Ssense

Alle reviews

Ssense

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Van Dalen

1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Hipinderegen.nl

1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Ssense

Ssense is een luxe kleding en streetwear retailer/ online shop opgericht en gebaseerd in Montreal, een plaats in Canada. Het bedrijf is opgericht in 2003 door drie broers: Rami, Bassel en Firas Attalah. Het bedrijf verkoopt op dit moment in meerdere landen, 114 landen om precies te zijn. Zij handelen in het Frans, Engels en zelfs in het Japans. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Ssense lezen of uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Ssense delen door middel van een review. Ook kunt u op ErvaringenSite op andere soortgelijke bedrijven zoeken. 

Over Ssense
In 2014 werden de oprichters van Ssense benoemd tot Ondernemer van het Jaar door Ernst & Young. Ssense werd ook genoemd als een van de dertig leidende wereldwijde mannenkleding retailers in de wereld door de italiaanse premier Matteo Renzi en door de Business of Fashion. In 2017 werd Rami Atallah benoemd tot erevoorzitter van de Canadian Arts and Fashion Awards van 2017. Rami Atallah werd daarnaast ook benoemd in de jury van de International Woolmark Prize-wedstrijd, naast marktleiders. In 2014, 2015, 2016 en 2017 werd Rami Atallah genoemd in The Business of Fashion BoF 500, een professionele index gepresenteerd door The Business of Fashion, die de mensen identificeert die de wereldwijde mode-industrie vormgeven. Ssense wordt dus geleid door mensen die echt wel verstand hebben van (mode) zaken. 

Producten en Diensten van Ssense
Ondanks dat Ssense dus vooral bekend staat om exclusieve mannen kleding, verkopen zij ook vrouwen kleding. Daarnaast verkopen zij ook nog accessoires, tassen en schoenen voor beiden. Maar wat voor kleding is dat nou precies en zit er ook wat voor u bij? Voor mannen verkoopt Ssense verschillende kledingstukken van verschillende merken ook. Voorbeelden van deze merken zijn: Adidas, Balmain, Burberry, Kenzo en nog veel meer exclusieve merken op het gebied van mannen kleding, accessoires, tassen en schoenen. 

Ook voor vrouwen biedt Ssense verschillende soorten kleding, accessoires, tassen en schoenen aan van verschillende merken. Voorbeelden hiervan zijn: Alexander Mcqueen, Moncler, Off White en Dsquared2. Naast mannen en vrouwen kleding biedt Ssense ook diverse dingen aan voor uw interieur, technologie en zelfs uw huisdieren. Zo kunt u bij Ssense ook kleding kopen voor uw hond of een halsband of kattenbak, wel van exclusieve merken natuurlijk. Of u kunt een doosje kopen om uw airpods in op te bergen van bijvoorbeeld Dolce & Gabbana of telefoon hoesjes van Givency of Gucci. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Ssense
Heeft u nou ook een mening of ervaring over Ssense? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Ssense op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Ssense vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Ssense of laat uw eigen ervaring en/of mening door middel van een review over Ssense achter.