ErvaringenSite

  Ervaringen De Morgen

  Wat vinden lezers van de Morgen? Verschaft het hen alle informatie die ze zoeken? Wat vinden ze van de columns en de verschillende rubrieken? Zijn er dingen die je echt niet mag missen? Lees het in de reviews op ErvaringenSite!

  Over De Morgen

  De Morgen is een Vlaamse krant. De krant werd opgericht in 1978 als een verderzetting van de opgedoekte socialistische partijkranten Volksgazet en Vooruit. In het begin kon de krant enkel voortbestaan door de steun van de socialistische beweging. De groeiende politieke verwijdering zorgde ervoor dat de geldstroom uit de socialistische beweging stopte. De Morgen wordt uitgegeven door De Persgroep. De Persgroep is uitgegroeid tot één van de grotere media-spelers in België en Nederland. De Persgroep is ook actief in Denemarken. De Persgroep geeft ook de kranten Het Laatste Nieuws, De Tijd en L'Echo uit.


  Een reportqge vqn De :orgen

  Diensten van De Morgen

  De Morgen biedt abonnementen aan. Je kan een abonnement afsluiten waardoor je de krant iedere dag op papier en digitaal kan lezen, een abonnement waar je zaterdag de krant op papier krijgt en iedere dag digitaal kan lezen of gewoon iedere dag digitaal. Als abonnee heb je heel wat voordelen, zo krijg je digitaal ook nog eens de Volkskrant en de Humo tot je beschikking. Als abonnee kan je ook de +-artikelen raadplegen online, dit zijn extra artikels, interviews en columns. Je krijgt ook elke week interessante kortingen en gratis tickets voor film, muziek, theater, expo, dans, …

  De Morgen heeft ook een eigen shop waar ze interessante boeken, series en muziek voorstelt die je ook kan aankopen.

  Klachten of vragen over De Morgen

  Heb je klachten of vragen over De Morgen? Neem dan contact op met de klantenservice. De gegevens van de klantendienst staan op de website. Je kan de redactie telefonisch of via mail bereiken. Je kan ook meteen contact opnemen met een journalist via e-mail. Ook op sociale media is de redactie gemakkelijk te bereiken.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten wat jij vindt van De Morgen? Laat dan zeker een reactie achter op ErvaringenSite! Hierdoor geef je potentiële lezers een goede indruk van wat ze mogen verwachten van van de krant. Vind je een bepaalde column super interessant? Zou je willen dat er een extra rubriek in de krant komt te staan? Laat het weten!
  Ben je een potentiële lezer van de Morgen of hou je gewoon van de krant? Lees dan zeker de reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf die je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  De Morgen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Krant

  Deze krant is medeplichtig aan genocide. Elke euro die bij deze terroristische organisatie belandt zal door deze organisatie gebruikt worden om systematisch uw grondrechten te ontmantelen en u richting een vroeg graf te sturen.

  Door: Henri Donnedieu de Vabres07-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over De Morgen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is De Morgen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over De Morgen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is De Morgen actief?

  De Morgen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De Morgen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.