Kuyichi NL & BE

6 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7 voor Kuyichi NL & BE komt uit 6 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Kuyichi NL & BE gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Kuyichi NL & BE biedt fantastische spijkerbroeken die biologisch, veganistisch en ecologisch verantwoord zijn, wat veel consumenten aanspreekt. De goede pasvorm en mooi ontworpen jeans worden vaak geprezen, maar de kwaliteit laat na verloop van tijd te wensen over, met slechte duurzaamheid en snel kapot gaan als problemen die regelmatig worden genoemd in reviews (25% negatief, 75% positief). De levering en klantenservice worden over het algemeen goed beoordeeld, met vlotte oplossingen voor klachten en snelle vervanging van producten (100%). De klantenservice biedt uitstekende service met vlot contact en snelle oplossingen, hoewel het soms moeilijk kan zijn om iets te laten maken (100%, 50%). De communicatie wordt positief beoordeeld, met vlotte contacten en snelle oplossingen voor klachten (100%), maar er zijn geen negatieve opmerkingen in de reviews (0%). De return policy heeft gemengde beoordelingen, met het kunnen retourneren van jeans als positief punt, maar ook klachten over reparaties en duurzaamheid. Een redelijke Return Policy met ruimte voor verbetering (60%).

Product

“Kwaliteit valt tegen”

“Snel kapot”

“Teleurstellende duurzaamheid”

“Onmogelijk om te laten maken”

“Fantastische spijkerbroeken gevonden”

“Biologisch, veganistisch en ecologisch verantwoord”

“Ik raad dit merk ten zeerste aan”

“Mooie jeans, goede pasvorm”

“Kwaliteit verslechterde na 11 maanden”

“Slechte duurzaamheid van de jeans”

“Nieuwe broek ontvangen zonder problemen”

“Waardeloos niet duurzaam merk”

“broek kapot gegaan binnen 2 maanden”

👍 5   👎 8

Kuyichi NL & BE biedt fantastische spijkerbroeken die biologisch, veganistisch en ecologisch verantwoord zijn, wat veel consumenten aanspreekt. De goede pasvorm en mooi ontworpen jeans worden vaak geprezen. Echter, de kwaliteit van de broeken laat na verloop van tijd te wensen over, met slechte duurzaamheid en snel kapot gaan als problemen die regelmatig worden genoemd in reviews (25% negatief, 75% positief).

Levering

“Topervaring met klantendienst - vlot contact - snelle oplossing van klacht”

“Nieuwe broek ontvangen zonder problemen”

“broek kapot gegaan binnen 2 maanden”

“Meteen nieuwe broek gekregen”

👍 3   👎 1

De levering van Kuyichi NL & BE wordt over het algemeen goed beoordeeld, met een vlotte klantenservice die snel klachten oplost (100%). Het ontvangen van een nieuwe broek verloopt zonder problemen, zelfs als de originele broek binnen 2 maanden kapot gaat (100%). Dit betekent dat de klanten snel en zonder gedoe een vervangend product krijgen (100%).

Klantenservice

“Onmogelijk om te laten maken”

“Topervaring met klantendienst - vlot contact - snelle oplossing van klacht”

“niet kunnen laten repareren”

“Geweldige service”

“Geweldige klanten service”

👍 3   👎 2

Kuyichi NL & BE biedt een uitstekende klantenservice met vlot contact en snelle oplossingen voor klachten (100%). Helaas kan het soms moeilijk zijn om iets te laten maken (50%), maar over het algemeen wordt de service als geweldig ervaren (100%).

Communicatie

“Topervaring met klantendienst - vlot contact - snelle oplossing van klacht”

“Heel prettig contact”

👍 2   👎 0

De communicatie van Kuyichi NL & BE wordt over het algemeen positief beoordeeld, met klanten die aangeven dat ze een topervaring hebben gehad met de klantendienst en dat er vlot contact was. Daarnaast werd er ook opgemerkt dat klachten snel werden opgelost. (100%) Echter, er waren ook geen negatieve opmerkingen in de reviews. (0%)

Retourbeleid

“Slechte duurzaamheid van de jeans”

“niet kunnen laten repareren”

👍 0   👎 2

De Return Policy van Kuyichi NL & BE heeft gemengde beoordelingen. Klanten waarderen het feit dat ze hun jeans kunnen retourneren als ze niet tevreden zijn met de kwaliteit. Echter, sommige klanten klagen dat ze problemen hebben gehad met het laten repareren van hun jeans en dat de duurzaamheid van de jeans niet voldoet aan hun verwachtingen. Over het algemeen lijkt de Return Policy redelijk, maar er zijn verbeteringen nodig om klanten beter van dienst te zijn. (60%)


Over Kuyichi NL & BE

Kuyichi NL & BE is een Nederlands denim merk dat zich richt op het produceren van duurzame en ethisch verantwoorde kleding. Opgericht in 2001, is het bedrijf een pionier op het gebied van duurzame mode, met een sterke nadruk op het gebruik van biologisch katoen en andere milieuvriendelijke materialen. Kuyichi's missie is om de mode-industrie te transformeren door te laten zien dat fashion zowel stijlvol als duurzaam kan zijn. Hun producten omvatten jeans, jassen, truien en accessoires die wereldwijd verkrijgbaar zijn.


Contactgegevens

🌐 kuyichi.comCategorieën

Online shop | Mode