Radiatorendiscounter

Alle reviews

Radiatorendiscounter

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Skala

2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

JBL

2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Megagadgets

1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Geeektech.com

5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Radiatorendiscounter

Een radiator in huis is een must. Zonder radiator is het onmogelijk gerieflijk wonen. Daarom dat ook deinstallatie door erkende vakmanschap plaats dient te hebben, wil men niet zomaar in de kosten worden gejaagd. Bent u op zoek naar kwalitatief goede radiatoren, welke geïnstalleerd worden door erkende installateurs? Bij ErvaringenSite kunnen wij u met informatie van dienst zijn! Dit is de site waar personen hun ervaringen delen in reviews. Ook de ervaringen met Radiatorendiscounter.nl! Doorloop de reviews en wij zien ook graag uw eigen ervaring met Radiatorendiscounter.nl op onze site.

Over Radiatorendiscounter.nl
Radiatorendiscounter.nl is een online shop waar klanten een overzicht aan radiatoren en bijbehorende accessoires wordt aangeboden. Een onderneming die zegt te staan voor kwalitatief goede radiatoren tegen outlet prijzen. Radiatorendiscounter.nl is onderdeel van de Discountergroep en erop gericht om haar klanten van betrouwbare advies te voorzien en professionele service. De Discountergroep is een online retailer op het gebied van installatietechnieken. Radiatorendiscounter.nl zegt te geloven in specialisme en focust zich daarom meer op het geven van advies met verstand van zaken. Naast de dienstverlening online kunnen de klanten ook terecht bij de fysieke showroom in Drunen (Noord-Brabant). Het bedrijf biedt naast het advies en verkoop van radiatoren ook de mogelijkheid tot installatie door hun team van erkende installateurs.

Producten en diensten van Radiatorendiscounter.nl
Het assortiment aan radiatoren bij Radiatorendiscounter.nl beslaat onder meerradiatoren en convectoren, CV buizen, toebehoren, ventilatie, vloerverwarming, airco,ketels en waterontharders. Bij de categorie radiatoren en convectoren vindt men wandconvector JAGA, design radiatoren, eco-radiatoren, vrijstaande convector JAGA-paneelradiator, radiatoren met linksonder aansluiting, infrarood verwarming, accessoires designradiator verticaal, diversen, elektrische radiatoren, gietijzeren radiator, handdoekradiator, inbouw in bouwkundige put, kapstok, lage radiator, ledenradiator, putconvector, radiator met omkasting, ventilators, vloerisolatie, aluminium radiatoren en wandconvector JAGA.  Bij de categorievloerverwarming kan men terecht voor elektrische vloerverwarming, elektronische (ruimte)regeling, vloerisolatie, vloerverwarming verdeler, vloerverwarmingsbuis, al het nodige aansluitmateriaal, accessoires, bevestigingsmaterialen en krimpnetten en klemkoppelingen.

Complimenten, klachten en tips voor Radiatorendiscounter.nl  
Betalen bij Radiatorendiscounter.nl kan via iDEAL, creditcard, pin of contant. De klant kan achteraf betalen met Billink en heeft de keuze om het bestelde artikel zelf af te halen in Drunen tijdens de openingstijden of deze geleverd te krijgen tot aan huis. De bestellingen worden bezorgd DPD en Transmission, die de avond vóór de levering of ’s ochtends op de dag van levering een e-mailbericht met de definitieve levertijden doorgeven aan de klant. Bij bestellingen vanaf 50 euro betaalt u geen verzendkosten.  Door erkend personeel kan ook de radiator worden gemonteerd. Radiatorendiscounter.nl is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk en handelt dus volgens de door Stichting Webshop Keurmerk gestelde algemene voorwaarden. Klachten en opmerkingen mogen worden gedaan per e-mail op info@radiatorendiscounter.nl of telefonisch op 0416-747121 of WhatsApp op 06-26412103.

Hebt u een uitstekende klantenservice als klant mogen ervaren bij Radiatorendiscounter.nl? Hoe vindt u het assortiment van Radiatorendiscounter.nl? Leveren zij daadwerkelijk met volledige garantie op kwaliteitsproducten? Het advies dat wordt verstrekt, is deze duidelijk en professioneel? Hoe betrouwbaar is hun advies? Zij het werkelijk erkend installateurs die zeer gestroomlijnd te werk gaat? Graag vernemen wij van u uw ervaring met Radiatorendiscounter.nl. Wilt u op de hoogte zijn over de ervaringen van klanten met Radiatorendiscounter, haar dienstverlening en producten? Bezoek dan gerust onze website voor updates!