ErvaringenSite

  Ervaringen Bellelily

  Ben je op zoek naar nieuwe kleding, schoenen of accessoires? Dan is er een kans dat het aanbod van Bellelily iets voor jou zou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het bijzonder waarderen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een eerlijke, informatieve review te schrijven. Door dit eenvoudig gebaar kun je andere potentiële klanten namelijk helpen een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet een bestelling bij Bellelily te plaatsen. Het maakt overigens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Bellelily

  Bellelily is een online modewinkel met meer dan 10 jaar offline ervaring in de modesector en talrijke zakelijke connecties. Hierdoor is deze onderneming snel en in korte tijd kunnen groeien. Dit bedrijf gelooft dat het hun taak is om nieuwe modetrends te ontdekken en de unieke stijl te verkennen die kunst combineert met onafhankelijk design. Bellelily zou u een breed scala aan kleding, schoenen, accessoires en grappige, praktische home decor producten bieden tegen een betaalbare prijs. Zo zou het u kunnen inspireren om uw beste leven te leven. En als u uw huisdierenook wil verwennen, kunt u bij dit bedrijf ook voor hen terecht voor verschillende innovatieve producten. Het team van Bellelily zou met veel passie en creativiteit werken en de relatie met hun klanten erg op prijs stellen. Deze onderneming zou voortdurend nieuwe producten toevoegen, waardoor alle medewerkers volledig opgeleid worden in de nieuwste trends en aanbiedingen.

  online shop with me for my DREAM ROOM! *room decor unboxing haul*

  Producten en diensten van Bellelily

  Heb je ongeveer een idee van datgene waarnaar je op zoek bent? Dan kun je bovenaan de website een algemene of meer specifieke term in het zoekvenster ingeven. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon op een van de voorgestelde categorieën klikken, zoals New, Clothing, Tops, Swimwear, Dresses, Shoes en Accessories. Deze categorieën zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, waardoor je sneller en eenvoudiger door het menu kunt navigeren. Verder kun je ook de meest recente toegevoegde items bekijken, of je inschrijven op de nieuwsbrief van dit bedrijf om in de toekomst op de hoogte te blijven van nieuwe toevoegingen of interessante aanbiedingen. Heb je een vraag of opmerking voor het team van Bellelily? Dan kun je de klantenservice op verschillende manieren contacteren. Hiervoor moet je je wel eerst online aanmelden.

  Complimenten, klachten en tips voor Bellelily

  Heb je ooit al één of meerdere items via deze onderneming gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een bondige review over jouw ervaring met Bellelily te schrijven. Je kunt onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten hoe jij het bestel- en betaalproces hebt ervaren, of je tevreden bent over de kwaliteit van de producten en of je als klant kun rekenen op een vlotte, vriendelijke service als je vragen hebt. Wil je graag weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven? Dan hoef je alleen maar hier te klikken!

  Bellelily
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bellelily

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bellelily een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bellelily. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bellelily actief?

  Bellelily is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bellelily gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.