MATCHA Slim

53 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.6 voor MATCHA Slim komt uit 53 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor MATCHA Slim gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. MATCHA Slim biedt topkwaliteit natuurlijke voedingssupplementen aan, wat positief wordt beoordeeld door klanten. Er is echter een vertraging in de bezorging van bestellingen, wat voor ongemak kan zorgen (-10%). Daarnaast zijn er problemen met de functionaliteit van de website die de klantenservice beïnvloeden (-15%). Het is belangrijk om deze punten te verbeteren om een betere gebruikerservaring te bieden.

“Top kwaliteit natuurlijke voedingssupplementen”

“Order delay”

“Website functionality issues impacting customer service”

👍 1   👎 2

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Rune Bogaerts - 6 maanden geleden

  • Top kwaliteit natuurlijke voedingssupplementen
  • Veilige en doeltreffende gewichtsverlies resultaten
  • Energieker en gezonder voelen
  • Snelle resultaten behaald

Stace - 3 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Order delay

Deanne Patterson - 3 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Prompt response to customer's inquiry
  • Lack of communication regarding delivery status
  • Delay in product delivery
  • Website functionality issues impacting customer service