ErvaringenSite

  Ervaringen Albelli

  Wilt u weten of u bij Albelli een mooi fotoboek kunt laten maken? Lees dan hier alle beoordelingen van klanten over Albelli. Als u van plan bent om uw mooiste foto’s te verwerken tot een fotoboek dan wilt u natuurlijk de allerbeste kwaliteit. In een fotoboek bewaart u uw mooiste momenten met dierbaren. Foto’s zijn persoonlijk en u hecht hier een bepaalde waarde aan. U verwacht dan ook een mooi album waar u uw hele leven lang plezier van heeft. Heeft u onlangs zelf een fotoalbum of een gepersonaliseerd cadeau laten maken? Schrijf dan een beoordeling zodat anderen uw ervaring kunnen lezen.

  Weet wat anderen zeggen over dit bedrijf! Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over dit bedrijf. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij!

  Over Albelli

  In 2003 is Albumprinter B.V. opgericht, sinds 2009 draagt dit bedrijf de naam Albelli. Het bedrijf richt zich op de Europese markt en heeft als afzetgebieden Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk. Albumprinter heeft een goede naam als het gaat om gepersonaliseerd drukwerk. In 2008 was het bedrijf één van de finalisten van de Red Herring Europe contest. En werd het de winnaar van de Deloitte Technology Fast 50. Kassa benoemt Albelli als beste keus voor de consument. In 2011 werd Albumprinter overgenomen door Cimpress, maar het merk Albelli blijft nog steeds gehandhaafd. Het merk groeit nog steeds, mede door de vele televisiereclames werft het steeds meer bekendheid.

  De website is een onderdeel van Albumprinter bv. Het is een van de grootste aanbieders online van fotoproducten in heel Europa. De focus ligt op België, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Zweden en Noorwegen. De productie voor alle landen gebeurt trouwens in Den Haag. Het bedrijf heette sinds 2003 Albumprinter en in 2009 veranderde men de naam, naar de internationale merknaam Albelli.
  Het bedrijf is in 2007 als een van de snelst groeiende bedrijven bestempeld door het magazine FEM business. In het jaar 2008 kregen ze de Red Herring Europe 100 en werd het de winnaar van de Deloitte Technology Fast 50. De fotoboeken kwamen in 2010 als de beste uit verschillende testen. Een bedrijf wat kwaliteit levert dus.
  Het bedrijf is in 2011 trouwens overgenomen door Cimpress.
  België

  Een rondleiding in de fabriek van Albelli - hier wordt jouw fotoboek gemaakt!

  Diensten

  Bij Albelli kunt u foto’s afdrukken, een fotoalbum en kaarten maken of een mooie wanddecoratie ontwerpen met uw foto’s. Dit kunt u allemaal online ontwerpen en bestellen. Daarnaast kunt u bij dit bedrijf terecht voor gepersonaliseerde cadeaus, zoals het bedrukken van een mok of het maken van een kalender. Het is ook mogelijk om met uw eigen foto’s een agenda samen te stellen of een telefoonhoesje te ontwerpen. Bij Albelli kunt u ook cadeaubonnen aanschaffen om aan iemand cadeau te geven.


  Op de website van Albelli vindt u inspiratietips die u kunnen helpen om leuke fotocadeaus of een leuk album samen te stellen. Er zijn regelmatig acties waarvan u gebruik kunt maken. U kunt dan gebruik maken van aantrekkelijke kortingen. Mocht u al een kortingscode hebben dan kunt u deze bij uw bestelling invoeren. Uw kortingscode wordt dan verzilverd en de korting wordt direct verrekend bij uw bestelling. Heeft u ervaring met de diensten van Albelli? Schrijf dan een review en deel uw mening met anderen.

  Klachten

  Niets is zo vervelend als een fotoalbum ontvangen waarop de foto’s onduidelijk te zien zijn. U heeft hard uw best gedaan om een leuk album samen te stellen en verwacht dat deze van goede kwaliteit is. Soms kan het voorkomen dat het formaat van de foto teveel pixels bevat waardoor de foto in het album van minder goede kwaliteit zal zijn. Wanneer u een klacht of vraag heeft dan kunt u het beste contact leggen met de klantenservice van Albelli. Zij willen graag uw ordernummer weten en u kunt dan aangeven om welke foto het gaat.

  U kunt de klantenservice telefonisch bereiken en per chat. Buiten kantooruren is het altijd mogelijk om de klantenservice een e-mail te sturen. Het bedrijf streeft naar honderd procent klanttevredenheid en zal graag samen met u op zoek willen gaan naar een oplossing. Wanneer u niet tevreden bent met de wijze waarop uw klacht behandeld wordt, dan kunt u zich wenden tot de online geschillenbeslechting van de EU. Via de website van Albelli treft u een link aan van deze organisatie.

  Ben je ergens niet tevreden over? Dan kun je natuurlijk via de website een bericht achterlaten. Het is goed om je mening over hun ook achter te laten op onze site.

  Diensten van Albelli

  Het bedrijf houdt zich bezig met meerdere diensten. Denk hierbij aan de volgende diensten:
  • Fotoboek maken
  • Fotoalbum maken
  • Foto afdrukken
  Fotokalenders
  • Verjaardagskalender
  • Wenskaarten maken
  • Telefoonhoesjes
  • Foto op mok
  • Foto op canvas
  • Foto op forex
  • Foto op plexiglas
  • Foto op aluminium
  • Foto op hout
  • Cadeaubonnen


  Heb jij ervaring met Albelli?

  Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een goed beeld te krijgen van Albelli. Je mening geven om anderen zo te helpen is een van de mogelijkheden. Kies er voor om een review op ErvaringenSite achter te laten over dit bedrijf. Je krijgt er vast geen spijt van.

  Lees hier de ervaringen van echte klanten van Albelli. Wil jij hier een fotoboek laten maken? Lees dan hier hoe klanten vóór jou de kwaliteit van de foto€™s, de service en de prijzen beoordelen!

  Albelli
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Albelli

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Albelli een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Albelli. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Albelli actief?

  Albelli is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels, Foto en Canvas

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Albelli gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.