ErvaringenSite

    Ervaringen BandenExpert

    Op zoek naar de gepaste banden voor je wagen maar wil je niet te veel betalen? Kijk dan zeker eens op bandenExpert, je vindt er honderden verschillende soorten banden aan voordelige prijzen! Wat klanten vinden van het aanbod en de service van BandenExpert lees je hier op ErvaringenSite.

    Over BandenExpert

    Bij BandenExpert kan je gemakkelijk en voordelig autobanden bestellen. Als je ze voor 12 uur bestelt krijg je ze de volgende dag al geleverd. Bij bandenExpert kan je bekende bandenmerken krijgen zoals Pirelli, Michelin, Dunlop, Bridgestone, en Continental tegen een voordelige prijs. BandenExpert heeft een distributiecentrum met meer dan 3 miljoen banden, dit geeft je de zekerheid dat er meteen uit voorraad geleverd kan worden. Je kan bij het plaatsen van je bestelling kiezen om je banden zelf te monteren of bij een eigen, vertrouwde garage of bij één van de vele montagepartners van BandenExpert. Met BandenExpert kom je goedkoper uit en je hoeft niets op de kwaliteit in te leveren.


    Spoor tijdig slijtage op!

    Diensten van BandenExpert

    Bij BandenExpert kan je de juiste banden voor je wagen bestellen en die krijg je dan snel bij je thuis of op een vooraf bepaald adres. Bij BandenExpert kan je terecht voor velgen, winterbanden, zomerbanden, all season banden en ook heel wat services zoals banden wisselen, banden balanceren, bandenspanning en bandenmarkeringen. De bestelling van je banden wordt bovendien steeds gratis geleverd.

    Klachten of vragen over BandenExpert

    Heb je vragen of een klacht over BandenExpert? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon (maandag tot vrijdag van 9 uur tot 18 uur), via e-mail of via de live chat op de website. de site van BandenExpert heeft ook een FAQ waar je alle veelgestelde vragen vindt, misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

    Schrijf je eigen review!

    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met BandenExpert? Was je blij met je bestelling en waren de producten van goede kwaliteit? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van BandenExpert. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

    Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij BandenExpert? Lees dan enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

    BandenExpert
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

    3.6
    10% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.8
    Service
    rating
    2
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    2.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    4 banden Triangle

    4 banden besteld en betaald en laten leveren in een plaatselijke bandencentrale. Daar blijken slechts 3 banden aangekomen. Bandenexpert beweert dat er 4 banden geleverd zijn. Er wordt niet meer gereageerd op onze mails. Het ziet ernaar uit dat we opnieuw een band moeten bestellen die intussen 50 % duurder is dan de promotieprijs van onze eerste bestelling.
    Besluit: 4 halen = 6 betalen !! Banden”Expert3 : service dikke 0.

    Door: Michel08-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Yokohama BluEarth E70 225/55R18 98H

    Foutieve band geleverd, geen communicatie met het bedrijf

    Door: Raoul Vergauwen31-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2x Winterband 265/35/R18

    Ik heb 2 banden besteld en de bevestiging van de bestelling ontvangen. Echter geen bevestiging van verzending die de volgende dag zou volgen (automatisch gegenereerde mail).
    Het support e-mail adres geeft een foutmelding en het adres op de site in Antwerpen staat in de verhuur.
    Ik verwacht weinig goeds over de levering....

    Door: Arno31-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    2 autobanden

    Op 16/05 twee autobanden besteld. Nog steeds geen enkel nieuws over de banden. Ook geen reacties op mijn mails.

    Door: Jarno28-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Goodyear vector 4seasons

    I been buying online for almost 10 yrs and this is the worst site i ever seen. I accidentally ordered 2 wrong size tires so i request for return and i am going to pay for the courier. After sending an email they reply saying they will send me an email when the courier will come to pick up my package. But it’s been already a month still nobody come to pick up my package. I already called there office 3x but they keep saying the same thing that they will ask there courier for a new return date but nothings happen. I already sent them a couples of email still same answer. Now even i email them they will just sent you a auto reply not even a human but instead a machine. Don’t ever buy in this site. They are scam

    Door: Albert 24-04-2021
    Secu19-06-2021

    Had exactly the same story. Worst company ever ! 3 months waiting for a refund. No one reply to my mails. They definitely are scammers.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Continental E-contact

    Drie dagen nadat ze beloofd hadden een tracking code te sturen dan maar zelf contact opgenomen met bandenexpert.be. Bleken de banden opeens niet voorhanden te zijn, geen idee of ik mijn geld nog terug zie, maar zeker de banden niet. Niet aan te bevelen.

