13% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

S
Somers
De koerierdienst zal u extra kosten aanrekenen voor belasting en douanerechten als u internationale klanten bedient. Dit kan soms duurder uitkomen dan de werkelijke waarde van de producten. Mijn be...Lees verder
M
M. De Backer
Oh man, wat een teleurstelling! De service was echt slecht, mijn Amazon coupons werkten gewoon niet op hun website. Het leek alsof ze totaal geen idee hadden hoe ze hun eigen website moesten gebrui...Lees verder
D
Devos
Een maand geleden heb ik iets besteld, maar ze hebben maar 2 items opgestuurd. Geen terugbetaling gekregen, en de rest van mijn bestelling is nog steeds niet verzonden. Ook geen reactie gekregen vi...Lees verder
Y
Yildirim
Ik koop dus nooit meer bij die online winkel! Ze aanvaarden geen retours voor internationale leveringen en weigeren zelfs om een defect product te erkennen, zelfs niet na foto's als bewijs. De...Lees verder
A
A. Declercq
Ik had dus iets besteld bij de winkel, maar jammer genoeg is het nooit aangekomen op het adres dat ik had doorgegeven. Ik heb geprobeerd om contact op te nemen met de klantendienst, maar helaas zon...Lees verder

Alle reviews (15)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling uit het buitenland

  De koerierdienst zal u extra kosten aanrekenen voor belasting en douanerechten als u internationale klanten bedient. Dit kan soms duurder uitkomen dan de werkelijke waarde van de producten. Mijn bestelling kostte zo'n £256.00 in Britse ponden, maar ik moest £95.00 betalen aan belastingen en douanerechten. Als je problemen hebt, hoef je niet te proberen om de klantendienst te contacteren, want die gebruiken enkel standaard e-mails en zijn niet echt behulpzaam. Probeer dit te vermijden en vraag liever een familielid om naar de winkel te gaan en de producten voor u te laten verzenden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Amazon coupons

  Oh man, wat een teleurstelling! De service was echt slecht, mijn Amazon coupons werkten gewoon niet op hun website. Het leek alsof ze totaal geen idee hadden hoe ze hun eigen website moesten gebruiken. Ik ga hier echt NOOIT meer iets kopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling slecht verlopen

  Een maand geleden heb ik iets besteld, maar ze hebben maar 2 items opgestuurd. Geen terugbetaling gekregen, en de rest van mijn bestelling is nog steeds niet verzonden. Ook geen reactie gekregen via e-mail of Instagram. Ze sturen je bestelling niet op en geven je geld niet terug.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een pak

  Ik koop dus nooit meer bij die online winkel! Ze aanvaarden geen retours voor internationale leveringen en weigeren zelfs om een defect product te erkennen, zelfs niet na foto's als bewijs. De klantendienst geeft gewoon steeds dezelfde antwoorden en stopt pas met communiceren als je het opgeeft. Ik heb een pak gekocht en meer dan $150 betaald, maar toen ik het opende, was het al stuk van de stiksels. Ze beweerden dat ze alles hadden gecontroleerd voor het inpakken en zelfs de cctv-beelden hadden bekeken, maar ze toonden mij nooit enig bewijs. Ze namen totaal geen verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van het product, wat gewoon onaanvaardbaar is voor eender welke verkoper.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Beloofd product niet ontvangen

  Ik had dus iets besteld bij de winkel, maar jammer genoeg is het nooit aangekomen op het adres dat ik had doorgegeven. Ik heb geprobeerd om contact op te nemen met de klantendienst, maar helaas zonder succes. De klantenservice was echt slecht en ik voel me enorm teleurgesteld. Ik denk niet dat ik ooit nog iets zal bestellen bij deze winkel.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dure jurk

  Ik heb dus een hele dure jurk gekocht voor een bruiloft. Echt een prachtig ding, met gouden versieringen. Het label zei dat ik 'm alleen chemisch mocht reinigen. Dus dat heb ik gedaan, maar toen ik 'm terugkreeg, waren alle mooie dingetjes eraf! Het label klopt dus of ik heb pech gehad met de kwaliteit. Ik heb twee keer de klantenservice proberen te contacteren, maar die reageerden niet op mijn e-mails omdat ze geen DM's via sociale media beantwoorden. Echt slechte service! Bedrijven die zo met hun klanten omgaan en slechte kwaliteit leveren, gaan het niet lang volhouden. Daar ga ik dus nooit meer iets kopen. Echt niet het geld waard dat ik ervoor betaald heb.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van prachtige producten

  De klantendienst van deze winkel is echt top! Ze hebben me geholpen met al mijn vragen. De producten zijn echt van super goede kwaliteit en de prijs is ook echt betaalbaar. Dankjewel!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling van kleding online

