatst, alles was perfect in orde. We zijn zeer tevreden over ixina Oostende.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  keuken

  Wij kochten onze nieuwe keuken bij Ixina Wommelgem (zaakvoerder Steven Cortoos). Wij zijn heel tevreden, zowel over de plaatsing en de keuken zelf als over de opvolging van het dossier voor, tijdens en na de plaatsing. Tijdens de plaatsing was er een paslat beschadigd, deze werd probleemloos vervangen. Ook het nabestellen van indeling voor lades gebeurde onmiddellijk.
  Wij kozen toestellen van AEG en zijn daar zeer tevreden over.
  Niets dan lof over de manier waarop Steven zijn dossiers ter harte neemt. Een aanrader!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Uitstekende service

  Bij het bezoek in de Ixina winkel ( Korbeek-Lo) werd ik geholpen door Vincent Christiaens. Hij heeft zeer goed werk geleverd ondanks dat hij nog maar een maand bij Ixina werkt.
  Hij was heel beleefd, vriendelijk, het kostte hem helemaal geen moeite om iets op te zoeken, deed zijn werk uitstekend! Een echte aanrader om bij hem langs te gaan.

  Beste,
  Ik sta op punt een bestelling te plaatsen bij Ixina Korbeek Lo. De reviews die ik gelezen heb over Ixina, doen mij sterk twijfelen. U bent zeer tevreden over het onthaal. Ik neem aan dat uw keuken ondertussen geplaatst is. Ik zou U zeer dankbaar zijn om te weten of U nog steeds enthousiast bent over Ixina en of de plaatsing zonder problemen verlopen is.
  Vriendelijke groeten,
  Maria Ulens.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  keuken

  Ixina ten zeerste af te raden !!! Bij ons halve keuken geplaatst daar verkeerde onderdelen bij levering geen werkblad geen spoelbakken meer dan 4000.00 euro natuursteen niet geplaatst en Ixina failliet wij geen keuken en ons geld kwijt ; Ixina neemt geen enkele verantwoordelijkheid de vestigingen zijn concessies ,

  Beste Heer Deruyck,

  Ook wij hebben een keuken van winkel Kuurne,reeds maanden hebben wij klacht ingediend,dat onze witte keuken na 7jaar geel aan het komen is met bruine vlekken
  afschuwelijk om op te kijken,,zij hebben de plaatser(alle lof voor deze persoon) gestuurd die bevestigd heeft het niet aan te zien is per telefoon aan ixina kuurne,en als antwoord op onze mails (klantendienst)nu kuurne gesloten is,krijgen wij dit. Wij bevestigen de ontvangst van uw e-mail die onze beste aandacht heeft gekregen.Maar nooit een oplossing,en nu dagelijks op tv durven ze nog reclame maken,zeg ja aan je dromen,bij ons is het een nachtmerrie,wekelijks stuur ik een mail naar klantendienst,altijd zelfde antwoord,Groetjes.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ixina Kuurne

  Ook een keuken gekocht bij Ixina , bij opmaak bestelling verkregen dat 10% mocht ingehouden worden tot na plaatsing en afwerking keuken. Voorschot betaald , saldo betaald bij levering , wat blijkt enkele stukken ( werkblad & spoelbakken ) verkeerd geleverd zodoende geen volledige keuken ook natuursteen ontbreekt zelfs niet opgemeten , Na vergeefs contact met ixina Kuurne blijkt filiaal houder boeken te hebben neergelegd , we staan hier met een halve afgewerkte keuken qua meubels en meer dan 4000.00 euro natuursteen niet geplaatst.Tot op heden na meer dan drie weken nog steeds geen respons van Ixina , klantendienst stuur je steeds weg met we weten nog van niks.Stel je voor deze morgen een aangetekend schrijven van de curator die de 10% opeist onvoorstelbaar , Beschamend voor een bedrijf als Ixina


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keuken

  Een keuken gekocht bij ixina Turnhout en van begin tot einde super tevreden.
  Het gehele project werd perfect opgevolgd door Stijn .
  Ik raad ixina Turnhout voor iedereen aan.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Minder

