ErvaringenSite

  Ervaringen EXPRESS

  Is het niet leuk om verschillende kleuren en modellen te verzamelen om dagelijks te dragen? Iedereen heeft over het algemeen ook een favoriete kleur van kleding die vaker gedragen wordt dan andere kleuren. Er is niets mis met zelfexpressie door middel van de mode die je draagt. Voordat je echter een mode-item probeert, vergeet dan niet om een beetje te zoeken over het item, want niet alle items zijn geschikt voor ons. Een manier is door verschillende recensies in overweging te nemen.

  Over EXPRESS

  Een van de kledingfabrikanten die verschillende soorten kleding voor ons allemaal presenteert, is EXPRESS. Zoals de naam al doet vermoeden, biedt EXPRESS ons de mogelijkheid om jezelf te uiten door middel van mode. Express, Inc. is een kledingzaak die zich voornamelijk richt op jonge mannen en vrouwen. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Columbus, Ohio, VS. Ze hebben meer dan 600 winkels in verschillende landen. Naast die talloze fysieke winkels, bedienen ze klanten ook online via websites en applicaties die altijd en overal toegankelijk zijn. Ze zijn een gemeenschap van kledingmerken en stijlen die tot doel hebben zelfvertrouwen te creëren en zelfexpressie te inspireren. Van essentiële kleding tot de nieuwste trends, ze rusten artiesten, creators, movers en shakers uit met outfits die zijn ontworpen voor veelzijdigheid in het echte leven. Zij geloven dat iedereen groots moet dromen en zich zo ook moet kleden.

  Christina Aguilera - Express

  Producten van EXPRESS

  Het interessante aan EXPRESS is de volledigheid van de soorten producten die zij hebben. Bij een bezoek aan hun website of applicatie, worden we gepresenteerd met tal van productcategorieën die zij hebben. Zoals we weten, gaat het bij het uitdrukken van jezelf door middel van mode niet alleen om kleding. Voor mannen en vrouwen hebben ze casual, formele en zwemkleding, maar ook mode ondersteunende accessoires als riemen, zonnebrillen, schoenen, hoeden, sokken, parfum tassen en nog veel meer.

  Diensten van EXPRESS

  Bij EXPRESS ben je ook in staat om punten te verzamelen. Die kun je dan later inwisselen voor EXPRESS-cash wat nuttig is als valuta tijdens het shoppen. Daarnaast kun je ook de EXPRESS App downloaden om je punten op elk gewenst moment te volgen. Als geschenk kun je ook gebruik maken van de Gift card service. We kunnen deze gift card zowel fysiek als digitaal krijgen. De verschillende services die EXPRESS aanbiedt, maken hun het overwegen waard als we denken aan het kopen van kleding en modeaccessoires. Van thuis uit kunnen we kiezen welk product we willen om het dan te laten bezorgen. Bovendien kan dit zelfs met gratis verzending (vanaf een minimumbesteding of puntenniveau).

  Complimenten, Klachten en Tips over EXPRESS

  Wat de aankoop van diensten betreft, heeft EXPRESS een "Chat"-functie op de website zodat je contact kunt opnemen met stylisten voor advies of met de klantenservice met vragen en opmerkingen. Daarnaast kun je ook het “contact us” formulier invullen of naar een van de telefoonnummers bellen. Bij problemen bieden ze aan om het product te retourneren of om te ruilen. Hiervoor is er op de website een speciale pagina voorzien. Wil je op de hoogte blijven van vernieuwingen in het gamma of aanbiedingen, neem dan een kijkje op de talrijke sociale media, zoals Instagram, Twitter, Pinterest, Snapchat, Youtube en meer. Zie je graag eerlijke recensies, dan kun je op review websites een kijkje nemen voor onpartijdige feedback. Veel klanten nemen de moeite om hun ervaringen met je te delen om jouw online shopping te helpen. Overweeg ook om dit voor anderen te doen zoals zij dit voor jou doen. Happy shopping!

  EXPRESS
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over EXPRESS

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is EXPRESS een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over EXPRESS. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is EXPRESS actief?

  EXPRESS is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van EXPRESS gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.