LingQ

17 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 6.6 voor LingQ komt uit 17 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor LingQ gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Levering Levering

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De levering van LingQ heeft een gemiddeld hoge snelheid, met ongeveer 80% tevredenheid onder de gebruikers. De meeste klanten zijn blij met de eenvoudige en effectieve manier waarop LingQ hen helpt nieuwe talen te leren, met een tevredenheidspercentage van ongeveer 90%. Echter, sommige gebruikers merken op dat er af en toe problemen zijn met de software, wat resulteert in een lagere tevredenheidsscore van ongeveer 60%.

“Eigen tempo en natuurlijk de taal begrijpen”

“LingQ helpt me om nieuwe talen te leren.”

👍 2   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

De Backer - 3 maanden geleden

  • Verschillende teksten en audio-opnames om te leren
  • Eigen tempo en natuurlijk de taal begrijpen

david - 7 maanden geleden

  • LingQ helpt me om nieuwe talen te leren.
  • Verschillende teksten en audio-opnames beschikbaar.
  • Platform is super makkelijk te gebruiken.
  • Groot aanbod aan leermaterialen.