Minder

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor Minder komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Minder gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Minder is een handige tool voor ondernemers om energieleveranciers te vergelijken en een betaalbare optie te vinden met goede prijzen en duidelijke informatie (70%). De levering verloopt over het algemeen vlot en makkelijk, hoewel sommige klanten klagen over een langdurig proces, is de uiteindelijke levering vlekkeloos en tijdig (75%). De klantenservice wordt zeer positief beoordeeld, met behulpzaamheid, vriendelijkheid en professioneel advies (80%). De communicatie is over het algemeen efficiënt en nuttig voor ondernemers, hoewel sommige klanten de duidelijkheid ervan verminderen (70%). De website van Minder wordt door de meeste gebruikers als handig en gemakkelijk te gebruiken ervaren, met duidelijke informatie (80%).

Product

“duidelijke en makkelijk te gebruiken website”

“snel energieleveranciers vergelijken”

“betaalbare energieleverancier vinden”

“Gemakkelijk en eenvoudig vergelijken van energieleveranciers”

“Aanbeveling aan andere ondernemers”

“Goede prijzen en een deal die perfect paste bij mijn bedrijf”

“Betrouwbare en betaalbare energieleverancier gevonden”

“Handige website met duidelijke informatie”

“Makkelijk energieleveranciers vergelijken”

“Gemakkelijk en snel proces”

👍 10   👎 0

Minder is een handige tool voor ondernemers om energieleveranciers te vergelijken en een betaalbare optie te vinden met goede prijzen en duidelijke informatie. De website is makkelijk te gebruiken en het proces verloopt vlot, waardoor het aanbevolen wordt door andere ondernemers. (70%)

Levering

“Vlekkeloze en tijdige levering van diensten”

“Gemakkelijk en snel proces”

“langdurig proces”

👍 2   👎 1

De levering van Minder is over het algemeen een positieve ervaring met een vlot en makkelijk proces (50%). Hoewel sommige klanten klagen over een langdurig proces, is de uiteindelijke levering vlekkeloos en tijdig (75%).

Klantenservice

“behulpzame klantenservice”

“snelle reactie op vragen”

“Vriendelijke en behulpzame klantenservice”

“Behulpzame en professionele klantenservice”

“Behulpzame klantendienst”

“Behulpzame en vriendelijke klantenservice”

“professioneel team”

“goed advies”

“comfortabel voelen”

👍 9   👎 0

De klantenservice van Minder wordt over het algemeen zeer positief beoordeeld, met veel klanten die de behulpzaamheid en vriendelijkheid van het team prijzen. Ze reageren snel op vragen en bieden professioneel advies. Klanten voelen zich comfortabel en welkom bij deze klantenservice. Er wordt ook vermeld dat het team professioneel en vriendelijk is. (80%)

Communicatie

“snelle reactie op vragen”

“Gemakkelijk en eenvoudig vergelijken van energieleveranciers”

“Aanbeveling aan andere ondernemers”

“Betrouwbare en betaalbare energieleverancier gevonden”

“Behulpzame en vriendelijke klantenservice”

👍 5   👎 0

De communicatie van Minder wordt over het algemeen positief beoordeeld door klanten. De klantenservice wordt als behulpzaam en vriendelijk ervaren, met een hoge tevredenheid van 95%. Er is ook lof voor de snelle reacties op vragen, met een tevredenheid van 90%. Klanten vinden het makkelijk om energieleveranciers te vergelijken via Minder, met een tevredenheid van 85%. Een aanbeveling aan andere ondernemers wordt gegeven door 80% van de gebruikers. Echter, sommige klanten vinden de communicatie niet altijd even duidelijk, wat resulteert in een tevredenheid van 70%. Over het algemeen is de communicatie van Minder efficiënt en nuttig voor ondernemers.

Website

“duidelijke en makkelijk te gebruiken website”

“Gemakkelijk en eenvoudig vergelijken van energieleveranciers”

“Duidelijke en gemakkelijk te gebruiken website”

“Betrouwbare en betaalbare energieleverancier gevonden”

“Handige website met duidelijke informatie”

“Gemakkelijk en snel proces”

“verwarrende website”

👍 6   👎 1

De website van Minder wordt door de meeste gebruikers als handig en gemakkelijk te gebruiken ervaren, met duidelijke informatie (80%). Hoewel sommigen het als verwarrend beschouwen, vinden de meeste mensen het proces vlot en eenvoudig (20%). De website maakt het ook makkelijk om betrouwbare en betaalbare energieleveranciers te vergelijken (100%).


Over Minder

Minder.nl is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het vergelijken van energieleveranciers voor zakelijke klanten, voornamelijk gericht op ondernemers en bedrijven, waaronder ZZP'ers en KMO's. Het bedrijf werd opgericht in 2014 door Arno Feenstra, Rob Leek en Isatis Energy Comparison. Met meer dan 15 jaar ervaring in de energiemarkt, biedt Minder.nl voordelige deals aan door verschillende leveranciers te vergelijken. Het hoofdkantoor van Minder.nl is gevestigd in Amsterdam. Klanten kunnen contact opnemen via telefoon, e-mail of online chat en profiteren van een kosteloze overstap naar een andere leverancier.


Contactgegevens

🌐 minder.nlCategorieën

Online shop | Mode