De Roze Doos

Alle reviews

De Roze Doos

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

L
Lisa Koninkx
Eerlijk gezegd ben ik een fan van de roze doos. Ik vond dit een gemakkelijke manier om in contact te komen met veel verschillende merken, bedrijven en producten voor baby spulletjes. De meeste aanb...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Luiers

  Eerlijk gezegd ben ik een fan van de roze doos. Ik vond dit een gemakkelijke manier om in contact te komen met veel verschillende merken, bedrijven en producten voor baby spulletjes. De meeste aanbiedingen zijn redelijk mainstream, wat betekent dat ze voornamelijk grote merken en spelers vertegenwoordigen. Maar het kon me niet zoveel schelen want het was wel een goede deal.
  Ik wilde ook verschillende luiers uit testen. Ik kon op deze manier uiteindelijk ook de perfecte luier voor mijn twee babies vinden want veel andere merken laten rode strepen achter. Ik kan de site daarom aan bevelen aan andere jonge moeders en vaders!


Anderen bekeken ook

Huurflits merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

Huurflits

2 reviews

Vastgoed is een interessante markt tegenwoordig. Maar hoe zat dat vroeger? Onze voorouders zijn van een leven waarbij zij moesten jagen op dieren e...

Weber merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

Weber

1 reviews

Ben je op zoek naar een bedrijf dat veiligheidsdeuren verkoopt? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Weber. Natuurlijk is het ook bes...

AVS4You merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Software-oplossingen producten

AVS4You

1 reviews

Wanneer je bijvoorbeeld met je HD camera een film hebt gemaakt wil je deze graag gaan bewerken, in hoofdstukken verdelen bijvoorbeeld, of titels en...

Renowizz merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

Renowizz

1 reviews

Renowizz is een online platform waar je gemakkelijk de juiste vakman kan vinden die je nodig hebt. Wat klanten vinden van het aanbod en de service ...

De Roze Doos

Al bekend met de dozen van De Roze Doos of nog niet? Lees hier wat het is en kijk op ErvaringenSite naar de reviews over dit handig product. 

Over De Roze Doos
De Roze Doos is een bedrijf die allerlei producten aanbiedt voor (aanstaande) moeders en kind. Het bedrijf is gevestigd in Brussel. De Roze Doos biedt gratis geschenkpakketten aan vol waardevolle informatie, persoonlijke aanbiedingen, cadeautjes, stalen en kortingsbonnen van bekende merken. De geschenkpakketten ontvang je op de belangrijkste momenten van je zwangerschap, bij en na de bevalling. De dozen hebben allemaal een andere kleur. De paarse doos krijg je tijdens de zwangerschap, de roze doos net na de bevalling, de baluwe doos als je kindje zo'n 4 à 5 maanden oud is, de groene doos als je kindje 1 jaar wordt en de gele doos als je kind zo'n 2.5 jaar is en voor het eerst naar school gaat.  


Diensten van de Roze Doos
De Roze Doos zorgt ervoor dat je helemaal bent voorbereid voor de komst van je kleine spruit. In de dozen vind je heel wat staaltjes, kortingsbonnen en cadeautjes die je zeker kan gebruiken. De eerste doos ontvang je al tijdens de zwangerschap. In deze doos vindt je heel wat nuttige informatie in verband met borstvoeding, je gezondheid en meer maar ook leuke ideetjes om de komst van je baby voor te bereiden. De tweede doos krijg je bij de bevalling. De derde doos 'Mijn eerste maanden' krijg je ongeveer 4 maanden na de bevalling. Hier zit heel wat informatie in over de gezondheid, voeding en welzijn van je baby als ook een eerste groentepotje. Als je kind 1 jaar wordt krijg je nog een doos met heel wat leuke cadeautjes. De laatste doos krijg je als je kindje klaar is voor zijn of haar eerste schoolavontuur. Kortom, met de doos ben je helemaal voorbereid voor de eerste belangrijke momenten met je kindje.  

Op de app van De Roze Doos 'Mijn zwangerschap' kan je ook je zwangerschap en de groei van je baby bijhouden. 

Klachten of vragen voor De Roze Doos 
Heb je vragen of een klacht over De Roze Doos? Neem dan zeker contact met ze op!  De Roze Doosheeft ook een uitgebreide FAQ met heel wat veelgestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord. 

Schrijf je eigen review!
Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met De Roze Doos? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van De Roze Doos. Zo help je hen bij het maken van een beslissing! 

Wil je je inschrijven bij De Roze Doos? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!