Bellelily

Alle reviews

Bellelily

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Van Dalen
1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Hipinderegen.nl
1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Bellelily

Ben je op zoek naar nieuwe kleding, schoenen of accessoires? Dan is er een kans dat het aanbod van Bellelily iets voor jou zou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het bijzonder waarderen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een eerlijke, informatieve review te schrijven. Door dit eenvoudig gebaar kun je andere potentiële klanten namelijk helpen een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet een bestelling bij Bellelily te plaatsen. Het maakt overigens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Bellelily
Bellelily is een online modewinkel met meer dan 10 jaar offline ervaring in de modesector en talrijke zakelijke connecties. Hierdoor is deze onderneming snel en in korte tijd kunnen groeien. Dit bedrijf gelooft dat het hun taak is om nieuwe modetrends te ontdekken en de unieke stijl te verkennen die kunst combineert met onafhankelijk design. Bellelily zou u een breed scala aan kleding, schoenen, accessoires en grappige, praktische home decor producten bieden tegen een betaalbare prijs. Zo zou het u kunnen inspireren om uw beste leven te leven. En als u uw huisdierenook wil verwennen, kunt u bij dit bedrijf ook voor hen terecht voor verschillende innovatieve producten. Het team van Bellelily zou met veel passie en creativiteit werken en de relatie met hun klanten erg op prijs stellen. Deze onderneming zou voortdurend nieuwe producten toevoegen, waardoor alle medewerkers volledig opgeleid worden in de nieuwste trends en aanbiedingen.

 

Producten en diensten van Bellelily
Heb je ongeveer een idee van datgene waarnaar je op zoek bent? Dan kun je bovenaan de website een algemene of meer specifieke term in het zoekvenster ingeven. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon op een van de voorgestelde categorieën klikken, zoals New, Clothing, Tops, Swimwear, Dresses, Shoes en Accessories. Deze categorieën zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, waardoor je sneller en eenvoudiger door het menu kunt navigeren. Verder kun je ook de meest recente toegevoegde items bekijken, of je inschrijven op de nieuwsbrief van dit bedrijf om in de toekomst op de hoogte te blijven van nieuwe toevoegingen of interessante aanbiedingen. Heb je een vraag of opmerking voor het team van Bellelily? Dan kun je de klantenservice op verschillende manieren contacteren. Hiervoor moet je je wel eerst online aanmelden.

Complimenten, klachten en tips voor Bellelily
Heb je ooit al één of meerdere items via deze onderneming gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een bondige review over jouw ervaring met Bellelily te schrijven. Je kunt onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten hoe jij het bestel- en betaalproces hebt ervaren, of je tevreden bent over de kwaliteit van de producten en of je als klant kun rekenen op een vlotte, vriendelijke service als je vragen hebt. Wil je graag weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven? Dan hoef je alleen maar hier te klikken!