ErvaringenSite

  Ervaringen Badkamerwinkel

  Schrik niet?! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Badkamerwinkel.be is een webshop welke in de online shoppen woonwinkel categorie past. Je kunt er volop verschillende badkamer producten aanschaffen en kopen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over Badkamerwinkel.be. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site ErvaringenSite

  Geweldig! Of niet? Ontdek de geheimen van dit bedrijf. Badkamerwinkel is een online en offline winkel waar je terecht kunt voor alle producten rondom je badkamer. Kranen, douches, baden, verwarmingen, toiletten, tegels en nog veel meer. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over Badkamerwinkel. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over Badkamerwinkel. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als deze. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op ErvaringenSite. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over Badkamerwinkel.

  Over badkamerwinkel.be

  Badkamerwinkel heeft een mooie grote online webshop vol met badkamer producten en accessoires. In Nieuwegein hebben ze ook een echte winkel. Centraal in het land met volop mogelijkheden om alles zelf vast te houden en te bekijken. De klant staat in beide situaties centraal. Ze kiezen er dan ook voor om geen goedkope producten aan te bieden van een slechte kwaliteit.

  Badkamerwinkel.be is de online webwinkel badkamer producten. Ze hebben coole tegels, goed installatiemateriaal en nieuwe accessoires. Alles voor een scherpe prijs en met een uitstekende service. Daarnaast is er ook een echte winkel in Nieuwegein waar je naartoe kunt gaan.

  Je vindt ze :
  Badkamerwinkel.be
  Laagraven 5A
  3439 LG Nieuwegein

  Wie betaalt, bepaalt is het motto van de Badkamerwinkel.be. Ze vinden het belangrijk om de beste klantenbeoordelingen te krijgen. De klant laat horen en zien waar ze wel en niet tevreden over zijn. Een slechte review is daarom ook welkom bij hun. De service verbeteren, het aanbod verbeteren of de kwaliteit nog verder verbeteren is van groot belang voor ze. Ze willen eerlijk en transparant zijn en zo hun klanten helpen. Ze willen niet nog een schreeuwerige webshop zijn waar je alles voor weggooi prijzen kunt kopen zonder kwaliteit of service. Zoek je dat wel? Dan moet je niet naar Badkamerwinkel.be gaan.

  In de badkamerwinkel. - Sluipschutters

  Diensten van badkamerwinkel.be

  Badkamerwinkel.be biedt producten aan op het gebied van:
  • Baden
  • Douche
  • Wastafels
  • Badmeubels
  • Toiletten
  • Kranen
  • Verwarming
  • Spiegels
  • Accessoires


  Klachten, complimenten en tips voor en over badkamerwinkel.be

  Ben je ergens niet tevreden over? Laat Badkamerwinkel.be het dan weten. Ze zijn hier erg blij mee. Ze willen je graag helemaal tevreden zien. Wacht niet langer en dien dus je opmerking in om ze te helpen. Daarna kun je een review op ErvaringenSite achterlaten.

  Ben je ontevreden over Badkamerwinkel? Dan kun je jouw klacht indienen bij hun in de winkel in Nieuwegein, per telefoon, per mail en ook per post. Ze zullen de klacht in behandeling nemen en je informeren hoe deze afgewikkeld zal gaan worden.
  Hierna kun je jouw menig over hun op onze site achterlaten.

  Jouw Mening over badkamerwinkel.be

  Ken jij dit bedrijf? Laat ook een review achter op ErvaringenSite. Je helpt vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf jouw mening achter laten. Het maakt niet uit of het goed of slecht is, zo lang het maar om een eerlijke review gaat.

  Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. ErvaringenSite helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen.

  Echte onafhankelijke ervaringen van consumenten die u voorgingen. Zo weet u hoe betrouwbaar badkamerwinkel is en of u hier moet kopen! Lees beoordelingen bij ErvaringenSite

  Badkamerwinkel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  5.4
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.6
  Service
  rating
  4.6
  Prijs
  rating
  5.6
  Leveren
  rating
  5.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Spulletjes voor de badkamer besteld en snel gratis verzending

  Wij hebben wat spulletjes voor onze badkamer aangeschaft bij BadKamerWinkel.

  Wel hadden we eerst nog vragen over de producten, want anders kan het tegenvallen en dan moet je retour sturen en dat is altijd zo'n gedoe.
  Er werd snel en duidelijk en compleet gereageerd en daardoor konden wij vlot de bestelling doen.

  De spulletjes werden trouwens snel en gratis verstuurd.

  Daarom is BadKamerWinkel ons goed bevallen.

  Door: Anniek08-09-2016
  dkbztdjykg19-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  goede dealtjes lelijke website

  Superlelijke website maar ze hebben goede dealtjes en daar gaat het om!!

  Door: Reda Hengelo20-05-2016
  ulswsjwmpk19-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Douchebak

  Begin maart bestelling gedaan van een douchebak en afvoer.
  Direct na de bevestiging van de betaling krijg ik een mailtje dat de leveringsdatum veranderd is naar 5 mei.
  Zijn ondertussen 8 juni en nog steeds niets ontvangen ...

  duizend mailtjes gestuurd, zelden reactie, uiteindelijk proberen te bellen en blijkt dat telefoonnummer van de klantendienst vermeld op de site "neit is toegewezen" ...

  Wat een gedoe!

  Door: Jan08-06-2020
  ytvyznxcpk19-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Douchebak

  Deze site geeft valse informatie! Laat u niet in de val lokken!
  Ik bestelde een douchebak. Op mijn factuur staat dat hij op 2 april geleverd wordt. Maar dit was niet het geval. Toen ik daarop belde zei men dat het 14 april ging zijn! Dat vind ik niet kunnen. Ze moesten me hierover duidelijk geïnformeerd hebben en dat deden ze niet. Ik ging op 3 april nogmaals naar de site en bestelde dezelfde douchebak. Volgens de site en factuur (net voor afrekening) gaf men mijn 6 april als leveringsdatum. Dus alweer valse info!
  Neen, blijf weg van Badkamerwinkel, ze beloven veel, maar dat maken ze niet waar.

  Door: Koen03-04-2020
  kidgnfuiek19-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Kapotte kraan !

  Kapotte kraan gekregen en na email contact krijg ik te horen dat de leverancier Grohe binnen ENKELE dagen gaat contact opnemen . Moet ik mij dan niet wassen tot ze tot een oplossing komen ? Ik heb bij badkamerwinkel een kraan gekocht dus vind ik dat zij dit met hun leverancier moeten oplossen en niet ik ! Dit is dus de omgekeerde wereld !
  Ik heb wel iemand moeten betalen om hun sclechte kraan te monteren en wie gaat nu betalen stel dat ik een andere krijg ?

  Door: Hendrix Jos 06-12-2016
  gaobdlzdcv19-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Echt niet aan te raden

  Levertijd van de producten zou 6 weken zijn. Uiteindelijk maanden erop gewacht.
  Verkeerde artikelen zijn geleverd. Tot 3 maal aan toe is er vanuit badkamerwinkel een vrachtwagen gestuurd om de producten op te halen, waar wij op wachten. Elke keer werden de afspraken niet nagekomen, andere sanitairwebwinkels geen enkel probleem mee.

  Door: Tez23-09-2016
  ebdahspgwe19-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Badkamerwinkel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Badkamerwinkel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Badkamerwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Badkamerwinkel actief?

  Badkamerwinkel is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Badkamerwinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.