ErvaringenSite

  Ervaringen De Roze Doos

  Al bekend met de dozen van De Roze Doos of nog niet? Lees hier wat het is en kijk op ErvaringenSite naar de reviews over dit handig product.

  Over De Roze Doos

  De Roze Doos is een bedrijf die allerlei producten aanbiedt voor (aanstaande) moeders en kind. Het bedrijf is gevestigd in Brussel. De Roze Doos biedt gratis geschenkpakketten aan vol waardevolle informatie, persoonlijke aanbiedingen, cadeautjes, stalen en kortingsbonnen van bekende merken. De geschenkpakketten ontvang je op de belangrijkste momenten van je zwangerschap, bij en na de bevalling. De dozen hebben allemaal een andere kleur. De paarse doos krijg je tijdens de zwangerschap, de roze doos net na de bevalling, de baluwe doos als je kindje zo'n 4 à 5 maanden oud is, de groene doos als je kindje 1 jaar wordt en de gele doos als je kind zo'n 2.5 jaar is en voor het eerst naar school gaat.


  Word je baby ook zo blij van de Roze Doos? 

  Diensten van de Roze Doos

  De Roze Doos zorgt ervoor dat je helemaal bent voorbereid voor de komst van je kleine spruit. In de dozen vind je heel wat staaltjes, kortingsbonnen en cadeautjes die je zeker kan gebruiken. De eerste doos ontvang je al tijdens de zwangerschap. In deze doos vindt je heel wat nuttige informatie in verband met borstvoeding, je gezondheid en meer maar ook leuke ideetjes om de komst van je baby voor te bereiden. De tweede doos krijg je bij de bevalling. De derde doos 'Mijn eerste maanden' krijg je ongeveer 4 maanden na de bevalling. Hier zit heel wat informatie in over de gezondheid, voeding en welzijn van je baby als ook een eerste groentepotje. Als je kind 1 jaar wordt krijg je nog een doos met heel wat leuke cadeautjes. De laatste doos krijg je als je kindje klaar is voor zijn of haar eerste schoolavontuur. Kortom, met de doos ben je helemaal voorbereid voor de eerste belangrijke momenten met je kindje.

  Op de app van De Roze Doos 'Mijn zwangerschap' kan je ook je zwangerschap en de groei van je baby bijhouden.

  Klachten of vragen voor De Roze Doos

  Heb je vragen of een klacht over De Roze Doos? Neem dan zeker contact met ze op! De Roze Doosheeft ook een uitgebreide FAQ met heel wat veelgestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!
  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met De Roze Doos? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van De Roze Doos. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Wil je je inschrijven bij De Roze Doos? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  De Roze Doos
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over De Roze Doos

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is De Roze Doos een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over De Roze Doos. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is De Roze Doos actief?

  De Roze Doos is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De Roze Doos gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.