ErvaringenSite

  Ervaringen Ador

  Het is zo vakantie! In deze tijd gaat eenieder uit, op reisjes en op vakantie. Niemand wil in deze periode van avontuur gekleed gaan in de oude kleding. Het kopen van nieuwe zwemspullen en vrijetijdsmode is het allerleukste gedeelte van het stappen. Bent u op zoek naar kwaliteit spullen? Natuurlijk is het daarbij van belang dat u zich goed gaat oriënteren. Dit doet u met ervaringensite.be. Op deze site vindt u een reeks aan reviews over winkels, die kleding en accessoires aanbieden. In de reviews delen klanten hun ervaringen met hun aankoop bij deze bedrijven. Een aanrader dus! Door het lezen van reviews van eerdere klanten weet u precies waar u aan toe bent en of het door u gekozen bedrijf voor uw aankopen wel de juiste keus is. Plaats ook uw ervaringen op de pagina van ErvaringenSite. Elke mening telt!

  Over Ador

  Ador heeft zich gevestigd op 30 september 2017 en is een Vennootschap onder firma. Het is een online boetiek, waar u terecht kunt voor het halen van fashion kleding. Ador biedt een ruim assortiment aan verschillende kledingsoorten aan voor elke gelegenheid voor eenieder. Ador meent op de fashionmarkt de leider te zijn in de verkoop van fashion kleding. Ador verkoopt haar producten tegen een bepaalde prijs, ongeacht het te leveren adres.

  A day in the life of an online Shop Owner in China | E-commerce in China | Taobao Shop Owner

  Producten en diensten van Ador

  Om de producten, die Ador u aanbiedt, te betrekken, heeft u dankzij een wereldwijd netwerk, de mogelijkheid om te kunnen bestellen via hun site en uw bestelling bezorgd te hebben. Ador heeft kleding voor jong en oud, voor u en het heel gezin. U vindt er een ruim assortiment aan kleding, zoals tops, sweaters & cardigans, bloezen, truien, crop tops, tank-tops en hoodies. Sportkleding voor fitness yoga, rennen, joggen, fietsen, surfen, vissen, kamperen en snowboarding vindt u ook. Zwemkleding voor de grote maten onder ons, zoals one-pieces, cover ups, tankini's, bikini tops vindt u ook. Artikelen voor vrouwen: pyjamas, bottoms, plus size kleding, outerwear en 2021 trends. Ook voor de mannen zijn er 3D T-shirts, tops, outerwears en bottoms. Voor de kinderen vindt u kleding voor jongens als meisjes, kinderaccessoires, family matching outfits, kleding voor baby's en peuters. Vervolgens bent u ook terecht voor artikelen voor huis en tuin.

  Leveringen, garantie & betalingen bij Ador

  Het online bestellen bij Ador geschiedt binnen enkele minuten. Bij aankoop van 2 artikelen krijgt u bij Ador 20% procent korting en bij aankoop van 3 artikelen 15% korting. Leveringen geschiedt wereldwijd. Als uw bestelling niet correct is, kunt u deze binnen 7 dagen terugsturen. Daarvoor is het van belang dat u contact opneemt met de klantenservice, die u kunt bereiken door in te loggen op 'My Orders' op hun website. Ador is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter.

  Complimenten, klachten en tips voor Ador

  Hebt u al uw aankopen gedaan bij Ador? Laat dan uw ervaring weten op ervaringensite.be ten behoeve van andere consumenten. Uw ervaring delen middels een review op ErvaringenSite over de bestelling, de betaling, maar ook de levering en de klantenservice zal toekomstige klanten goed overweg helpen om een heldere en weloverwogen beslissing te nemen. Door het plaatsen van uw review, helpt u anderen een beter beeld te hebben over het bedrijf.

  Gaat u reizen en bent u op zoek naar bedrijven als Ador? Bezoek dan de website van ErvaringenSite en leef u uit!

  Ador
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ador

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ador een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ador. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ador actief?

  Ador is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ador gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.