ErvaringenSite

  Ervaringen Bristol

  Met meer dan 200 winkels in de Benelux hebben de meeste mensen wel eens van de schoenenzaak Bristol gehoord. Maar veel winkels wil nog niets zeggen over de kwaliteit en de service van deze onderneming. Ook grote ondernemingen kunnen nog wel eens de plank misslaan. Dit is dan ook de reden dat wij niet alleen kleine zelfstandigen in onze gids opnemen, maar ook de grote giganten komen aan de beurt. ErvaringenSite.be wil graag van u weten wat u vindt van de bedrijven. Heeft u wel eens iets bij Bristol gekocht? Was dat online of bent u in een van de 200 winkels geweest? Laat ons weten of het product wat u gekocht heeft u bevallen is. Misschien heeft u ervaring met het retourneren of ruilen van producten? Wij horen graag van u de positieve, maar ook de negatieve ervaringen over de winkels die in onze gids zijn opgenomen. U mag ons natuurlijk ook suggesties sturen over welke winkels u nog in onze gids opgenomen wilt zien worden.

  Over Bristol
  Bristol kent zijn oorsprong in 1925. In die tijd startte de familie Vanaudenhove een schoenenwinkel in het Vlaamse Diest. De broers Albert en Omer namen het familiebedrijf over en in 1947 richtten zij de eerste schoenenfabriek in Diest op. In 1950 werd de schoenenwinkel met de naam Shoe Post geopend, waar zij de schoenen gemaakt in hun eigen fabriek gingen verkopen. Dat werd zo’n groot succes dat zijn in 1964 nog meer gebouwen aankochten en in en in 1966 de schoenenzaak met de naam ShoeDiscount openden. In 1976 kwam daar de dochteronderneming Andre Luxe bij. Niet veel mensen weten dat het bedrijf met de naam Primo wat opgericht is in 1988 van dezelfde eigenaren is. In 1991 namen zij het al bestaande bedrijf met de naam Bristol over. Daarna volgde nog Van Woensel, onderging Andre Luxe een naamsverandering naar Avance. De winkelketens werden een voor een volledig gerestyled, en in 2007 zag de eerste Bristol Megastore het licht. In middels is het imperium uitgegroeid tot meer dan 200 winkels op verschillende plaatsen in de Benelux.

  Producten en Diensten van Bristol
  Bristol staat vooral bekend als schoenenwinkel. De schoenenwinkel staat bekend om een groot assortiment aan modieuze schoenen voor een betaalbare prijs. Maar bij Bristol verkopen ze nog veel meer dan schoenen. In hun megastores vind je bijvoorbeeld fitnesskleding, voetbalkleding, fietskleding, out door producten en nog veel meer. Zoals gezegd zijn er meer dan 200 filialen door de hele Benelux, maar u kunt natuurlijk ook via de online winkel producten aanschaffen. De klantenservice is op werkdagen en tijdens werkuren telefonisch, via de email en de chat bereikbaar. Bestelde producten worden binnen 24 uur thuisbezorgd.

  Complimenten, Klachten en Tips over Bristol
  De megastores van Bristol en de webshop worden door veel mensen bezocht. Bristol is een megaonderneming met een lange historie. Maar dit geeft nog geen uitsluitsel over de mening van de shoppers. Heeft u wel eens iets bij Bristol gekocht? Bent u naar een winkel geweest of heeft u uw bestelling online geplaatst? Vertel ons wat uw ervaring met deze winkel is. Bent u vriendelijk te woord gestaan, heeft u problemen ondervonden met de betalingsmogelijkheden? Staat de kwaliteit van het product in een goede verhouding met de prijs die u moest betalen. Uw review is gewenst!

  Visit Bristol - The official tourist guide to Bristol

  Bristol
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bristol

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bristol een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bristol. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bristol actief?

  Bristol is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bristol gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.