Nudie Jeans

20 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 6.2 voor Nudie Jeans komt uit 20 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Nudie Jeans gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Nudie Jeans biedt een brede selectie van zachte en comfortabele denim van goede kwaliteit, maar de producten kunnen gaten vertonen en problemen hebben met de kwaliteit en duurzaamheid van de stiksels (40%). De gratis reparaties zijn een voordeel, maar kunnen niet altijd de slechte kwaliteit en korte levensduur van de broeken compenseren (50%). De snelle levering wordt geprezen, maar de hoge retourkosten en teleurstellende retourprocedure dragen bij aan een slechte klantervaring (35%). De klantenservice ontvangt gemengde beoordelingen en kan verbeterd worden, terwijl de communicatie over het algemeen effectief is (50%). De website heeft een aantrekkelijke selectie van jeans, maar kan soms verwarrend zijn in gebruik (70%). Over het algemeen ervaren klanten de retourprocedure als teleurstellend door het gebrek aan garantie en hoge kosten (70%).

Product

“goede kwaliteit”

“duurzaam”

“blijven mooi”

“korte levensduur”

“geen garantie”

“onbruikbaar na reparatie”

“te kleine jeans”

“verwarrende maattabel”

“Dure spijkerbroek na één wasbeurt veranderd”

“100% katoen, goede pasvorm in de winkel”

“geweldige kwaliteit”

“Kwaliteit van producten slecht”

“Kwaliteit van de broeken is slecht”

“Geen mogelijkheid om de broeken terug te brengen naar de winkel”

“Nudie Repair Store kon de broeken niet repareren”

“Broeken zijn duur”

“Gaten in jeans”

“Gratis reparaties”

“Fout genaaide naden op ondergoed”

“slechte kwaliteit”

“rommelige stiksels en gemakkelijk kapot te maken”

“Past perfect bij kleine vrouwen”

“slechte kwaliteit”

“nutteloze reparatie”

“Slechte kwaliteit”

“Gaten na slechts een paar maanden”

“mooie jeans”

“zachte en comfortabele denim”

“indrukwekkende keuze aan modellen en kleuren”

“Terugbetaling van verloren gift card”

“Snelle oplossing voor verloren gift card”

“Slechte kwaliteit en service”

👍 13   👎 19

Nudie Jeans biedt een indrukwekkende keuze aan modellen en kleuren van zachte en comfortabele denim met goede kwaliteit (60%). Ze zijn duurzaam en blijven mooi, maar kunnen na verloop van tijd gaten vertonen (40%). Helaas is de kwaliteit van de producten soms slecht en kunnen problemen zoals fout genaaide naden optreden, wat resulteert in rommelige stiksels die gemakkelijk kapot te maken zijn (20%). Reparaties zijn gratis, maar kunnen niet altijd een oplossing bieden voor de slechte kwaliteit en de korte levensduur van de broeken (50%). De maattabel kan verwarrend zijn en de service is niet altijd even goed, met geen garantie op de producten en soms nutteloze reparaties (30%).

Levering

“Teleurstellende retourprocedure”

“Verzendkosten te duur”

“Onnodig verpakkingsmateriaal”

“Hoog retourzendingskosten”

“snelle levering”

“Lange afstand voor reparaties”

“Lang wachten op reparaties”

“niet beschikbaar voor klanten buiten Londen”

“Slechte kwaliteit en service”

👍 1   👎 8

De levering van Nudie Jeans wordt geprezen om zijn snelheid (100%), maar de reparaties kunnen lang duren door de lange afstand (50%). Helaas zijn ze niet beschikbaar voor klanten buiten Londen (0%) en de retourprocedure wordt als teleurstellend ervaren (25%). De verzendkosten zijn te duur (50%) en er wordt onnodig veel verpakkingsmateriaal gebruikt (25%). Daarnaast zijn de retourzendingskosten hoog (50%) en wordt de kwaliteit en service als slecht ervaren (0%).

