Made-in-China

10 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.2 voor Made-in-China komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Made-in-China gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De Made-in-China-website heeft een zeer groot aanbod aan producten (80%), waardoor je een ruime keuze hebt. De prijzen zijn over het algemeen lager dan op andere websites (70%), wat ideaal is voor budgetshoppers. Helaas kan de klachtenafhandeling soms traag verlopen (40%) en is de kwaliteit van sommige producten niet altijd optimaal (50%).

“Klachtenbehandeling op Made in China-website”

👍 0   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

clémence - 3 maanden geleden

  • Goedkope elektronica kopen
  • Gebrek aan klantenservice en communicatie
  • Beperkte return policy
  • Klachtenbehandeling op Made in China-website