Collectif Reviews

: 14
93% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

X
xander
Ja, ik bestel geregeld en tot nu toe is alles altijd goed ingepakt en snel geleverd. Ik vind het echt geweldig dat ze ook naar België verzenden, dat is zo handig! En de kwaliteit is altijd top, dus...Lees verder
R
Romane
Ik heb echt een paar geweldige koopjes gescoord! Online wat kleren, juwelen en accessoires besteld en ik ben helemaal in mijn nopjes met wat ik binnen heb gekregen. Het duurde wel een paar weken vo...Lees verder
F
F. Fontaine
Ik hou echt van kleding en heb een paar mooie stukken in mijn kast hangen. Maar laatst had ik een vraag en wilde ik wat advies. Dus nam ik contact op via de live chat op de website, maar helaas slu...Lees verder
J
janne
De levering naar België verliep echt heel snel, precies zoals beloofd. De beschrijving en maattabel klopten en ik heb weer een prachtig kleed ontvangen. Het past helemaal perfect en ik ben echt bli...Lees verder
N
noah
Ik heb in de loop der jaren al veel spullen van Collectif gekocht en moet zeggen dat ik vind dat de kwaliteit van hun kleding de laatste tijd echt niet meer zo goed is. Toen ik in het begin begon m...Lees verder

Reviews (14)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  jurk en accessoires

  Ja, ik bestel geregeld en tot nu toe is alles altijd goed ingepakt en snel geleverd. Ik vind het echt geweldig dat ze ook naar België verzenden, dat is zo handig! En de kwaliteit is altijd top, dus ik kom zeker terug.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kleren, juwelen en accessoires in de uitverkoop

  Ik heb echt een paar geweldige koopjes gescoord! Online wat kleren, juwelen en accessoires besteld en ik ben helemaal in mijn nopjes met wat ik binnen heb gekregen. Het duurde wel een paar weken voordat ik alles ontving vanwege de afstand, maar gelukkig waren de verzendkosten ook niet al te duur. Echt een topaankoop dus!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  leuke kleding

  Ik hou echt van kleding en heb een paar mooie stukken in mijn kast hangen. Maar laatst had ik een vraag en wilde ik wat advies. Dus nam ik contact op via de live chat op de website, maar helaas sluit de operator de sessie zonder mijn vraag te beantwoorden. Ik vond dat nogal onbeleefd en het was zeker niet de beste ervaring voor mij.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kleed Caterina

  De levering naar België verliep echt heel snel, precies zoals beloofd. De beschrijving en maattabel klopten en ik heb weer een prachtig kleed ontvangen. Het past helemaal perfect en ik ben echt blij met mijn aankoop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Collectif kleding

  Ik heb in de loop der jaren al veel spullen van Collectif gekocht en moet zeggen dat ik vind dat de kwaliteit van hun kleding de laatste tijd echt niet meer zo goed is. Toen ik in het begin begon met kopen bij Collectif, waren de jurken gemaakt van een dikkere stof. Maar nu merk ik dat de stof dunner is geworden en dat de meeste ritsen snel stuk gaan omdat ze van plastic zijn. Het enige positieve is dat er een jeans is die ik helemaal geweldig vind, omdat ze rekbaar zijn en perfect passen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Manteau, douanes, service client

  Ik was echt balen van die onverwachte douanekosten die ik moest betalen voor mijn bestelling van twee jassen. Ik had gecheckt dat elke jas minder dan 150€ kostte en zou worden vrijgesteld van douanerechten, maar bij de levering kreeg ik toch een rekening van 99€. Het duurde ook behoorlijk lang voordat de jassen aankwamen, met bijna 5 dagen lang weinig updates in de tracking van het pakket. Gelukkig waren de jassen van goede kwaliteit en pasten ze me goed, waardoor de klap van de douanekosten een beetje verzacht werd. Toch was ik teleurgesteld dat een van de jassen niet precies was zoals ik me herinnerde. Ik dacht dat hij gevoerd was en een capuchon had, maar dat bleek niet het geval te zijn. Als ik van dat detail op de hoogte was gesteld, had ik die jas niet gekocht en had ik geen extra douanekosten hoeven te betalen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Drie pencil jurken

  Wow, ik heb drie pencil jurken besteld bij deze webshop en ze zijn echt geweldig! De prijs was super goed en de levering was lekker vlot. Zoals altijd is de kwaliteit top. En ja, ze zijn een beetje te lang voor mij, maar dat is zo gefikst. Liever te lang dan te kort, toch?


