Chi Chi London Reviews

: 8
25% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

A
A. Michaux
Ik ben echt blij met wat ik recentelijk gekocht heb in deze winkel. De jurk die ik bestelde ziet er precies hetzelfde uit als op de website en in het echt. De stof en de pasvorm zijn van topkwalite...Lees verder
M
Massart
Eerst was ik een beetje bezorgd na het lezen van enkele reviews, maar ik was opgelucht om te zien dat mijn geld netjes was terugbetaald op mijn rekening binnen 2 weken nadat ik de jurk had terugges...Lees verder
S
Sofia Raes
Je moet echt niet hier kopen hoor. Als je iets terugbrengt, doen ze moeilijk en ik ben hierdoor veel geld verloren. Ik voel me er echt rot over!Lees verder
S
Seppe
Ik heb een jurkje besteld, maar ik heb het teruggestuurd omdat het niet goed paste. Dat is al een maand geleden en ik heb mijn geld nog steeds niet teruggekregen. Ik moest ook twee keer verzendkost...Lees verder
P
Pirotte
Ik stuurde mijn bestelling van 486 euro terug in juni, maar tot nu toe heb ik nog steeds mijn geld niet teruggekregen. Ondanks dat ik 5 e-mails heb gestuurd waarin ze beloven het op te lossen, heb ...Lees verder

Alle reviews (8)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  jurk, tevredenheid, service, overeenstemming met afbeeldingen

  Ik ben echt blij met wat ik recentelijk gekocht heb in deze winkel. De jurk die ik bestelde ziet er precies hetzelfde uit als op de website en in het echt. De stof en de pasvorm zijn van topkwaliteit. De service die ik kreeg was ook echt professioneel en vriendelijk. Alle vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Ik zou het zeker aanraden om hier te winkelen voor speciale gelegenheden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Terugbetaling jurk

  Eerst was ik een beetje bezorgd na het lezen van enkele reviews, maar ik was opgelucht om te zien dat mijn geld netjes was terugbetaald op mijn rekening binnen 2 weken nadat ik de jurk had teruggestuurd. Helaas was de jurk te groot, maar gelukkig verliep het terugsturen vlot en kreeg ik mijn geld terug zonder enig probleem.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop verpesten

  Je moet echt niet hier kopen hoor. Als je iets terugbrengt, doen ze moeilijk en ik ben hierdoor veel geld verloren. Ik voel me er echt rot over!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kleedje besteld en terug gestuurd

  Ik heb een jurkje besteld, maar ik heb het teruggestuurd omdat het niet goed paste. Dat is al een maand geleden en ik heb mijn geld nog steeds niet teruggekregen. Ik moest ook twee keer verzendkosten betalen, in totaal 15 euro. Ik hoop dat dit snel wordt opgelost.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn bestelling retourneren

  Ik stuurde mijn bestelling van 486 euro terug in juni, maar tot nu toe heb ik nog steeds mijn geld niet teruggekregen. Ondanks dat ik 5 e-mails heb gestuurd waarin ze beloven het op te lossen, heb ik nog steeds niets ontvangen. Dit is echt heel slecht en teleurstellend. Ik ben echt ontevreden over de service en communicatie van dit bedrijf. Ik zou het zeker niet aanraden om hier te winkelen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kleed nog steeds niet binnen

  Na meer dan twee weken wachten, is mijn jurk nog steeds niet toegekomen. Ik had extra betaald om hem op tijd te hebben, maar nu is het al twee weken na de datum die ik had gekozen. Ik heb geen enkele update ontvangen over waar mijn bestelling zich bevindt. Uiteindelijk heb ik contact opgenomen en kreeg ik mijn geld terug, dat gaf me wel wat rust. Het is jammer dat de jurk niet kon worden geleverd, maar ik kreeg wel snel een antwoord op mijn vragen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kinder-slides (yeezy) besteld.

  Onlangs heb ik een paar kinder-slides (yeezy) bij jullie besteld. Het was de eerste keer dat ik iets bij jullie kocht, dus ik hield het eenvoudig en koos dit artikel. Helaas heb ik nog steeds geen track & trace gekregen, en het is al een week geleden sinds ik mijn bestelling plaatste. Ik vind dit echt heel teleurstellend. Het zou fijn zijn geweest om op zijn minst wat informatie of communicatie te ontvangen over de status van mijn bestelling. Ik vraag me af of mijn pakket op tijd zal zijn voor mijn zoon, aangezien hij maandag naar school moet.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Miskoop

  Vorige week heb ik een jurk besteld bij Chi Chi London en ik moet zeggen dat ik echt teleurgesteld ben in de kwaliteit van het product. Op de foto leek het zo mooi, maar in werkelijkheid was het niet wat ik had verwacht. De stof voelde goedkoop aan en de pasvorm was helemaal niet goed. Toen ik besloot om het terug te sturen, liep het mis. Na 3 dagen hadden ze nog steeds niet bevestigd dat ze het pakket hadden ontvangen. Na contact op te nemen leek het alsof het pakket nog niet was aangekomen. Gelukkig kon ik bewijzen dat het wel degelijk was afgeleverd door de verzendfirma. Na het versturen van het bewijs heb ik mijn geld teruggevraagd, maar na een week staat het nog steeds niet op mijn rekening. Alles bij elkaar genomen was het echt een vervelende ervaring en ik zal zeker nooit meer iets bestellen bij dit bedrijf.


Anderen bekeken ook