ErvaringenSite

  Ervaringen Collectif

  Nog nooit was het zo eenvoudig om mode en kleding aan te schaffen. Door je mobieltje of laptop te vertellen wat je zoekt krijg je direct een lijst met duizenden mogelijkheden op je scherm te zien. Hoe weet je dan wat de beste keuze is? Welke online shop biedt je de beste kwaliteit voor het minste geld? Hoe is het gesteld met de klantvriendelijkheid zodra je klachten hebt of een bestelling terug wit sturen? Klanten plaatsen reviews met antwoorden op deze vragen op onze website zodat jij er gratis en vrijblijvend gebruik van kunt maken. Je krijgt op die manier een goed overzicht welke webshops betrouwbaar zijn en waar je zonder problemen kunt winkelen.

  Over Collectif

  Collectif begon in het jaar 2000 in een klein kraampje op de markt van Camden. Dat kraampje groeide in 20 jaar uit tot een bedrijf met twee winkels in Londen, een derde in Brighton én een internationale Engelstalige online shop. Het bedrijf ontwerp en produceert alle aangeboden vintage kleding zelf en laat zich daarbij inspireren door stijlen uit de jaren 40 en 50. Collectif weet dat het contact met klanten belangrijk is en daarom is de klantenservice op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar. Je kunt telefonisch contact met de medewerkers opnemen of het contactformulier op de website invullen. Op de site vind je ook meer informatie over het retourbeleid van het bedrijf.

  ONLINE SHOP FAILS! | DEEL 2

  De producten van Collectif

  Het uitgebreide assortiment van Collectif biedt diverse collecties vintage kleding voor dames en heren. Behalve kleding kun je er ook terecht voor schoenen en accessoires in dezelfde stijl. De homepagina laat duidelijk alle nieuwe aanbiedingen en meest populaire kledingstukken zien. Ook vind je er blogs die je kunt lezen voor inspiratie en tips. Zodra je een keuze maakt en artikelen bestelt krijg je te zien wat andere klanten verder nog besteld hebben en staat er duidelijk vermeld hoeveel bezorgkosten je gaat betalen. Dat betalen wordt je overigens makkelijk gemaakt met veilige methodes zoals PayPal en creditcard. Mocht je na ontvangst van jouw bestelling niet tevreden zijn dan heb je 14 dagen de tijd om de artikelen terug te sturen.

  Reviews over Collectif

  Vooral voor consumenten in Nederland en België is het belangrijk om te weten welke service en kwaliteit deze webshop haar klanten te bieden heeft. Omdat Collectif in Engeland gevestigd is en zich niet aan Europese regels hoeft te houden wil iedereen weten wat hen te wachten staat. Tel daarbij op dat het steeds belangrijker wordt om reviews te delen en te lezen en dan kun je al weten wat je jou als klant van Collectif gaan vragen! Wil jij een beoordeling over deze online shop op onze website plaatsen? Alleen op die manier zijn we met elkaar in staat te laten zien hoe deze online vintage shop gewaardeerd wordt en hoe zij met klanten, hun wensen en verwachtingen omgaan. Neem daarom een moment de tijd en deel jouw ervaring zodat iedereen te weten komt wat jij de plus- en minpunten vind van het winkelen bij Collectif.

  Collectif
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Collectif

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Collectif een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Collectif. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Collectif actief?

  Collectif is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Collectif gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.