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  mooie jurken

  De kleedjes die ik besteld heb zijn echt van supertoffe kwaliteit en zien er echt geweldig uit. De levering ging redelijk vlot, maar heb jammer genoeg een betalingsherinnering gekregen omdat UPS beweerde dat ik niet betaald had, terwijl ik wél cash aan de deur betaald had. Dus moet ik nu nog met UPS contact opnemen om dit gedoe op te lossen. Spijtig genoeg is UPS niet zo makkelijk te bereiken per telefoon en dat maakt het allemaal nog wat lastiger.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mooie kleren

  Ik vond de kleren echt heel mooi! Maar ik was een beetje teleurgesteld dat ik zoveel douanekosten moest betalen. Het leek alsof de prijs van de kleding daardoor nog duurder werd en dat vond ik jammer.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snelle levering en goede klantenservice

  Mijn ervaring met de aankoop was echt top! De levering was super snel en de producten waren mooi ingepakt. Bovendien was de klantenservice makkelijk te bereiken en super behulpzaam. Ik zou deze winkel absoluut aanbevelen aan anderen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  rox in de sale

  Ik kocht rox in de uitverkoop en ik had een probleem, dus ik stuurde een e-mail naar de klantendienst. Binnen 10 minuten kreeg ik antwoord en een oplossing die echt boven mijn verwachtingen lag. Het is geweldig om te weten dat zo'n goede service nog bestaat en ik zal zeker weer willen winkelen bij dit bedrijf in de toekomst. Een echte aanrader! Bedankt!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mooie kleding, maar slechte maten

  Ik hou echt van de kwaliteit van de kleding en de meeste items zijn betaalbaar, vooral wanneer ze in de uitverkoop zijn. Maar het probleem is dat de maten vrij inconsistent zijn. Soms pas ik in maat 8, en dan is het ofwel te klein of te groot, en moet ik een maatje groter of kleiner nemen. Het zou handig zijn als de maten meer consistent zouden zijn, of als er betere maattabellen zouden zijn om klanten te helpen de juiste maat te vinden. Na Brexit lijkt het ook alsof de pakketjes uit Duitsland komen in plaats van het Verenigd Koninkrijk. Dit is misschien goed nieuws voor Franse klanten die geen invoerrechten hoeven te betalen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Producten, communicatie, UPS, problemen, gebrek aan oplossing, verloren geld en geen bestelling.

  Ik ben eigenlijk wel blij met de spullen die ik heb gekocht en hoe het contact met het bedrijf verliep. Maar man, wat een gedoe met die verzending via UPS! Er waren allerlei problemen en Collectif kon geen oplossing bieden. Dit heeft ons niet alleen 300 euro gekost, maar ook een jaar vol frustratie en teleurstelling opgeleverd. En dan kwam de bestelling nog niet eens aan! Echt teleurstellend. Vanwege de hoge kosten en alle problemen met de verzending vanuit het Verenigd Koninkrijk, zullen we hier nooit meer bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Perfecte kledingstukken

  Awel, ik ben echt fan van die winkel. Nog nooit problemen gehad met mijn bestellingen en ze leveren altijd ruim op tijd, en goed verpakt. Bijna al mijn kleren die ik daar gekocht heb zijn van topkwaliteit en ik heb ze al vaak gedragen voor allerlei gelegenheden.


Anderen bekeken ook