ErvaringenSite

  Ervaringen Boozt

  Kleding bestaat al sinds de oude tijd, er is niet veel bekend over kleding van de oude tijd. Kleren zijn gemaakt van materialen die snel vergaan en daarom laten die bijna geen sporen achter. Bij warme klimaat gebruikte de voorouders van de mens weinig tot geen kleding. Maar hoe meer mensen migreerden naar de kou, hoe meer kleding er nodig was.

  Waar denkt u aan bij het shoppen naar kleding? Zoekt u een bepaalde stijl of maakt het niet uit? Het is belangrijk om wat reviews te lezen over verschillende webshops of winkels waar u kleding kunt bestellen. Zo weet u of het bedrijf te vertrouwen is!

  Vroeger werd kleding gemaakt van organische materialen zoals dierenhuid en gras. Er werd gejaagd op een dier voor voedsel en als zij dan ook nog eens kleding konden maken van dezelfde dier was dat mooi meegenomen. Tegenwoordig gebruiken we verschillende materialen en proberen we het gebruiken van dierenhuiden te bestrijden.

  Over Booztgroup

  Booztgroup is een bedrijf dat gevestigd is in het noorden van de wereld, namelijk Scandinavië. Het is een Noorse bedrijf dat de focus legt op het aanbieden van kleding en lifestyle. De visie van Booztgroup is om de nummer één noorse webshop te zijn op het gebied van kleding.

  Booztgroup biedt meer dan 600 merken aan die specialisten uitzoeken voor verkoop op de webshop. Booztgroup biedt kleding aan voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Zij hebben ook een afdeling voor huis producten genaamd als categorie ‘HOME’.

  In de afgelopen jaar bereikte zij maar liefst een waarde van 3.4 miljard SEK, dat is een bedrag van €3,355,973,034. Dat zijn ongelooflijke cijfers voor simpelweg het verkopen van kleding. Maar dat komt ook nog eens door de opkomst van e-commerce. Tegenwoordig koopt iedereen zijn kleren online en Booztgroup heeft een gebruiksvriendelijke website waar u alles kunt bestellen.

  top 5 affordable online stores

  Producten en diensten Booztgroup

  Boozt biedt uitstekende kwaliteit aan op het gebied vanfashion. Zij verkopen namelijk A-merken op hun website en hebben zelf geen merk. De merken die zij verkopen zijn bekend wereldwijd en hebben een groot naamsbekendheid.

  Zij bieden meer als 600 merken aan, een paar voorbeelden zijn Lacoste, Tommy Hilfiger, Adidas, Asics, Björn & Borg, Calvin Klein, Eastpak, Dolce & Gabbana en nog veel meer. Dit zijn grote namen in de fashion wereld en Boozt maakt het gemakkelijk om deze kleding te bestellen op de webshop.

  Als u naar de website gaat en voor het eerst besteld, bieden zij een 10% korting aan voor alle nieuwkomers. Zij hebben ook een grote Sale afdeling waar u artikelen kunt vinden die afgeprijsd zijn. Er is ook een categorie voor ‘New Arrivals’ en hier ziet u alle artikelen die nieuw zijn binnengekomen in het assortiment.

  Complimenten, klachten of tips voor Booztgroup

  Heeft u toevallig recent een artikel gekocht bij Booztgroup? dan willen wij dat graag weten. Laat een review achter, want zo helpt u toekomstige klanten met het kopen van Kleding.

  Laat ook een review achter als u ervaring heeft met de klantenservice van Booztgroup, reageren zij snel op een bericht? of duurt het te lang? Dan willen wij dat graag weten en anderen ook.

  Laat ook bij klachten een review achter, heeft u bijvoorbeeld een artikel gekocht en het was niet naar u verwachting? laat het ons dan weten. Zo creëren we allemaal een beter beeld van het bedrijf en kan iedereen gerust zijn kleding kopen op de webshop van Booztgroup.

  Boozt
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Boozt

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Boozt een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Boozt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Boozt actief?

  Boozt is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Boozt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.