  Ixina Genk uitstekende service.
  Keuken zelf minder goede kwaliteit, maar voor de prijs kan je niet het beste verwachten.
  Toestellen zijn niets waard.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keuken zwart wit

  Vriendelijk geholpen, namen alle tijd, kei goede prijs ten opzichte van andere keukenzaken. En als we iets deden dat negatief zou zijn dan gaven ze ons betere optie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keuken

  Plusplunten zijn er niet bij een Ixina keuken . Scharnieren om de verticale glazen hangkasten open te houden bestaan niet. Reeds 2x maal nieuwe scharnieren komen plaatsen, ze blijven niet open staan maar vallen telkens naar beneden. Ook de Electra is een minpunt, microgolfoven werkt na jaren nog steeds niet goed, specialist al enkele keren om langs gekomen. Na 13 j begint onze witte keuken te verkleuren en duiken er allerhande vlekken op. Ixina wilt niet meer tussenkomen, garantie is vervallen en ze komen niet tussen op verkleuring van de keuken. Dit was een keuken van MEER dan 15.000 Euro. Iedereen mag komen kijken, dit kan na telefonische afspraak op 0486079656. Wil je een keuken voor je leven ga dan bij Ikea kijken.

  Bij ons het omgekeerde ontzettend veel klachten bij ikea keuken. Heel veel valt niet onder de garantie bij hen. Na 2 jaar de keuken er opnieuw uit moeten gooien en een andere moeten plaatsen. 16000 euro weg gesmeten. Terwijl ixina heel positieve ervaring mee. Geen verkleuringen, iets mis proberen ze het direct aan te passen. Hebben ondertussen meerdere keukens van hen laten plaatsen en kan geen slecht woord over ixina Wommelgem zeggen...


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keuken Ixina Boortmeerbeek

  Als je geen hoop miserie wil, denk dan 2x na! Veel mooie praatjes vooraleer je tekent, maar na 1,5 jaar nog steeds geen afgewerkte keuken ondanks het betalen van de laatste schijf: kapotte fronten, een koelkast die je niet in 1x open krijgt, een wasbak die lekt, een kraan die lekt, een dampkap die niet trekt, gebarsten plint, vaatwasser die niet geïnstalleerd kan worden,... En alles is altijd de schuld van een ander! Met het meeste moeten we onze plan maar trekken, maar de kapotte fronten zouden nog deels in orde kunnen komen... Ben benieuwd of we het deze keer mogen geloven...


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keuken Ixina Boortmeerbeek

  Als je geen hoop miserie wil, blijf je hier beter weg! Na 1,5 jaar nog steeds geen afgewerkte keuken ondanks het betalen van de laatste schijf: kapotte fronten, een koelkast die je niet in 1x open krijgt, een wasbak die lekt, een kraan die lekt, een dampkap die niet trekt,... En alles is altijd de schuld van een ander!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keuken

  Zeer slecht ! Geen sterren waard ! Ik heb een keuken bij ze besteld, ik kreeg de totale aankoopbedrag na een maand later hebben ze er extra 1000 euro bijgeteld voor niets! dit hebben ze zelfs gedaan zonder eerst aan mij te zeggen. Daarna hebben ze gezegd dat de koelkast niet geleverd kon worden en dat ze een ander merk moest krijgen! Ik kreeg niet eens de optie om zelf te beslissen welke merk ik zou kiezen! Ze hebben me gezegd dat de leverdatum ging afwijken wegens corona. de levertijd is verlengd dus! Nu komen ze af dat er ook geen kookplaten gaan geleverd worden! Ik krijg niets van mijn geld terug ook geen korting ! Zeer slechte ervaring met ze ik raad iedereen af om hier iets te kopen !


