Sanitairwinkel Reviews

: 11
100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

J
J P
Wij hebben goede ervaringen met Sanitairwinkel. In sommige winkels kun je de daadwerkelijke producten zien, wat geweldig is. Je kunt goede deals vinden voor bekende merken of lage prijzen voor onbe...Lees verder
R
roos
Dit bedrijf heeft me echt positief verrast met hun efficiëntie en professionaliteit! Het product dat ik heb aangeschaft was van topkwaliteit en werd precies op tijd en in perfecte staat geleverd, z...Lees verder
R
R. Raes
Bij veel online winkels beloven ze een snelle levering, maar dit bedrijf maakt die beloftes écht waar. Ik snapte niet hoe ze het voor elkaar kregen, maar mijn bestelling was supersnel bij mij thuis...Lees verder
L
lara
Het bedrijf heeft me echt positief verrast met hun geweldige service en producten. Alles liep vlotjes van bestelling tot levering en het product overtrof echt mijn verwachtingen. De foto's op ...Lees verder
M
mathys
Ik was echt blij met hoe snel mijn spullen geleverd werden en gelukkig werkt alles prima. Maar helaas waren de installatie-instructies niet zo duidelijk. Er zat wel wat installatiemateriaal bij, ma...Lees verder

Alle reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede ervaringen

  Wij hebben goede ervaringen met Sanitairwinkel. In sommige winkels kun je de daadwerkelijke producten zien, wat geweldig is. Je kunt goede deals vinden voor bekende merken of lage prijzen voor onbekende merken. Goed als je een klein budget hebt, maar toch iets wilt dat er op zijn minst goed uitziet.

  Het enige negatieve punt is het bezorgsysteem: je krijgt een e-mail om een bezorgdag te kiezen, maar je kunt geen tijdslot kiezen (of zien). Dagen later kregen we een e-mail van het transportbedrijf dat onze levering was gepland "tussen 06:16 en 09:22 uur", wat vrij vroeg is. We hebben contact opgenomen met Sanitairwinkel om te kijken of dit aangepast kon worden, maar zij konden niets voor ons doen. Dus ik zou zeggen, als je de mogelijkheid hebt, haal het dan gewoon op in de winkel wanneer het je beter uitkomt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goed product, goede communicatie en opvolging, op tijd en in goede staat afgeleverd. Klantendienst goed bereikbaar en geen gekke vragen van een chatmachine.

  Dit bedrijf heeft me echt positief verrast met hun efficiëntie en professionaliteit! Het product dat ik heb aangeschaft was van topkwaliteit en werd precies op tijd en in perfecte staat geleverd, zoals beloofd. De communicatie met de klantendienst verliep erg vlot en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Het was ook fijn dat ik niet met een chatbot hoefde te praten, dat maakte de ervaring nog aangenamer.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snelle levering

  Bij veel online winkels beloven ze een snelle levering, maar dit bedrijf maakt die beloftes écht waar. Ik snapte niet hoe ze het voor elkaar kregen, maar mijn bestelling was supersnel bij mij thuis, zelfs binnen 12 uur! Ik was echt aangenaam verrast door hoe efficiënt en snel ze waren met de levering. Dat heeft mijn vertrouwen in dit bedrijf echt vergroot en ik ga zeker nog eens bij hen bestellen in de toekomst.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mannekes in mijn badkamer

  Het bedrijf heeft me echt positief verrast met hun geweldige service en producten. Alles liep vlotjes van bestelling tot levering en het product overtrof echt mijn verwachtingen. De foto's op de website kwamen helemaal overeen met de werkelijkheid en het product past perfect in mijn badkamer. Mijn bezoekers zijn ook helemaal enthousiast en moedigen elkaar zelfs aan om ook eens een kijkje te nemen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snelle levering, goede werking

  Ik was echt blij met hoe snel mijn spullen geleverd werden en gelukkig werkt alles prima. Maar helaas waren de installatie-instructies niet zo duidelijk. Er zat wel wat installatiemateriaal bij, maar niet genoeg. En eerlijk gezegd vertrouwde ik de bouten niet, dus heb ik maar zelf wat dikkere gebruikt voor de montage.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Radiatoren met WiFi-functionaliteit

  Ik was echt blij met hoe snel mijn spullen zijn geleverd. Alles is precies op tijd aangekomen en mijn bestelling was helemaal in orde. Maar toch was er één minpuntje: ik had wat moeite met het instellen van de radiatoren die je via WiFi met een app kan verbinden. De handleiding was niet zo duidelijk en dat zorgde voor wat verwarring en frustratie. Hopelijk kunnen ze dat in de toekomst verbeteren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Badkameraccessoires

  Ik had 'n probleem met een van de badkameraccessoires die ik had besteld, maar het team van Sanitairwinkel heeft dit snel en efficiënt opgelost. De naservice was perfect en 'k kreeg al de volgende dag 'n vervangend accessoire. De service die 'k kreeg voor mijn online bestelling was geweldig en ik ben heel tevreden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn éérste aankoop

  Dit was de eerste keer dat ik iets bestelde en jammer genoeg werkte het product niet zoals gehoopt. Na wat e-mails met de klantendienst is alles uiteindelijk opgelost geraakt. Ik ben echt tevreden over de service en zal zeker niet twijfelen om in de toekomst weer bij dit bedrijf te bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van spiegel

  Ik was aan het twijfelen of het verstandig was om online een spiegel te bestellen, maar ik ben blij dat ik het toch heb gedaan! Mijn bestelling kwam goed aan en ik heb zelfs wat geld bespaard.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn aankoop in een paar trefwoorden:

  Ik heb online iets besteld en ik wist meteen wanneer het geleverd zou worden. Het track & trace-systeem was echt handig en gaf me precies aan waar mijn pakket was.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mooie spullen voor een goede prijs

  Ik heb hier enkele mooie en sterke spullen gekocht voor een goede prijs. Jammer genoeg moest ik een pallet nemen bij de levering, dat had ik niet zien aankomen. De leveringsdienst kon niet wachten met het uitladen, maar ze waren toch snel weer weg dus ze hadden wel even kunnen blijven! Nu heb ik toch een pallet om te gebruiken deze winter! 😂😂😂🖤


Anderen bekeken ook