Marika

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Marika komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Marika gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De retourbeleid van Marika heeft een goede klantenservice, met snelle reacties en behulpzame medewerkers (90%). Echter, er zijn vaak strikte voorwaarden en hoge retourkosten, wat het moeilijk kan maken om producten terug te sturen (70%).anneer er een probleem is met een bestelling, kan Marika traag reageren en kan het lang duren voordat een oplossing wordt geboden (60%). Over het algemeen is de retourbeleid van Marika redelijk, maar het kan verbeterd worden met meer flexibiliteit en lagere kosten (75%).

“snel loskomende naden”

👍 0   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

R. Martin - 6 maanden geleden

  • matige kwaliteit van de stof
  • goedkope uitstraling
  • snel loskomende naden
  • ontwerp niet hip
  • niet comfortabel tijdens het sporten