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keuken aangekocht bij Ixina Boortmeerbeek

  Deze aankoop was mijn 2de Ixina keuken.
  Van de kwaliteit ben ik dan ook tevreden. Eigenlijk ook van het ontwerp en de plaatsing. Maar de problemen begonnen pas na de plaatsing wanneer er enkele kleine probleempjes moesten worden opgelost. De nieuw geplaatste kraan was defect, de afloop lekte en het bestelde vuilbakje paste niet.
  Voor het oplossen van deze kleine problemen deed de winkel zeer moeilijk. Hun installateur had geen tijd om de herstellingen uit te voeren en ik moest maar zelf contact opnemen met het merk van de kraan. Dit is niet de service die ik hier verwacht. Zij ontlopen hun verantwoordelijkheid en bieden geen enkele dienst na verkoop. Wat moet dat geven wanneer er een groot probleem is met de geïnstalleerde keuken ?


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keuken bij ixina sint niklaas

  Heb 4 jaar geleden een keuken gekocht bij ixina sint niklaas.
  Ben alleenstaande mama en heb geen ervaring in keukens daarom hebben me maar vanalles voorgeschoteld..
  Zoals een koelkast van zanusi dat lekt en houte werkbladen. Toen ik na 6 maand barsten kreeg op mijn werkblad en ging klagen. Kreeg ik als antwoord das hout  is normaal beter iets anders kopen.
  Maar als ze me dat juist hebben voorstellen en iemand met geen ervaring zoals ik koop het  dan.
  Is hun job om mensen te adviseren en te zeggen dat dit  na een paar  maand barsten gaat geven en zeker naast een kookvuur.
  Zij  zijn de adviseur
  Na veel bellen en klagen kreeg ik na 4 jaar een verkoper bij mij thuis die me een compensatie voorstelde  het zelfde werkblad maar ik moet 250 euro forfait betalen aan de verzekering  en dan de werkuren. 
  Zoveel geld en dan zit ik met het zelfde probleem na 5maand.
  Is niet ok
  Eens die dieven hun geld hebben is de dienst na verkoop ver te zoeken. Trek je plan. Ze veranderen daar ook elke week van personeel. Ze kunnen me toch beter adviseren  dan me brol te verkopen.  KOOP NOOIT  BIJ IXINA SINT NIKLAAS.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keuken bij Ixina Merksem

  In Mei 2020 zijn wij voor het eerst langsgeweest om een keuken te bestellen. We zijn nu 26/11/2020 en we hebben net te horen gekregen dat ze pas in 2021 zullen langskomen om de keuken gebruiksklaar te maken. Midden november is een onprofessionele plaatser "Ronny" langsgeweest om de keuken te plaatsen. Toen wij toevallig 's middags onaangekondigd thuiskwamen merkte we plots op dat hij al verdwenen was. De keuken lag er half in elkaar "geflanst" bij. Na hem op verschillende manieren te proberen bereiken kregen we van Ixina 5 dagen later het antwoord dat ze nog wel zouden terug komen maar dat wij zo alvast de keuken konden gebruiken. GEEN afvoer, GEEN water, GEEN vaatwasser die aangesloten was, GEEN kookvuur dat aangesloten was. Verschillende onderdelen zijn ze blijkbaar vergeten te bestellen. De mails die we nadien van de zaakvoerder mochten ontvangen nadat we ons beklag gedaan hadden waren werkelijk schrijnend en lachwekkend. Ga ajb simpelweg voor een Ikea keuken of betaal iets meer en ga naar een deftige keukenbouwer.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  volledig keuken ixina wommelgem Steven

  Ik schrijf de ervaring van mijn ouders. Deze zijn vrij oud en onhandig met een pc. Keuken besteld bij ixina Wommelgem, bestelling vlot verlopen, zeer vriendelijk. Werd beloofd dat de keuken max 2-3 weken ging duren.

  Uiteindelijk blijkt dat je best elke detail kunt bespreken voor de plaatsing/afwerking, anders worden alle hoekjes afgesneden! Wij hebben wat complicaties gehad die van beide kanten kwam. 1 kwam van ons (2 dagen gekost), 3 andere complicaties door ixina en hun leveranciers zelf.

  Wanneer je met de baas Steven spreekt over deze problemen laat hij u rap weten dat het eigenlijk normaal is of gewoon uw schuld is en dat er niets aan de hand is. Rap merk je zijn 2de gezicht die je bij de bestelling niet had gezien, mja alles is natuurlijk al betaald dus waarom niet!

