ErvaringenSite

  Ervaringen Balr

  Heeft u vroeger altijd professioneel voetballer willen zijn? Voor de liefde van de sport, de eeuwige roem en wellicht ook voor bijbehorende levensstijl? Grote kans dat het nooit echt gaat gebeuren, maar misschien heeft u weleens van het merk Balr heeft gehoord. Als we Balr zelf moeten geloven, dan kunt u door het kopen van haar producten een klein beetje van deze levensstijl mee genieten. Balr maakt kwalitatief hoogwaardige kleding en accessoires waarmee voetbal en mode samen komen. Hier op ErvaringenSite komt u erachter wat anderen van het bedrijf en haar producten vinden. U leest hier reviews met daarin ervaringen en meningen van consumenten die reeds bekend zijn met het bedrijf. Men geeft u hier eerlijke informatie waarmee u zelf kunt bepalen of u al dan niet producten van Balr zou willen aanschaffen.

  Over Balr

  Het bedrijf Balr is opgericht in 2013 door voetballer Demy de Zeeuw en internetondernemers Juul Manders en Ralph de Geus. Balr is een zogehetenlifestyle merken richt zich op het aanbieden van kleding en accessoires van hoge kwaliteit, die luxe uitstralen. Ze combineren mode met voetbal en hebben producten voor mannen, vrouwen en kinderen. Het merk staat bekend om haar producten vooral met zwart en wit te ontwerpen. Balr heeft veel van haar assortiment samen ontwikkeld met bekende merken, zoals Kawasaki, Puma en bijvoorbeeld Product Red. De producten worden zowel via de webwinkel als via verkooppunten en eigen zogeheten flagshipstores verkocht. De flagshipstores van Balr zijn in Utrecht en Amsterdam te vinden. De producten van Balr liggen bij verschillende kledingzaken over de gehele wereld op de planken. Het gehele aanbod van het bedrijf is op hun website te vinden. Wanneer u via internet besteld en de waarde van de order is meer dan honderd euro, dan zal deze gratis thuisbezorgd worden. Wanneer uw bestelling gearriveerd is en de producten om wat voor reden dan ook niet aan de verwachtingen voldoen dan kunt u deze geheel kosteloos retourneren.

  Onlineshop: 10 Tipps für mehr Umsatz 1/3 [kleine Shops]

  Producten en diensten Balr

  Kijkend naar het aanbod van Balr dan zijn de producten erg divers. De collectie bestaat uit kleding, tassen, schoenen, accessoires en cosmetica. Balr heeft zowel producten voor mannen, als voor vrouwen en kinderen. De producten zijn allen gemaakt van hoogwaardige materialen en dusdanig ontworpen dat ze luxe uitstralen. Balr wil met haar producten zoals ze zelf zeggen; het luxe uit het leven van een profvoetballer aan een grote publiek bieden. Als het gaat om de diverse kleding die ze aanbieden dan hebben ze truien, zwemkleding, T-shirts, jassen, ondergoed en broeken. Onder de noemer accessoires vindt u petten, mutsen, tassen en ook bijvoorbeeld telefoonhoesjes. Het merk heeft meerder producten op de markt gebracht in samenwerking met andere merken in zogeheten collaboratie. Zo hebben ze een complete kledinglijn samen met Puma ontwikkeld en bijvoorbeeld meerdere horloges met Rolex. Maar ook met Porsche en Xbox zijn ze samenwerkingen aangegaan.

  Ervaringen, mening en klachten Balr

  Heeft u meerdere producten van Balr in de kast liggen? Bent u wel eens in de Balr winkel in Amsterdam geweest? Of heeft u wellicht ooit iets aan een van uw vrienden cadeau gedaan van het bedrijf? Wanneer u bekend bent met het bedrijf Balr en haar producten dan willen we vragen of u hier op onze site een review wil achter laten. Wij zijn benieuwd naar uw mening en ervaringen met het bedrijf en zouden het erg waarderen als u hier de moeite voor neemt dit met ons te delen. Uw informatie is erg interessant voor bijvoorbeeld iemand die op het punt staan een keuze te maken om zijn geld uit te geven aan een item uit de collectie van Balr. Wellicht heeft u klachten over het bedrijf of misschien wel de kwaliteit van de producten. Ook dan is het belangrijk dat mensen dit te weten komen, voordat ze daadwerkelijk geld uitgeven aan het bedrijf.

  Balr
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Balr

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Balr een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Balr. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Balr actief?

  Balr is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Balr gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.