ErvaringenSite

  Ervaringen Berrylook

  Ben je dol op kleding en op zoek naar een website waar je broeken, topjes, rokken, zwemgerief en nog veel andere soorten fashion items kunt kopen? Neem dan gerust eens een kijkje op de website van Berrylook. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een bondige review over Berrylook te schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten helpen een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet één of meerdere artikelen bij dit bedrijf te kopen. Het maakt overigens niet uit of je een positieve of negatieve ervaring had met Berrylook, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Berrylook

  Berrylook is een Engelse onderneming waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in de Britse hoofdstad Londen en die internationaal actief is op het vlak van mode. Via de website van dit bedrijf kun je jurkjes, topjes, badmode, broeken en nog veel meer kopen, en dit in een breed scala aan stijlen. Berrylook zou de tevredenheid van zijn klanten hoog in het vaandel dragen en verzendt naar alle uithoeken van de wereld. Berrylook biedt ook een affiliate programma aan, maar brengt geen papieren catalogi uit. Volgens het bedrijf is dit een onmogelijke opdracht omwille van het groot aantal producten dat voortdurend aan de website wordt toegevoegd. In plaats daarvan zou Berrylook zijn aandacht richten op een goed werkende website waar je de klok rond kleding kunt kopen.

  24 Hour Online Shopping Challenge

  Producten en diensten van Berrylook

  Weet je naar welk soort item je op zoek bent? Dan kun je bovenaan de website van Berrylook een term in het zoekvenster ingeven. Verder kun je ook je gewenste taal en valuta selecteren. Uiteraard is het ook mogelijk om op een van de voorgestelde categorieën te klikken. Deze zijn onderverdeeld in een aantal subcategorieën, zodat je makkelijker door het aanbod van dit bedrijf kunt navigeren. Op de homepagina kun je ook een selectie van items voor het relevante modeseizoen of nieuwe aanwinsten bekijken en op prijs, trend of stijl kopen. Volgens de informatie op de website kun je rekenen op gratis verzending voor bestellingen vanaf € 87 en worden er allerlei kortingscodes voorgesteld die je bij het afrekenen van een bestelling zou kunnen toepassen. Heb je een vraag, opmerking of klacht? Dan kun je de klantenservice van Berrylook contacteren door het formulier op de website in te vullen.

  Complimenten, klachten en tips voor Berrylook

  Ken je de producten en diensten van Berrylook al? Grijp dan de kans om op deze pagina een bondige review over jouw persoonlijke ervaring met dit bedrijf te schrijven. Zo maak je het andere potentiële klanten makkelijker te beslissen of ze al dan niet een bestelling bij deze onderneming zouden plaatsen. Ben je tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding van de verkochte artikelen? Mag je rekenen op een snel en vriendelijk antwoord van de klantenservice? Of is er nog iets anders dat je met onze bezoekers zou willen delen? Wij kijken alvast uit naar jouw uniek verslag! Tot slot kom je hier te weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven.

  Berrylook
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Berrylook

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Berrylook een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Berrylook. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Berrylook actief?

  Berrylook is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Berrylook gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.