Balr

Alle reviews

Balr

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Van Dalen
1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Hipinderegen.nl
1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Balr

Heeft u vroeger altijd professioneel voetballer willen zijn? Voor de liefde van de sport, de eeuwige roem en wellicht ook voor bijbehorende levensstijl? Grote kans dat het nooit echt gaat gebeuren, maar misschien heeft u weleens van het merk Balr heeft gehoord. Als we Balr zelf moeten geloven, dan kunt u door het kopen van haar producten een klein beetje van deze levensstijl mee genieten. Balr maakt kwalitatief hoogwaardige kleding en accessoires waarmee voetbal en mode samen komen. Hier op ErvaringenSite komt u erachter wat anderen van het bedrijf en haar producten vinden. U leest hier reviews met daarin ervaringen en meningen van consumenten die reeds bekend zijn met het bedrijf. Men geeft u hier eerlijke informatie waarmee u zelf kunt bepalen of u al dan niet producten van Balr zou willen aanschaffen.

Over Balr
Het bedrijf Balr is opgericht in 2013 door voetballer Demy de Zeeuw en internetondernemers Juul Manders en Ralph de Geus. Balr is een zogehetenlifestyle merken richt zich op het aanbieden van kleding en accessoires van hoge kwaliteit, die luxe uitstralen. Ze combineren mode met voetbal en hebben producten voor mannen, vrouwen en kinderen. Het merk staat bekend om haar producten vooral met zwart en wit te ontwerpen. Balr heeft veel van haar assortiment samen ontwikkeld met bekende merken, zoals Kawasaki, Puma en bijvoorbeeld Product Red. De producten worden zowel via de webwinkel als via verkooppunten en eigen zogeheten flagshipstores verkocht. De flagshipstores van Balr zijn in Utrecht en Amsterdam te vinden. De producten van Balr liggen bij verschillende kledingzaken over de gehele wereld op de planken. Het gehele aanbod van het bedrijf is op hun website te vinden. Wanneer u via internet besteld en de waarde van de order is meer dan honderd euro, dan zal deze gratis thuisbezorgd worden. Wanneer uw bestelling gearriveerd is en de producten om wat voor reden dan ook niet aan de verwachtingen voldoen dan kunt u deze geheel kosteloos retourneren.

Producten en diensten Balr
Kijkend naar het aanbod van Balr dan zijn de producten erg divers. De collectie bestaat uit kleding, tassen, schoenen, accessoires en cosmetica. Balr heeft zowel producten voor mannen, als voor vrouwen en kinderen. De producten zijn allen gemaakt van hoogwaardige materialen en dusdanig ontworpen dat ze luxe uitstralen. Balr wil met haar producten zoals ze zelf zeggen; het luxe uit het leven van een profvoetballer aan een grote publiek bieden. Als het gaat om de diverse kleding die ze aanbieden dan hebben ze truien, zwemkleding, T-shirts, jassen, ondergoed en broeken. Onder de noemer accessoires vindt u petten, mutsen, tassen en ook bijvoorbeeld telefoonhoesjes. Het merk heeft meerder producten op de markt gebracht in samenwerking met andere merken in zogeheten collaboratie. Zo hebben ze een complete kledinglijn samen met Puma ontwikkeld en bijvoorbeeld meerdere horloges met Rolex. Maar ook met Porsche en Xbox zijn ze samenwerkingen aangegaan.

Ervaringen, mening en klachten Balr
Heeft u meerdere producten van Balr in de kast liggen? Bent u wel eens in de Balr winkel in Amsterdam geweest? Of heeft u wellicht ooit iets aan een van uw vrienden cadeau gedaan van het bedrijf? Wanneer u bekend bent met het bedrijf Balr en haar producten dan willen we vragen of u hier op onze site een review wil achter laten. Wij zijn benieuwd naar uw mening en ervaringen met het bedrijf en zouden het erg waarderen als u hier de moeite voor neemt dit met ons te delen. Uw informatie is erg interessant voor bijvoorbeeld iemand die op het punt staan een keuze te maken om zijn geld uit te geven aan een item uit de collectie van Balr. Wellicht heeft u klachten over het bedrijf of misschien wel de kwaliteit van de producten. Ook dan is het belangrijk dat mensen dit te weten komen, voordat ze daadwerkelijk geld uitgeven aan het bedrijf.