ErvaringenSite

  Ervaringen Drogisterij Plus

  De moderne mens heeft een heleboel verzorgingsproducten nodig. Dat gaat van de meer noodzakelijke dingen zoals zeep en tandpasta tot parfum, make-up en gezichtsmaskers. Bij Drogisterij Plus kun je deze zaken gewoon online aanschaffen in een webstore. Zo hoef je zelfs je huis niet uit om de producten te ontvangen aan je deur. Benieuwd wat voormalige en huidige klanten van Drogisterij Plus te zeggen hebben over hun ervaringen met dit bedrijf? Dan lees je best hier op ErvaringenSite verder. We hebben immers alle beoordelingen en reviews, positief én negatief over dit bedrijf klaar staan. Je kunt je dus optimaal informeren.

  Over Drogisterij Plus
  Drogisterij Plus is een Nederlandse online drogisterij, waar klanten terecht kunnen voor allerhande producten. Dit bedrijf heeft een website in het Nederlands maar ook in het Engels, dus internationale klanten zijn zeker welkom. Het postadres van Drogisterij Plus bevindt zich in Zaandam, maar er is geen fysieke winkel. Je kunt dit bedrijf bereiken per e-mail of WhatsApp, tijdens de week van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:00 uur. Je inschrijven voor hun nieuwsbrief is ook mogelijk, zo blijf je op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen.

  Producten en diensten van Drogisterij Plus
  Drogisterij Plus is een online drogisterij, en je kunt hier dus allerlei verzorgings- en schoonheidsproducten aanschaffen. Op het vlak van Gezichtsverzorging zijn er onder andere reinigingsproducten en een gezichtsmasker. Ook Haarverzorging (conditioner, gel, haarschuim, verf, shampoo ,...) en Handverzorging (zeep en crème) zijn van de partij. Voor je Mondverzorging is er mondspoelwater, tandenborstels en tandpasta beschikbaar. Ook schoonheidsproducten zoals Make-up (blush, foundations, lippen, ogen, ...) en Parfum kun je hier vinden. Huishoudelijke producten, Vrouwelijke hygiëne, Zonnebescherming en Babyverzorging vormen de rest van het assortiment.

  De producten van Drogisterij Plus komen van een heleboel gerenommeerde merken, waaronder Murrays, Nivea, Giorgio Armani, Gucci, Dove en Always. Ben je op zoek naar wat koopjes? Dan kun je eens een kijkje nemen bij de afdeling Speciale aanbiedingen op de website, zo zie je producten die in afslag staan. Je kunt betalen voor al deze zaken via iDeal, PayPal, Visa, Mastercard, Discover, American Express en online betalen met je eigen bank.

  Het is mogelijk om een product retour te sturen maar alleen als dat ongeschonden en in de originele verpakking wordt geretourneerd. Je hebt hiervoor 14 dagen na ontvangst. De kosten zijn altijd voor jou. Je kunt op de website een retourformulier vinden dat je hoeft in te vullen. Wil je iemand wat producten van Drogisterij Plus cadeau doen, maar je weet niet goed wat? Koop dan gewoon een cadeaubon, die zal worden verstuurd naar een persoon naar keuze. Bij aankoop van producten kun je spaarpunten verdienen.

  Klachten, complimenten en tips voor Drogisterij Plus
  Indien jij al eens een product hebt aangekocht bij Drogisterij Plus, kun je andere mensen een groot plezier doen door daar eens jouw mening over te vertellen. Ben je tevreden over je aankoop? Zo ja, waarom? Is het product van goede kwaliteit, werd het correct aan je deur afgeleverd? Zo nee, waarom niet? Heb je een klacht over het bedrijf? Om het even wat jouw mening is, op ErvaringenSite kun je die meedelen, dus schrijf zeker een review.

  buying my DREAM wardrobe at 2AM (online shop with me!)

  Drogisterij Plus
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Drogisterij Plus

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Drogisterij Plus een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Drogisterij Plus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Drogisterij Plus actief?

  Drogisterij Plus is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Drogisterij Plus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.