33% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

M
matteo
Dus ja, ik heb dus kleren besteld en serieus, ik moest gewoon 8 maanden wachten voordat het eindelijk aankwam. En dan was het nog niet eens compleet! Ze zouden me een deel van het geld terugbetalen...Lees verder
C
Chloé
Mijn ervaring met dit bedrijf is vrij recent. Ik vond de stijlen van wat ik zag leuk en ook de prijzen bevielen me, dus ik heb vier rompertjes besteld. De kwaliteit van de kleding is goed en ik ben...Lees verder
M
Margot Legrand
Ik heb verschillende stukken besteld bij dit bedrijf terug in december. Het is nu al maart en ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Ik denk dat ik nooit meer iets zal kopen van dit bedr...Lees verder
C
Clémence
Ik hou echt van de verschillende stijlen. Het is zo moeilijk om leuke mouwloze topjes te vinden, meestal zien ze er zo saai uit. Jullie hebben echt een prachtige selectie, ik ben echt blij dat ik j...Lees verder
C
Collin
Ik heb iets teruggestuurd naar hen en ze wilden het niet uit de douane halen, het duurde uiteindelijk VIJF maanden voordat ze het terugstuurden. Bellelily zei dat ik het opnieuw moest verzenden - i...Lees verder

Alle reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelde kledij

  Dus ja, ik heb dus kleren besteld en serieus, ik moest gewoon 8 maanden wachten voordat het eindelijk aankwam. En dan was het nog niet eens compleet! Ze zouden me een deel van het geld terugbetalen, maar dat is nooit gebeurd. Serieus, wat een slechte service, echt waar? Echt gewoon waardeloos!!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  4 rompertjes.

  Mijn ervaring met dit bedrijf is vrij recent. Ik vond de stijlen van wat ik zag leuk en ook de prijzen bevielen me, dus ik heb vier rompertjes besteld. De kwaliteit van de kleding is goed en ik ben blij met mijn aankoop. De klantenservice was ook behulpzaam en ik kreeg mijn bestelling op tijd geleverd. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan anderen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kledingstukken nog steeds niet ontvangen

  Ik heb verschillende stukken besteld bij dit bedrijf terug in december. Het is nu al maart en ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Ik denk dat ik nooit meer iets zal kopen van dit bedrijf. Ik weet zelfs niet meer precies welke items ik heb besteld. Zo'n $100 aan kleding, weggegooid geld...


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mouwloze tops

  Ik hou echt van de verschillende stijlen. Het is zo moeilijk om leuke mouwloze topjes te vinden, meestal zien ze er zo saai uit. Jullie hebben echt een prachtige selectie, ik ben echt blij dat ik jullie site ontdekt heb. Ik heb het met mijn vrienden gedeeld en ze zijn er net zo blij mee als ik.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Terugzending en slechte klantenservice

  Ik heb iets teruggestuurd naar hen en ze wilden het niet uit de douane halen, het duurde uiteindelijk VIJF maanden voordat ze het terugstuurden. Bellelily zei dat ik het opnieuw moest verzenden - ik heb $127 uitgegeven omdat zij hun werk niet deden en nu vragen ze me om het opnieuw te doen? Dat vind ik niet oké. Ik vroeg om een vooraf betaald retourlabel en natuurlijk zeiden ze nee. Toen ik probeerde een geschil in te dienen bij mijn creditcardmaatschappij, zei Bellelily dat ze niet meer met me wilden werken. Mijn creditcardmaatschappij zei vervolgens dat er te veel tijd was verstreken om juridisch iets te kunnen doen. Bellelily is verdacht en handelt op een verschrikkelijke manier in zaken. Vertrouw hen niet. Ook de kwaliteit van de kleding is erg slecht. Geef je geld elders uit!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Late levering, trage reactie op retourverzoek

  De klantendienst heeft verschillende keren contact met me opgenomen om het probleem met mijn bestelling op te lossen. Ze reageerden op mijn vraag en ik kijk uit naar een volledige oplossing voor mijn retourzending. Ik zal je op de hoogte houden. Slechte klantenservice: pas na Thanksgiving mijn pakket ontvangen, lang wachten op antwoord over retouraanvraag. Nog steeds wachtend om mijn ongeopende pakket terug te sturen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling van kleding

  Ik heb kleding besteld en toen ik het kreeg, was ik echt niet tevreden met de kwaliteit. De kleuren leken namelijk heel digitaal en op polyester aangebracht. Ik heb de instructies van hun website gevolgd om het terug te sturen. Na 2,5 maand kreeg ik eindelijk een antwoord. Ze vroegen me om foto's van alles te nemen, zelfs van de QR-codes op de verpakking, en om ze via e-mail te sturen. Het heeft me bijna een uur gekost om die foto's te nemen en dan duurde het weer weken voor ik iets van hen hoorde. En deze keer vertelden ze me dat het veel geld zou kosten om het terug te sturen naar China, dus vroegen ze of ik het moest houden of dat ik maar een deel van mijn geld zou terugkrijgen. Waarom ze me dan laten foto's nemen als ze het toch niet terugnemen? Ik koop daar NOOIT meer. Laat je niet beetnemen! Goedkoop is duurkoop. Het is gewoon zonde van je tijd en geld.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kledingstukken kopen

  Ik vond het echt tof om wat rond te snuffelen op de website en toen ik eindelijk vond wat ik zocht, was het bestellen en betalen super makkelijk! En de levering was ook top, je hoeft niet weken te wachten op je spulletjes, maar slechts een paar dagen en het wordt al geleverd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lange en smalle sokken

  Ik heb sokken gekocht en ze waren 3 meter lang en zo smal dat mijn hand er niet in kon. De kledingstukken zagen er helemaal anders uit dan op de foto's, ik voelde me bedrogen. De 10 items die ik kocht zijn alleen geschikt als poetsdoeken, meer niet.


Anderen bekeken ook