  Ik zag een paar leuke dingen om te kopen, dus ik plaatste een bestelling en betaalde met mijn creditcard. Ik kreeg meteen een bevestiging, maar een paar uur later kreeg ik een e-mail waarin stond dat mijn betaling mislukt was. Toen ik op de website keek, bleek mijn bestelling echter wel betaald en goedgekeurd te zijn. In de dagen daarna kreeg ik geen verdere updates over mijn bestelling, dus besloot ik om hen telefonisch te bereiken. Helaas geen succes, de nummers werkten niet. Uiteindelijk stuurde ik een e-mail en kreeg ik een bericht dat het 4-5 dagen zou duren voordat ik antwoord zou krijgen. Al met al, geen goede ervaring met hun service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoopervaring en prijsverschil

  Eerst en vooral, die verzendingsproblemen voor online bestellingen zijn echt niet te vertrouwen. En als je dan toch naar de fysieke winkels gaat, schrik je je vaak een bult als je ziet hoeveel goedkoper die producten daar zijn in vergelijking met online. Ik ben zelfs helemaal naar India gereisd om hun spullen daar ter plekke te testen, maar wat een teleurstelling zeg. Echt bedrogen gevoel.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ontbrekend item, slechte klantenservice

  De online service van deze winkel is echt slecht. Ik had een bestelling geplaatst en toen ik deze kreeg, ontbrak er één item. Toen ik de klantendienst contacteerde, wilden ze niet toegeven dat er iets mis was en beweerden ze dat ze de items hadden verzonden en niks konden doen. Ik was echt teleurgesteld over hoe ze mijn probleem aanpakten en zal zeker niet opnieuw bestellen bij deze winkel.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling geplaatst via PayPal

  Mijn ervaring met deze online shop was jammer genoeg niet zo positief. Ik deed een bestelling en betaalde met PayPal, maar kreeg te horen dat mijn bestelling mislukt was. Ondanks verschillende e-mails en telefoontjes naar de klantendienst, kreeg ik geen enkel antwoord. Uiteindelijk besloot ik een klacht in te dienen bij PayPal in de hoop dat ze me zouden terugbetalen. Helaas lijkt het erop dat ze niet van plan zijn om dat te doen. Ik stuurde zelfs bewijs van betaling door, maar ze blijven stil. Ik zou niemand aanraden om hier te winkelen, ik heb het gevoel dat ze klanten bedriegen en niet bereid zijn om problemen aan te pakken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goede kwaliteit en vlotte transactie

  Ik was eerst wat twijfelachtig over het bestellen bij dit bedrijf vanwege enkele slechte reviews, maar mijn ervaring was eigenlijk heel vlot. Binnen ongeveer een dag kreeg ik bevestiging van mijn bestelling en kort daarna van de verzending door de koerier. Ik schrok wel even van de invoerrechten, maar gezien de lage prijzen vond ik het zeker de moeite waard. Mijn kleding kwam precies zoals op de website te zien was en de kwaliteit van het materiaal en de constructie zijn echt top. Heel zacht en prachtig.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling niet geplaatst

  Ik had zo'n slechte ervaring met mijn aankoop! Ze hebben 1799 euro van mij afgetrokken en mijn bestelling is nog steeds niet geplaatst. Het is nu al 11 dagen geleden en ik heb mijn terugbetaling nog niet ontvangen. Elke dag vertelt de klantendienst me om nog een paar dagen te wachten. Ik denk dat ik nooit meer online zal kopen. Het is gewoon zo frustrerend dat ik niet weet of ik mijn geld wel zal terugkrijgen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van kleding en accessoires

  Ik heb onlangs kleding en accessoires online gekocht en ik ben echt teleurgesteld in de service van het bedrijf. Ik heb enkele items teruggestuurd die niet pasten en wacht al meer dan drie maanden op een terugbetaling. De klantenservice is vreselijk en lijkt mijn verzoeken voor terugbetaling gewoon te negeren. Het voelt als diefstal dat ik geen geld terugkrijg voor items die ik niet kon dragen. Dit was mijn eerste keer dat ik iets bestelde bij dit bedrijf en ik zal het zeker in de toekomst vermijden. Het is onaanvaardbaar dat ze klanten niet toestaan om items terug te sturen die niet passen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prijsverlaging na aankoop

  De prijs is meteen na mijn aankoop verlaagd en toen ik vroeg om mijn geld terug te krijgen, vertelden ze me dat de prijzen elke dag veranderen en dat ze geen terugbetalingen kunnen doen. Echt slechte klantenservice. Daarnaast kreeg ik ook geen informatie over het beschadigde product.


Anderen bekeken ook