Sanitairwinkel.be

Alle reviews

Sanitairwinkel.be

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
J P
Wij hebben goede ervaringen met Sanitairwinkel. In sommige winkels kun je de daadwerkelijke producten zien, wat geweldig is. Je kunt goede deals vinden voor bekende merken of lage prijzen voor onbe...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede ervaringen

  Wij hebben goede ervaringen met Sanitairwinkel. In sommige winkels kun je de daadwerkelijke producten zien, wat geweldig is. Je kunt goede deals vinden voor bekende merken of lage prijzen voor onbekende merken. Goed als je een klein budget hebt, maar toch iets wilt dat er op zijn minst goed uitziet.

  Het enige negatieve punt is het bezorgsysteem: je krijgt een e-mail om een bezorgdag te kiezen, maar je kunt geen tijdslot kiezen (of zien). Dagen later kregen we een e-mail van het transportbedrijf dat onze levering was gepland "tussen 06:16 en 09:22 uur", wat vrij vroeg is. We hebben contact opgenomen met Sanitairwinkel om te kijken of dit aangepast kon worden, maar zij konden niets voor ons doen. Dus ik zou zeggen, als je de mogelijkheid hebt, haal het dan gewoon op in de winkel wanneer het je beter uitkomt.


Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lampentotaal

2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Dekoria

1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Sanitairwinkel.be

Badkamer installeren of verbouwen en nog inspiratie nodig? Kijk eens bij Sanitairwinkel. Je kan zowel op de website als in de toonzaal terecht voor al je vragen en advies. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Sanitairwinkel lees je hier op ErvaringenSite
Zelf ervaring met Sanitairwinkel? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina en help anderen bij het nemen van een beslissing.  

Over Sanitairwinkel
Sanitairwinkel is een winkel waar je alles vindt voor je sanitair. Ze hebben een online shop maar ook een toonzaal in Schoten, België. Sanitairwinkel heeft een groot online assortiment in haar gebruiksvriendelijke webshop. Sanitairwinkel staat voor enthousiast, professioneel, gemoedelijk en ambitieus. Met deze vier begrippen vatten ze de cultuur van Sanitairwinkel het best samen. Sanitairwinkel is onderdeel van Redos BVBA, een snelgroeiende organisatie die gericht is op woongerelateerde webshops gecombineerd met een fysieke toonzaal. Sanitairwinkel startte in 2007 met een Nederlandse webshop en een eerste toonzaal in Rosmalen, Nederland. In 2010 kregen ze ook een Belgische webshop met ook een Belgische toonzaal in Kalmthout. In 2016 verhuisde de toonzaal van Kalmhout naar Schoten. In 2017 startte Sanitairwinkel ook met een Franse webshop.  


Diensten van Sanitairwinkel 
Bij Sanitairwinkel kan je zowel online als in de toonzaal terecht voor al je sanitair in verschillende stijlen. Je kan er terecht voor badmeubelen zoals badkamerkasten en spiegels, douches, kranen, baden, radiatoren, spiegels, toiletten, wastafels, accessoires en tegels. Je vindt er ook alles voor de installatie van je sanitair zoals montagemateriaal, bevestigingsmateriaal, waterafvoer, koppelingen, buizen, afsluiters en nog veel meer. Op de website maar zeker ook in de toonzaal kan je heel wat inspiratie opdoen voor je badkamer. Sanitairwinkel heeft ook een lijst met budgetkoopjes, perfect dus als je geen breed budget hebt! 

Klachten of vragen voor Sanitairwinkel 
Heb je vragen of een klacht over Sanitairwinkel? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon, WhatsApp, e-mail, per brief of via een online contactformulier op de website. Sanitairwinkel heeft ook een uitgebreide FAQ met heel wat veelgestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord. 

Schrijf je eigen review!
Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Sanitairwinkel? Heb je er de badkamer van je dromen gevonden? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Sanitairwinkel. Zo help je hen bij het maken van een beslissing! 

Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Sanitairwinkel? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!