ErvaringenSite

  Ervaringen Sanitairwinkel.be

  Badkamer installeren of verbouwen en nog inspiratie nodig? Kijk eens bij Sanitairwinkel. Je kan zowel op de website als in de toonzaal terecht voor al je vragen en advies. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Sanitairwinkel lees je hier op ErvaringenSite.
  Zelf ervaring met Sanitairwinkel? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina en help anderen bij het nemen van een beslissing.

  Over Sanitairwinkel

  Sanitairwinkel is een winkel waar je alles vindt voor je sanitair. Ze hebben een online shop maar ook een toonzaal in Schoten, België. Sanitairwinkel heeft een groot online assortiment in haar gebruiksvriendelijke webshop. Sanitairwinkel staat voor enthousiast, professioneel, gemoedelijk en ambitieus. Met deze vier begrippen vatten ze de cultuur van Sanitairwinkel het best samen. Sanitairwinkel is onderdeel van Redos BVBA, een snelgroeiende organisatie die gericht is op woongerelateerde webshops gecombineerd met een fysieke toonzaal. Sanitairwinkel startte in 2007 met een Nederlandse webshop en een eerste toonzaal in Rosmalen, Nederland. In 2010 kregen ze ook een Belgische webshop met ook een Belgische toonzaal in Kalmthout. In 2016 verhuisde de toonzaal van Kalmhout naar Schoten. In 2017 startte Sanitairwinkel ook met een Franse webshop.


  Ontdek de toonzaal in Schoten!

  Diensten van Sanitairwinkel

  Bij Sanitairwinkel kan je zowel online als in de toonzaal terecht voor al je sanitair in verschillende stijlen. Je kan er terecht voor badmeubelen zoals badkamerkasten en spiegels, douches, kranen, baden, radiatoren, spiegels, toiletten, wastafels, accessoires en tegels. Je vindt er ook alles voor de installatie van je sanitair zoals montagemateriaal, bevestigingsmateriaal, waterafvoer, koppelingen, buizen, afsluiters en nog veel meer. Op de website maar zeker ook in de toonzaal kan je heel wat inspiratie opdoen voor je badkamer. Sanitairwinkel heeft ook een lijst met budgetkoopjes, perfect dus als je geen breed budget hebt!

  Klachten of vragen voor Sanitairwinkel

  Heb je vragen of een klacht over Sanitairwinkel? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon, WhatsApp, e-mail, per brief of via een online contactformulier op de website. Sanitairwinkel heeft ook een uitgebreide FAQ met heel wat veelgestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Sanitairwinkel? Heb je er de badkamer van je dromen gevonden? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Sanitairwinkel. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Sanitairwinkel? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Sanitairwinkel.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sanitairwinkel.be

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sanitairwinkel.be een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sanitairwinkel.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sanitairwinkel.be actief?

  Sanitairwinkel.be is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sanitairwinkel.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.