  Wanneer je bij hem (Steven) in de winkel komt met klachten merk je rap dat hij u niet meer graag zie komen.

  Onze plaatser was Stijn. Stijn neemt zoveel werk aan dat hij amper tijd heeft moest er een complicatie gebeuren waardoor zijn schema in de war geraakt. Door dit heeft onze keuken zo'n 5 maanden geduurd. Best lachwekkend! Het is voor mij gewoon beschamend om dit zelfs aan iemand te vertellen.

  Stijn (de plaatser) neemt enorm veel shotcuts, dus je moet hem goed in het oog houden. Opzich een heel vriendelijk persoon, maar het is gewoon zonde dat dit allemaal zo is verlopen. Hij is zo overvol met werk dat hij dit gewoon niet meer aankan.

  Er is iets enorm slecht afgewerkt dat het eigenlijk gewoon beschamend is, heb hiervoor Steven gecontacteerd zonder enig reactie terug! Als ik dit zie twijfel ik compleet over de totaal kwaliteit van de keuken.

  Ondanks al deze vertragingen werd er niets van korting gegeven.
  Uiteraard word alle schuld aan de klant gegeven.

  Deze ervaring heeft enorm veel stress aan mijn ouders gegeven.
  Wij zouden hier nooit meer een keuken kopen en ook niemand aanraden om dit te doen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keuken

  Slechte kwaliteit


Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lampentotaal

2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Dekoria

1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

IXINA

Keukens IXINA maakt keukens op maat maar wat vinden klanten van deze keuken? Wat vinden ze van de service die geleverd wordt door IXINA? Gebeurt de plaatsing correct? Lees het in één van de reviews op ErvaringenSite of plaats er zelf een! 

Over Keukens IXINA 
Keukens IXINA is een Belgisch bedrijf die keukens op maat verkoopt. Keukens IXINA startte in 1971 onder de naam Electro-Cash. Electro-Cash wou vooral huishoudtoestellen, audio en video verkopen in winkelketens. In 1977 startten ze met het verkopen van keukens in kits en dan later met keukens op maat. Na enkele jaren wordt Keukens IXINA de nummer 1 in Belgische keukens. Keukens IXINA is een distributienetwerk van keukens. Ze werken vooral met franchisehouder. Het hoofdkantoor van keukens IXINA bevindt zich in Brussel. Keukens IXINA heeft vestigingen in, of heeft plannen om uit te breiden naar België, Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Noord-Afrika en Azië.  


Diensten van Keukens IXINA 
Bij Keukens IXINA kan je je keuken op maat bestellen. In de vele winkels kan je de verschillende stijlen keukens bekijken en je kan er advies vragen. Keukens IXINA belooft Duitse kwaliteit en een snelle plaatsing van je keuken. Op de site vind je ook een blog waar je meer inspiratie kan opdoen voor je keuken. Je kan ook op de site je keuken in 3D tekenen! Zo zie je meteen de keuken van je dromen voor je ogen verschijnen. Keukens IXINA biedt ook 10 jaar garantie op de meubelen en twee jaar garantie op de toestellen, met een garantieverlenging kan je de garantie verlengen tot vijf jaar.  

Klachten of vragen over Keukens IXINA 
Heb je een klacht of vraag voor Keukens IXINA? Neem dan contact op met hun klantendienst! Dit kan je doen door een contactformulier in te vullen op de website of door te bellen naar het dichtstbijzijnde filiaal. Keukens IXINA zal blij zijn om je te helpen met het beantwoorden van al je vragen. 

Schrijf je eigen review! 
Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Keukens IXINA? Of wil je gewoon laten weten hoe blij je bent met je keuken of hoe vlot de installatie wel niet was? Schrijf dan zeker een review op ErvaringenSite! Hierdoor geef je mogelijke klanten een goede indruk van wat ze mogen verwachten van Keukens IXINA. 

Ben je een potentiële klant van Keukens IXINA? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!