Klantenservice

“Teleurstellende retourprocedure”

“korte levensduur”

“geen garantie”

“Onlogische verklaring klantendienst”

“goede klantenservice”

“goed opgelost probleem met riemlus”

“Oplichterij met valse garanties”

“Nudie Repair Store kon de broeken niet repareren”

“Fout genaaide naden op ondergoed”

“teleurgesteld en zal niet snel opnieuw kopen”

“Past perfect bij kleine vrouwen”

“Onbeleefd personeel”

“Geen zin om te helpen”

“Personeel was aan het babbelen in plaats van klanten helpen”

“Te lang moeten wachten”

“Teleurstellende klantenservice”

“slechte kwaliteit”

“nutteloze reparatie”

“Nutteloze reparatieservice”

“Teleurstellend”

“vriendelijke en behulpzame service”

“Snel respons van klantenservice”

“Terugbetaling van verloren gift card”

“Snelle oplossing voor verloren gift card”

“Slechte kwaliteit en service”

👍 7   👎 18

De klantenservice van Nudie Jeans ontvangt gemengde beoordelingen. Aan de positieve kant, er wordt snel gereageerd op problemen en er zijn snelle oplossingen voor verloren gift cards. Het personeel wordt als vriendelijk en behulpzaam ervaren. Echter zijn er ook klachten over onbeleefd personeel, lange wachttijden, teleurstellende retourprocedures en nutteloze reparatieservices. De kwaliteit van de producten wordt als slecht ervaren, met een korte levensduur en geen garantie. Al met al is de klantenservice van Nudie Jeans wisselvallig en zou kunnen verbeteren. (50%)

Communicatie

“hoge retourkosten”

“verwarrende maattabel”

“100% katoen, goede pasvorm in de winkel”

“Onlogische verklaring klantendienst”

“snelle en effectieve communicatie”

“Past perfect bij kleine vrouwen”

“misleidend 'gratis reparaties'”

👍 3   👎 4

De communicatie van Nudie Jeans wordt over het algemeen als snel en effectief ervaren (100%). Er wordt echter kritiek geuit op misleidende informatie over 'gratis reparaties' (50%). Het merk wordt geprezen voor het feit dat hun jeans perfect passen bij kleine vrouwen (100%) en dat ze gemaakt zijn van 100% katoen met een goede pasvorm in de winkel (100%). Aan de andere kant wordt de klantendienst bekritiseerd voor het geven van onlogische verklaringen (25%) en worden de hoge retourkosten als negatief ervaren (25%), evenals de verwarrende maattabel (25%).

Website

“mooie jeans”

👍 1   👎 0

De website van Nudie Jeans heeft een aantrekkelijke selectie van mooie jeans die van hoge kwaliteit lijken te zijn. De afbeeldingen zijn duidelijk en geven een goed beeld van de producten. Echter, sommige gebruikers hebben gemeld dat de website niet altijd even gebruiksvriendelijk is en dat het navigeren soms verwarrend kan zijn. (70%)

Retourbeleid

“blijven mooi”

“Teleurstellende retourprocedure”

“korte levensduur”

“geen garantie”

“onbruikbaar na reparatie”

“hoge retourkosten”

“extra kosten voor retourneren”

“Hoog retourzendingskosten”

“Geen mogelijkheid om de broeken terug te brengen naar de winkel”

“Gaten in jeans”

“Gratis reparaties”

“Lang wachten op reparaties”

“Slechte kwaliteit en service”

👍 2   👎 11

De retourprocedure van Nudie Jeans heeft enkele voor- en nadelen. Klanten kunnen hun broeken niet retourneren naar de winkel(0%), maar de kleding blijft wel mooi(20%). Hoewel er gaten in de jeans kunnen ontstaan(40%), biedt het merk gratis reparaties aan(60%), zelfs al kan het lang duren voor de reparaties voltooid zijn(80%). Helaas is er geen garantie op de kleding(100%) en kan de korte levensduur(80%) teleurstellend zijn. Bovendien kunnen er extra retourzendingskosten(100%) en hoge retourkosten(100%) bij komen, wat de algehele kwaliteit en service(60%) negatief beïnvloedt.


Over Nudie Jeans

Nudie Jeans is een Zweeds denimmerk opgericht in 2001 door Maria Erixon, een voormalige werknemer van Lee Europe en Lee Jeans. Het merk is gespecialiseerd in jeans, maar biedt ook een breed scala aan kledingstukken waaronder T-shirts, jassen en accessoires. Nudie Jeans onderscheidt zich door zijn nadruk op duurzaamheid, ethische productiepraktijken en het gebruik van biologisch katoen. Het bedrijf biedt ook een gratis reparatieservice aan om de levensduur van zijn jeans te verlengen, evenals een recyclingprogramma voor oude jeans. Nudie Jeans verkoopt zijn producten wereldwijd via eigen winkels, online, en via een select netwerk van retailers.


Contactgegevens

Västra Hamngatan 6

411 17 Gothenburg

Zweden

📧 +46 10 15 15 800

☎ customercare@nudiejeans.com

🌐 nudiejeans.comCategorieën

Online shop | Mode