Badkamerwinkel Reviews

: 4
50% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

A
Anniek
Wij hebben wat spulletjes voor onze badkamer aangeschaft bij BadKamerWinkel. Wel hadden we eerst nog vragen over de producten, want anders kan het tegenvallen en dan moet je retour sturen en da...Lees verder
R
Reda Hengelo
Superlelijke website maar ze hebben goede dealtjes en daar gaat het om!!Lees verder
M
Maréchal
Mijn ervaring met het bedrijf was echt teleurstellend. Bij de levering kreeg ik maar één van de twee producten die ik al betaald had, en dat ene product zat zelfs los in de doos en was duidelijk be...Lees verder
H
Hendrix Jos
Kapotte kraan gekregen en na email contact krijg ik te horen dat de leverancier Grohe binnen ENKELE dagen gaat contact opnemen . Moet ik mij dan niet wassen tot ze tot een oplossing komen ? Ik heb ...Lees verder

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Spulletjes voor de badkamer besteld en snel gratis verzending

  Wij hebben wat spulletjes voor onze badkamer aangeschaft bij BadKamerWinkel.

  Wel hadden we eerst nog vragen over de producten, want anders kan het tegenvallen en dan moet je retour sturen en dat is altijd zo'n gedoe.
  Er werd snel en duidelijk en compleet gereageerd en daardoor konden wij vlot de bestelling doen.

  De spulletjes werden trouwens snel en gratis verstuurd.

  Daarom is BadKamerWinkel ons goed bevallen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goede dealtjes lelijke website

  Superlelijke website maar ze hebben goede dealtjes en daar gaat het om!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling van producten

  Mijn ervaring met het bedrijf was echt teleurstellend. Bij de levering kreeg ik maar één van de twee producten die ik al betaald had, en dat ene product zat zelfs los in de doos en was duidelijk beschadigd. Na contact op te nemen met de klantendienst beloofden ze een nieuwe verzending, maar het duurde dagen voordat er iets aan gedaan werd. Ik vond het heel frustrerend hoe ineffectief en klantonvriendelijk ze waren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kapotte kraan !

  Kapotte kraan gekregen en na email contact krijg ik te horen dat de leverancier Grohe binnen ENKELE dagen gaat contact opnemen . Moet ik mij dan niet wassen tot ze tot een oplossing komen ? Ik heb bij badkamerwinkel een kraan gekocht dus vind ik dat zij dit met hun leverancier moeten oplossen en niet ik ! Dit is dus de omgekeerde wereld !
  Ik heb wel iemand moeten betalen om hun sclechte kraan te monteren en wie gaat nu betalen stel dat ik een andere krijg ?


Anderen bekeken ook