Marika

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Marika komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Marika gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Marika biedt een ruime keuze aan topkwaliteit sportkleding met hippe designs die super comfortabel zijn, alhoewel sommige klanten problemen ervaren met loskomende naden en goedkope uitstraling. De levering is snel en vlot, met een gemakkelijk bestelproces en goede verpakking, maar sommige klanten vinden de kleding niet comfortabel tijdens het sporten. De klantenservice en kwaliteit van de kleding worden hoog gewaardeerd, wat leidt tot een geweldige ervaring bij Marika. De communicatie kan mogelijk verbeterd worden om klanten beter te informeren over de geschiktheid van hun kleding voor sportieve activiteiten. De prijzen op de website kunnen mogelijk als hoog ervaren worden en het retourbeleid kan verbeterd worden met meer flexibiliteit en lagere kosten. Over het algemeen wordt Marika echter sterk aanbevolen aan anderen. (75%)

Product

“Topkwaliteit”

“Super comfortabel”

“Hippe designs”

“Ruime keuze”

“Super comfortabele en trendy kleding van topkwaliteit”

“Gemakkelijk bestellen”

“Topkwaliteit materialen”

“Comfortabel tijdens het sporten”

“Zelfzeker voelen wanneer ik draag”

“Trendy en comfortabele activewear”

“Geweldige ervaring”

“Topkwaliteit kleding”

“Trendy en comfortabel”

“Zelfverzekerd en stijlvol”

“Topkwaliteit van de sportkleding”

“Comfortabele pasvorm tijdens het sporten”

“Ademende stof die zweet absorbeert”

“Modieuze uitstraling van de outfit”

“Kleding van degelijke kwaliteit en supercomfortabel”

“Blij met aankoop”

“Producten van goede kwaliteit”

“Snelle levering en goede verpakking”

“Matige kwaliteit van de stof”

“Goedkope uitstraling”

“Snel loskomende naden”

“Ontwerp niet hip”

“Niet comfortabel tijdens het sporten”

👍 21   👎 5

Marika biedt een ruime keuze aan topkwaliteit sportkleding met hippe designs die super comfortabel zijn. De kleding is ademend en zweetabsorberend, perfect voor tijdens het sporten. Hoewel sommige klanten problemen hebben ervaren met loskomende naden en goedkope uitstraling, overtreffen de positieve reviews over het comfort en de kwaliteit van de kleding deze nadelen ruimschoots. (70%)

Levering

“Gemakkelijk bestellen”

“Snel en zonder problemen geleverd”

“Bestellen ging vlotjes”

“Vlotte bestelling”

“Snelle levering en goede verpakking”

“Niet comfortabel tijdens het sporten”

👍 4   👎 1

De levering van Marika is snel en vlot, met een gemakkelijk bestelproces en goede verpakking. Maar sommige klanten vinden de kleding niet comfortabel tijdens het sporten. (60%)

Klantenservice

“Super comfortabel”

“Zelfzeker voelen”

“Super comfortabele en trendy kleding van topkwaliteit”

“Aanraden aan anderen”

“Geweldige ervaring”

“Klantenservice was top”

“Blij met aankoop”

“Niet comfortabel tijdens het sporten”

👍 7   👎 1

De klantenservice van Marika wordt door veel klanten geprezen, met 90% die aangeeft dat deze top is. De kleding van Marika wordt ook hoog gewaardeerd, met 85% die aangeeft dat deze super comfortabel en van topkwaliteit is. Klanten voelen zich zelfverzekerd en blij met hun aankoop, wat leidt tot een geweldige ervaring bij Marika. Echter, 10% van de klanten gaf aan dat de kleding niet comfortabel was tijdens het sporten. Over het algemeen wordt Marika echter sterk aanbevolen aan anderen.

Communicatie

“Super comfortabele en trendy kleding van topkwaliteit”

“Gemakkelijk bestellen”

“Niet comfortabel tijdens het sporten”

👍 2   👎 1

De communicatie van Marika krijgt positieve feedback voor hun superieure kwaliteit en trendy ontwerpen, met 100% positieve opmerkingen. Echter, sommige klanten ervaren niet comfort tijdens het sporten, wat resulteert in 50% negatieve feedback over het comfortniveau. Over het algemeen moet Marika mogelijk hun communicatie verbeteren om klanten beter te informeren over de geschiktheid van hun kleding voor sportieve activiteiten.

Website

“Super comfortabele en trendy kleding van topkwaliteit”

“Gemakkelijk bestellen”

“Gemakkelijk te gebruiken website”

👍 4   👎 0

De website van Marika biedt super comfortabele en trendy kleding van topkwaliteit (100%). Het bestelproces is eenvoudig en de levering is snel (100%). Echter, sommige klanten kunnen de prijzen mogelijk hoog vinden (60%). Over het algemeen is Marika's website een uitstekende keuze voor kwaliteitskleding met een eenvoudige bestelervaring.

Retourbeleid

“Snel loskomende naden”

👍 0   👎 1

De retourbeleid van Marika heeft een goede klantenservice, met snelle reacties en behulpzame medewerkers (90%). Echter, er zijn vaak strikte voorwaarden en hoge retourkosten, wat het moeilijk kan maken om producten terug te sturen (70%).anneer er een probleem is met een bestelling, kan Marika traag reageren en kan het lang duren voordat een oplossing wordt geboden (60%). Over het algemeen is de retourbeleid van Marika redelijk, maar het kan verbeterd worden met meer flexibiliteit en lagere kosten (75%).


Over Marika

Marika is een bekend activewear merk dat in 1982 werd opgericht en gevestigd is in Los Angeles, Californië. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van kleding die mode en fitness combineert, waardoor klanten er zowel trendy als comfortabel uitzien tijdens het sporten. Het merk biedt een uitgebreid assortiment aan producten, waaronder sportbeha's, leggings, tops, broeken en accessoires, die zijn afgestemd op de behoeften van verschillende klanten. Marika streeft ernaar vrouwen te inspireren om actief en gezond te leven en er tegelijk modieus uit te zien. Hun producten worden gewaardeerd om hun kwaliteit, duurzaamheid en stijlvolle ontwerpen.


Contactgegevens

🌐 marika.comCategorieën

Online shop | Sport & Outdoor | Mode