BadkamerXXL

Alle reviews

BadkamerXXL

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lampentotaal

2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Dekoria

1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

BadkamerXXL

Ben je een huis aan het bouwen of is je huidige badkamer dringend toe aan een make-over? Wil je weten of BadkamerXXL een betrouwbaar bedrijf is om een toilet, wastafel of badkamermeubel te kopen? Dankzij de eerlijke reviews van andere mensen kom je op deze pagina te weten of het interessant kan zijn om bij BadkamerXXL aan te kloppen. Negatief of positief, hier worden alle ervaringen handig gebundeld zodat jij zelf een geïnformeerde beslissing kunt nemen om al dan niet bij dit bedrijf een bestelling te plaatsen. Heb je in het verleden al bij BadkamerXXL gekocht en wil je je persoonlijke ervaring delen? Twijfel dan niet langer en schrijf zelf een bondige review om andere mensen te helpen.

Over BadkamerXXL
BadkamerXXL is een onderdeel van ProjectXXL B.V. en bestaat uit een team van gekwalificeerde professionals. Het doel van dit bedrijf is om een meerwaarde te bieden in de online badkamermarkt. In de webshop van BadkamerXXL worden er meer dan 27.000 producten aangeboden, zowel bekende als minder bekende A-merken en het huismerk Blinq. Voor de levering van bestellingen stelt BadkamerXXL gebruik te maken van een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van badkamerproducten en over de nodige kennis en ervaring zou beschikken om met breekbare goederen om te gaan.

Producten en diensten van BadkamerXXL
Het assortiment van deze online, gecertificeerde badkamerwinkel bestaat onder andere uit toiletten, wastafels, badkamermeubels, baden, kranen, verwarmingselementen en douches. Op de website is er ook een afzonderlijk tabblad met alle lopende acties van BadkamerXXL. Per maand wordt er een specifiek thema in de kijker geplaatst, zoals wastafelkranen of vrijhangende wastafels. Deze webshop biedt ook inspiratie voor een nieuwe toiletruimte, complete badkamer of vloeren en tegels, al dan niet gerangschikt per stijl, kleur of materiaal. Als je meer gedetailleerde informatie wilt voordat je overgaat tot een online aankoop, kun je een kijkje nemen in een fysieke showroom. Enkele andere diensten die BadkamerXXL aanbiedt, zijn persoonlijk advies via e-mail of telefoon, gratis levering vanaf € 50 en 30 dagen bedenktijd. 

Complimenten, klachten en tips voor BadkamerXXL
Heb je in het verleden al een bestelling geplaatst bij BadkamerXXL en ben je bereid om jouw negatieve of positieve ervaring met ons en de rest van de wereld te delen? Dan kun je de kans grijpen om op deze pagina een korte review over BadkamerXXL te schrijven. Zo geef je andere mensen de kans om snel en eenvoudig een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet bij deze online badkamerwinkel een bestelling te plaatsen. Biedt deze webshop inderdaad persoonlijk advies, klopt het dat je geen verzendkosten betaalt voor een bestelling van meer dan € 50 en kun je je als klant inderdaad binnen de 30 dagen bedenken over je recente aankoop? Wij zijn in ieder geval benieuwd naar jouw persoonlijke ervaring met BadkamerXXL. Als je wilt weten wat onze bezoekers van andere bedrijven vinden die badkamerartikelen verkopen, kun je een kijkje nemen op de pagina van Badkamerwinkel. Wie weet vind je een bedrijf dat nog beter bij jouw persoonlijke behoeften past.