ErvaringenSite

  Ervaringen Keukenplaats

  Als je een huis bouwt en op zoek bent naar een nieuwe keuken of je huidige keuken wilt vervangen met een nieuw exemplaar, kun je op deze pagina lezen wat andere mensen te vertellen hebben over Keukenplaats. Het spreekt voor zich dat je liefst van al een keuken wilt laten plaatsen waar je nog jarenlang plezier van zult hebben. Dankzij de reviews op deze pagina kom je te weten welke ervaringen andere mensen met Keukenplaats hebben gehad. Heb je zelf een keuken van Keukenplaats? Dan kun je er ook voor kiezen om een review te schrijven en andere mensen te laten weten wat jouw persoonlijke ervaring met de keukens en diensten van Keukenplaats is. Zo krijgen potentiële klanten voldoende informatie om zelf te kiezen of ze hun nieuwe keuken al dan niet door Keukenplaats willen laten plaatsen.

  Over Keukenplaats

  De oprichter van Keukenplaats, Bas Wouters, ondervond 12 jaar geleden bij het plaatsen van zijn nieuwbouwwoning dat zo goed als alle keukens werden aangeboden aan hoge prijzen. Vervolgens bleek er echter steevast een grote onderhandelingsmarge te zijn. Toen hij merkte dat de keukenmarkt aan verandering toe was, besloot hij om Keukenplaats op te richten. Keukenplaats levert alleen Duitse keukens, die bekendstaan om hun kwaliteit en duurzaamheid. In het Duits wordt dit perfect omschreven met het woord 'gründlichkeit'. In de praktijk betekent dit volgens Keukenplaats dat klanten zelden een servicemonteur nodig hebben. Omdat Keukenplaats alleen maar op afspraak werkt, zouden de adviseurs van dit bedrijf hun tijd optimaal kunnen benutten. Dit is meteen ook een van de redenen waarom Keukenplaats hun keukens goedkoper zou kunnen aanbieden.

  PRODUCTS YOU NEED TO START AN ONLINE STORE!

  Producten en diensten van Keukenplaats

  Voor de verkoop van hun keukens werkt Keukenplaats samen met de grootste keukenleveranciers uit Duitsland, die dagelijks tot wel 3500 keukens produceren. Zodra je een keuken hebt gekozen, kun je ervoor kiezen om deze zelf af te halen, te laten leveren door Keukenplaats of een beroep te doen op de montagedienst van het bedrijf. Hoewel de standaard levertijd tussen 4 en 6 weken ligt, kunnen veel modellen binnen 2 weken worden geleverd. Omdat een nieuwe keuken best een investering is, kan Keukenplaats een betaling in verschillende termijnen aanbieden. Enkele andere diensten die Keukenplaats voorziet zijn een gratis ontwerp en offerte, videobellen of een huisbezoek, ook 's avonds of in het weekend.

  Complimenten, klachten en tips voor Keukenplaats

  Heb je in het verleden al een keuken gekocht bij Keukenplaats en wil je je persoonlijke ervaring delen met onze bezoekers? Dan kun je op deze pagina een review over dit bedrijf schrijven, zodat andere potentiële klanten zelf kunnen oordelen of ze hun nieuwe keuken bij Keukenplaats bestellen. Biedt deze onderneming werkelijk een gratis ontwerp en offerte, klopt het dat de aangeboden prijs reëel is, zodat je niet meer hoeft te onderhandelen, en zijn de medewerkers van Keukenplaats inderdaad bereid om ook buiten de kantooruren een videogesprek in te bellen of bij je thuis langs te komen? Wij zijn ontzettend benieuwd naar je ervaring, dus schrijf het gerust neer in een bondige, eerlijke review.

  Keukenplaats
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Keukenplaats

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Keukenplaats een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Keukenplaats. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Keukenplaats actief?

  Keukenplaats is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Keukenplaats gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.