ErvaringenSite

  Ervaringen e5 mode

  Heb je ook behoefte aan wat nieuwe kleding? Misschien een zomerjurkje of juist een warme winterjas. e5 Mode wil ie kleding graag voor je verzorgen. Maar wat zal de kwaliteit van dat ondergoed nou eigenlijk zijn? Zullen die hemden en kostuums nou wel zo lekker zitten? Voor welke gelegenheden zullen hun blazers en broeken zijn? Zullen die mantels wel warm genoeg zijn of heb je het dan nog koud? Zal je lang moeten wachten tot de bezorgservice van e5 Mode je jeans komt bezorgen? En hoe zal de klantenservice van e5 Mode reageren als er iets mis is met je blouse of jumpsuit? Alleen mensen die al kleding van e5 Mode in de kast hebben hangen kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om een idee te krijgen van hoe e5 Mode nou eigenlijk precies werkt. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat je nou eigenlijk van e5 Mode zult kunnen verwachten.

  Over e5 Mode

  e5 Mode is een modewinkel. Het bedrijf is in 1979 door een echtbaar genaamd Griet en Etienne Kaesteker. Het is een Belgisch familiebedrijf en naar eigen zeggen zijn ze helemaal klaar voor de 12e eeuw. In 2019 zullen ze hun 40-jarige bestaan kunnen vieren, dus ze hebben al heel wat ervaring in de modebranche. In die 40 jaar zijn geëvolueerd van een kledingoutlet tot een boetiek. Ze zijn pragmatisch en dit is ook in de stijl van hun kleding terug te vinden. Die kan gedragen worden door mensen die graag bezig zijn. Verder willen ze je authenticiteit bieden.

  De herfstcollectie 2018.

  De Kleding van e5 Mode

  Je kunt in de winkel van e5 Mode kleding voor zowel mannen als vrouwen vinden. Voor dames zijn er blouses, kleedjes, jassen, broeken, vesten, mantels, pulls, nachtkleding, tops, shorts, tunieken, blazers, T-shirts en shapewear. Voor heren hebben ze dan weer broeken, ondergoed, hemden, polo’s, pyjama’s, vesten, T-shirts, blazers, kostuums en meer. Naast de kleding die je bij e5 Mode kunt vinden hebben ze ook nog een selectie bijpassende accessoires. Hieronder vallen petten, sjaals, bretellen, strikken, riemen, pochettes, dassen, kettingen, hoeden, armbanden, mutsen, losse kraagjes, poncho’s, handtassen, panty’s, sokken en paraplu’s. Kijk eens rond bij hun trends Wollig Warm, Hippe Ruiten en Wild van Dieren. De trendkleuren van het moment zijn flessengroen en bordeauxrood, maar dit kan zomaar weer veranderen.


  Diensten van e5 Mode

  De kleding van e5 Mode kan gewoon via hun website worden besteld. De bezorgservice van e5 Mode zal het pakketje dan inpakken en hun best doen het zo snel mogelijk naar je op te sturen. Ook is er een e5 Mode klantenservice die je kan helpen als je ze nodig mocht hebben.

  Klachten, Complimenten en Tips voor e5 Mode

  Heb je ooit eerder een broek of jas bij e5 Mode gekocht? Dan willen we graag alles weten over jouw ervaring met e5 Mode. Hoe prettig zitten die kleedjes van e5 Mode nou eigenlijk? Zijn die sokken wel zo comfortabel? Werd het kostuum voor je zakenafspraak of feest bezorgd? En wat voor een klantenservice verleend e5 Mode als je ze nodig mocht hebben? Schrijf je eigen e5 Mode review en laat ons weten wat jouw mening over deze kledingwinkel nou eigenlijk is.

  e5 mode
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over e5 mode

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is e5 mode een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over e5 mode. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is e5 mode actief?

  e5 mode is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van e5 mode gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.