    Door: Kris Verhofstadt15-01-2021
    D08-03-2021

    Perongeluk verkeerde band besteld op vrijdag, 1 min na bestellen mail gestuurd en gecontacteerd via Messenger. Maandag om 12u een mail krijgen dat de bestelling al verwerkt is en niet meer kan omgeruild worden. Trekt op niets!!! Bestel wel ergens anders....

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    all season banden

    Beste,

    Vrijdag 20 november banden besteld via www.bandenexpert.be
    Het bedrag van 563,56 is van mijn rekening, maar geen bevestiging van de bestelling.
    Al meerdere malen gebeld, gemaild en geen antwoord hoe het zit met de bestelling.
    Graag had ik zo snel mogelijk een oplossing gewenst.

    Vriendelijke groeten David Stockman

    Door: david stockman24-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    2 x Eventtyres Admonum 4s bestelnummer BE187906

    Op 4 september 2 banden besteld. 9 september zouden ze geleverd zijn bij de montage partner. Banden zijn daar nooit aangekomen. Al meerde malen naar een afgetekende aflever bon gevraagd. Dpd is de zending blijkbaar kwijt gespeeld.
    Talloze mails en telefoons verder het geld teruggevraagd. Dit is nog altijd niet teruggestort door bandenexpert. Hopen uitvluchten zoals, dpd moet eerst zoeken naar de banden, dpd hun verzekering moet ons betalen, wij moeten de banden eerst terug hebben vooraleer we terugbetalen. Laatste mail was ineens terug een standaard mail dat ik zelf moest zorgen dat de banden klaar lagen om opgehaald te worden bij de montage partner door dpd. Hoe moet dat in godsnaam als ze nooit geleverd zijn?
    Totaal onwettig, de klant hoort niet op te draaien voor u problemen met uw transporteur. Nu is het eind november en nog steeds geen geld terug.
    Dan kan er enkel nog klacht ingediend worden voor internet oplichting lijkt mij. Dat is het toch als je iets betaald en nooit iets ontvangt?
    Of gaat men toch nog wakker schieten?

    Door: Eyckerman Sarah23-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    BE 156876

    NU na meer dan een week nog steeds geen banden geleverd ... 3 miljoen banden op voorraad ??? voor 12 u besteld morgen in huis ???? dringend andere koerier of andere beloftes maken via site ??? onbetrouwbaar en klopt niks van hun beloftes zelfs na telf contact weten ze niks ??? iets klopt er niet ???? dus met andere woorden ....afblijven van deze handel ....maar afwachten of ze ooit geleverd worden ???

    Door: Erwin Rameysen15-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Pure verkopers, geen vakhandel

    De prijzen mogen dan wel goedkoop zijn, hun werking met mijn montagepunt laat te wensen over. Ik betaal bvb voor ventielen die ze duur "aanraden" maar mijn montagepunt krijgt er niet voor vergoed. Dus ik heb geen nieuwe ventielen, waarvoor ik wel betaal. 24u levering laat ook te wensen over, heb een week moeten wachten... We betalen rechtstreeks aan de website, maar mijn bandenboer moet 3 maanden op zijn geld wachten... zo doe je toch geen vertrouwde zaken. Volgende keer ga ik gewoon naar mijn vertrouwde bandenman, waar trouwens mijn ventielen zo vernieuwd worden zonder dat ik er voor hoef bij te betalen..

    Door: Davy02-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Schrijf zelf een review over BandenExpert

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is BandenExpert een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 10 ervaringen geplaatst over BandenExpert. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 10% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is BandenExpert actief?

    BandenExpert is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BandenExpert gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.