ErvaringenSite

  Ervaringen Badinka

  Dat de meeste online shops zich toeleggen op de verkoop van kleding dat is logisch. Het is iets wat we dagelijks dragen en de vraag blijft groeien. Natuurlijk zijn er webshops die mode en accessoires voor dagelijks gebruik verkopen maar er zijn ook online winkels die zich met bijzondere producten richten op bijzondere momenten. Welke webwinkel je ook wilt binnenstappen, we raden je aan om eerst de reviews op onze website te bekijken. Op die manier zie je wat andere klanten over deze online shops te zeggen hebben en welke zij aanbevelen. Je weet zo precies wat je te wachten staat en hoeft dus niet bang te zijn dat je iets koopt dat niet aan je verwachtingen zal voldoen.

  Over Badinka

  Badinka ontwerpt, produceert en verkoopt kleding aan klanten die uniek willen zijn. Om contact op te nemen met de klantenservice van deze online kledingwinkel kun je gebruik maken van het digitale formulier op de website of zelf een e-mail schrijven. Zodra je gaat bestellen wordt het betalen je makkelijk gemaakt omdat deze site je veilige betaalmethodes zoals PayPal en creditcard aanbiedt. De producten die je besteld worden speciaal voor jouw gemaakt en het kan 3 tot 5 werkdagen duren voordat je bestelling verzonden wordt. Daarna duurt het nog maximaal 7 werkdagen voordat jouw order bezorgd wordt. Voor een extra bijdrage in de verzendkosten kun je jouw artikelen echter al binnen 2 dagen in huis hebben.

  buying my DREAM wardrobe at 2AM (online shop with me!)

  De producten van Badinka

  De kleding die Badinka verkoopt is ontworpen om te dragen tijdens festivals, feesten en evenementen. Er worden diverse collecties verkocht met namen zoals Dreamland, Festiverse, Deadly Dolls en Cyber. In deze collecties kun kiezen uit kostuums die bedrukt zijn met felle kleuren en motieven. Andere modellen laten je eruit zien als een superheld, robot of geraamte. Verder zijn er zwemkleding, tops, truien, jurken en leggings in diverse maten en modellen verkrijgbaar. Voor mannen zijn er onder andere onesies, hoodies, truien en bodysuits te bestellen. Ook zijn er bij Badinka handdoeken met psychedelische opdrukken te bestellen. Klanten die zich inschrijven voor de nieuwsbrief krijgen extra korting op hun eerste bestelling.

  Reviews over Badinka

  Vind jij de kleding die Badinka verkoopt helemaal het einde en schaf je regelmatig nieuwe artikelen aan? Dan ben jij de aangewezen persoon om ons te vertellen waarom je zo tevreden bent over de verkochte producten. Laat ons dat weten door een review op onze website te plaatsen zodat wij andere consumenten de voordelen van Badinka kunnen laten zien. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je als klant ontevreden bent over deze online shop. Als dat zo is hopen we dat je ook even de tijd neemt om een beoordeling bij ons achter te laten. Op die manier zien klanten dat er ook nadelen kleven aan het bestellen bij deze webshop. Het gaat ons erom dat wij een zo realistisch mogelijk beeld van Badinka kunnen laten zien en dat kan alleen als jij als klant een eerlijke en oprechte review met ons wilt delen.

  Badinka
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Badinka

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Badinka een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Badinka. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Badinka actief?

  Badinka is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Badinka gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.