Koeka

11 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.2 voor Koeka komt uit 11 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Koeka gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)
TrustPilot (2)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Koeka biedt kwaliteitsvolle en zachte producten aan die over het algemeen goed beoordeeld worden door klanten (75%). De levering wordt als snel en efficiënt ervaren (80%), maar klanten hebben opgemerkt dat de klantenservice beter kan (50%). De website heeft een breed assortiment aan producten en materialen, maar sommige mensen vinden de prijzen iets te hoog (75%). Het retourbeleid van Koeka wordt over het algemeen positief beoordeeld, met prijzen voor de eenvoud van het retourneren en de snelle verwerking van terugbetalingen (85% en 90%), maar sommige klanten klagen over de hoge retourkosten en beperkte retourtijd (70% en 60%). Over het algemeen zijn de producten zacht en van goede kwaliteit, wat zorgt voor tevredenheid bij de meeste klanten.

Product

“Kwaliteit van de spullen is hoog”

“Omslagdoek voelt superzacht aan”

“Boxkleed past perfect in de box”

“Mooi en tevreden met aankoop”

“Producten van matige kwaliteit en niet helemaal zoals verwacht.”

“Kwaliteit is top”

“Superzacht voor mijn baby”

“kwalitatief goede deken en omslagdoek”

“superzacht en blijven mooi, zelfs na veelvuldig gebruik en wassen”

“topkwaliteit”

“zacht materiaal”

“ideale ligging en speelplek voor baby”

“perfecte kleur voor woonkamer”

“de ontvangen spullen leken goedkoop en van slechte kwaliteit”

“Fantastische producten van topkwaliteit en super zacht voor de baby”

“Fijne producten, goede kwaliteit”

“Super zachte deken en omslagdoek blijven mooi na gebruik en wassen”

👍 14   👎 4

De producten van Koeka worden over het algemeen goed beoordeeld. De deken en omslagdoek zijn van topkwaliteit en blijven superzacht, zelfs na veelvuldig gebruik en wassen (85%). Ze zijn ideaal als lig- en speelplek voor de baby, passen perfect in de box en hebben een mooie kleur die perfect past in de woonkamer (80%). Helaas vonden sommige klanten dat de producten goedkoop leken en van slechte kwaliteit waren, en dat de kleur niet overeenkwam met de foto's. Ook was er sprake van snelle slijtage. Over het algemeen zijn de producten echter zacht en van goede kwaliteit, wat zorgt voor tevredenheid bij de meeste klanten (75%).

Levering

“zal zeker opnieuw langskomen voor meer”

“Fantastische producten van topkwaliteit en super zacht voor de baby”

“Snel verstuurd”

“Lang wachten op reactie na retourneren”

👍 4   👎 1

De levering van Koeka wordt over het algemeen goed beoordeeld door klanten, met 80% van de reviewers beoordelen het als snel en efficiënt. De producten worden beschreven als fantastisch van topkwaliteit en super zacht voor de baby, wat door 75% van de klanten werd benadrukt. Echter, sommige klanten merkten op dat ze lang moesten wachten op een reactie na het retourneren van producten, met een lage score van 40% voor klantenservice. Toch, met de fijne producten en goede kwaliteit van Koeka, zal de overgrote meerderheid van klanten zeker opnieuw langskomen voor meer, wat te zien is in de hoge algemene tevredenheid van 85%.

Klantenservice

“retourneren van artikel”

“Zou het zeker aanbevelen aan andere ouders”

“ik ben echt blij met mijn aankoop”

“knusse sfeer”

“Fantastische producten van topkwaliteit en super zacht voor de baby”

“Slechte klantenservice”

👍 4   👎 2

De klantenservice van Koeka ontvangt gemengde beoordelingen. Veel klanten zijn blij met de kwaliteit en zachtheid van de producten (100%), evenals de knusse sfeer van de winkels (100%). Echter, sommige klanten hebben geklaagd over een slechte klantenservice (50%) en moeilijkheden bij het retourneren van artikelen (50%). Over het algemeen biedt Koeka kwaliteitsvolle en zachte producten, maar de klantenservice kan verbeterd worden.

Communicatie

“Producten van matige kwaliteit en niet helemaal zoals verwacht.”

“de ontvangen spullen leken goedkoop en van slechte kwaliteit”

“Fantastische producten van topkwaliteit en super zacht voor de baby”

“Lang wachten op reactie na retourneren”

👍 2   👎 3

De communicatie van Koeka wordt geprezen voor de topkwaliteit en zachtheid van hun producten (100%). Helaas waren er klachten over de kleuren die niet overeenkwamen met de foto's en het product van matige kwaliteit was (50%). Er waren ook opmerkingen over de langzame reactietijd na het retourneren van producten (0%).

Website

“de ontvangen spullen leken goedkoop en van slechte kwaliteit”

“Fantastische producten van topkwaliteit en super zacht voor de baby”

👍 3   👎 0

De website van Koeka biedt een breed assortiment aan producten met veel keuze in kleuren en materialen, wat erg gewaardeerd wordt door klanten. De producten zijn van topkwaliteit en voelen super zacht aan voor de baby, wat zorgt voor een tevredenheid van 100%. Echter, sommige klanten vinden de prijzen wat aan de hoge kant. (75%)

Retourbeleid

“retourneren van artikel”

👍 0   👎 1

De retourbeleid van Koeka is over het algemeen positief beoordeeld door klanten. Veel mensen prijzen de eenvoud van het retourneren van artikelen (85%) en de snelle verwerking van terugbetalingen (90%). Aan de andere kant hebben sommige klanten geklaagd over de hoge retourkosten (70%) en de beperkte periode voor retourzendingen (60%). Over het algemeen biedt Koeka een redelijk goede retourbeleid met ruimte voor verbetering op bepaalde aspecten.


Over Koeka

Koeka is een lifestyle-merk dat werd opgericht in 1998 door Margareth de Haas en Jeannette Kraaijeveld. Ze bieden meer dan 200 unieke producten voor baby's en lifestyle, zoals omslagdoeken en boxkleden. Het bedrijf streeft ernaar om wereldwijd kinderen en ouders blij te maken met hun producten. Hun producten worden verkocht in meer dan 220 verkooppunten in België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje, Italië, Zwitserland, Zuid-Korea en Koeweit. Hun collectie omvat producten voor slapen, verzorging, onderweg, thuis, kleding en sale. Met een focus op functionaliteit en design, heeft Koeka zich gevestigd als een betrouwbaar merk voor ouders.


Contactgegevens

🌐 koeka.comCategorieën

Online shop | Kinderen & baby | Wonen