ErvaringenSite

  Ervaringen Casual Cases

  Als je net een nieuwe smartphone hebt, wil je deze natuurlijk beschermen tegen krassen en beschadigingen. En als het hoesje van je trouwe e-reader zijn langste tijd gehad heeft, is het ook tijd voor een nieuwe jas. Er zijn veel webshops waar je daarvoor terecht kunt en soms kun je door de bomen het bos niet meer zien. In dat geval is het fijn als consumenten voor jou hun mening en ervaring in een review hebben gegoten. Hun recensie helpt jou dus bij de beeldvorming van het bedrijf en de producten die ze aanbieden. Daardoor is het voor jou mogelijk een bewuste keuze te maken.

  Leuke praktische bescherming

  Afgezien van dat de levensduur van je mobiele apparaat verlengt doordat je het beter beschermt tegen stoten en vallen, is een beschermhoes of case ook een mooi moment om een ontwerp te kiezen wat bij je past. Je trekt zelf toch ook het liefste kleding aan die bij je past, dus waarom zou je dat bij bijvoorbeeld je telefoon niet doen?! Voordeel van bijvoorbeeld een wallethoesje is dat je deze zo kunt open vouwen dat het gelijk een standaardje wordt. Maar als je daar geen behoefte aan hebt, kun je ook gewoon voor een backcover hoesje gaan. En als je dan toch bezig bent, kun je misschien ook een powerbank of magnetische oplaadkabel overwegen. Altijd handig om achter de hand te hebben.

  Dirty Bomb | Casual Case Sunday #6 [Cases & Gameplay]

  Overige bescherming

  Hoewel je het beeldscherm bij een touchscreen nog wel het meeste gebruikt, lijkt het qua bescherming een ondergeschoven kindje. En dat is zonde. Niet alleen staan krassen of barsten slordig, het kijkt ook voor geen meter. Afhankelijk van waar we het over hebben, is beeldschermfolie of beeldschermglas geen overbodige luxe. Een andere manier om je apparatuur tegen vallen te beschermen, is een goede houder, zoals een autohouder of een fietshouder. Dan heb je zelf je handen vrij en kun je goed blijven opletten in het verkeer. Ook heb je er dan geen omkijken naar of er niks op de grond tikt, met alle schade tot gevolg. Hetzelfde geldt voor een sportarmband voor tijdens het hardlopen. Kun je wellicht je stylus pennetje ook nog aan kwijt. En voor tijdens het varen of op het toilet zijn er waterdichte hoesjes verkrijgbaar. Erg praktisch allemaal.  Casual Cases

  Dit is een webshop waar je terecht kunt voor allerlei sleeves, beschermhoesjes en accessoires voor smartphones, e-readers en tablets van allerlei merken. De MacBook is uiteraard alleen van Apple. Maar voor alle andere producten kun je hier terecht voor veel van de bekende merken en modellen, zoals Samsung, Kindle, Kobo, Huawai, HTC, Sony, Nokia en Motorola. Mocht jouw merk er desondanks niet tussen staan, kun je ook kijken of een van de universele hoesjes een optie is.

  Bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur geplaatst zijn, worden diezelfde dag nog verstuurd. Deze webshop rekent overigens geen verzendkosten en heeft een 30 dagen retourstermijn. Retourneren is overigens ook gratis. Aankopen zijn voorzien van drie maanden kwaliteitsgarantie.

  Klantenervaringen

  Recensies met daarin de mening en beoordeling van de consument zijn waardevol. Zo worden geïnteresseerden namelijk enorm geholpen bij het maken van hun keuze om wel of niet voor een webshop te gaan. Wil jij ook de toekomstige klanten na jou helpen? Schrijf dan gerust een review van jouw ervaring! Alvast bedankt!

  Casual Cases
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Casual Cases

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Casual Cases een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Casual Cases. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Casual Cases actief?

  Casual Cases is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Casual Cases gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.