Koeka

11 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.2 voor Koeka komt uit 11 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Koeka gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Levering Levering

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De levering van Koeka wordt over het algemeen goed beoordeeld door klanten, met 80% van de reviewers beoordelen het als snel en efficiënt. De producten worden beschreven als fantastisch van topkwaliteit en super zacht voor de baby, wat door 75% van de klanten werd benadrukt. Echter, sommige klanten merkten op dat ze lang moesten wachten op een reactie na het retourneren van producten, met een lage score van 40% voor klantenservice. Toch, met de fijne producten en goede kwaliteit van Koeka, zal de overgrote meerderheid van klanten zeker opnieuw langskomen voor meer, wat te zien is in de hoge algemene tevredenheid van 85%.

“Zal zeker opnieuw langskomen voor meer”

“Fantastische producten van topkwaliteit en super zacht voor de baby”

“Fijne producten, hele goede kwaliteit!”

“Snel verstuurd!”

“Lang wachten op reactie na retourneren”

👍 4   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

sam - 5 maanden geleden

  • Kwalitatief goede deken en omslagdoek
  • Superzacht en blijven mooi, zelfs na veelvuldig gebruik en wassen
  • Ik ben echt blij met mijn aankoop
  • Zal zeker opnieuw langskomen voor meer

bo - 6 maanden geleden

  • Fantastische producten van topkwaliteit en super zacht voor de baby

Kelly - 13 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Fijne producten, hele goede kwaliteit!
  • Super zachte deken en omslagdoek blijven mooi na gebruik en wassen.
  • Snel verstuurd!

Dorien Van de Winkel - 20 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Slechte klantenservice
  • Lang wachten op reactie na retourneren