ErvaringenSite

  Ervaringen F1 Store

  Ben je een grote fan van F1 en wil je graag weten waar je online gerelateerde artikelen kunt kopen? Of ben je op zoek naar een origineel geschenk? Dan zou het aanbod van F1 Store misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met het aanbod van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg waarderen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw ervaring met F1 Store te schrijven. En omdat alle reviews hier hoe dan ook gepubliceerd worden, maakt het helemaal niet uit of jouw ervaring positief of negatief was.

  Over F1 Store

  De F1 Store op Formula1.com wordt geëxploiteerd onder licentie door Fanatics. Als wereldleider in gelicenseerde sport merchandise, levert deze internationale onderneming aan meer dan 180 landen, heeft winkels in meer dan 12 talen en ondersteunt meertalige call centers. Fanatics heeft in 2016 het bereik van zijn licensed sports merchandise business uitgebreid door de overname van het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde internationale sport e-commerce bedrijf Kitbag. Het opereert vanuit zijn hoofdkantoor in de Engelse stad Manchester, het sportbolwerk van het Verenigd Koninkrijk, en biedt online, retail en end-to-end event oplossingen voor meer dan 30 partners in verschillende sporten. Fanatics heeft naast relaties met wereldwijd erkende voetbalclubs, vertegenwoordiging in alle grote Amerikaanse sportcompetities, waaronder dus ook F1.

  BIBLICAL SCENES! SHOCK WINNER! WHAT DID HE JUST DO! - F1 2021 MY TEAM CAREER Part 22

  Producten en diensten van F1 Store

  Weet je exact of ongeveer waarnaar je bij F1 Store op zoek bent? Dan kun je een bepaalde term in het zoekvenster bovenaan ingeven. Als je eerst wat wilt rondkijken, kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Shop by team, Shop by driver, Men, Women, Kids, Gifts & Accessories en Clearance. Sommige van deze categorieën zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je makkelijker door de producten van F1 Store kunt navigeren. Verder kun je op de homepage ook bekijken welke items er recent aan de collectie werden toegevoegd, of jezelf inschrijven op de nieuwsbrief van deze onderneming als je in de toekomst graag op de hoogte wilt blijven van nieuwe artikelen, promoties en andere mogelijk interessante updates. Als er iets niet duidelijk is, kun je een kijkje nemen op de hulppagina van F1 Store, of chatten met een medewerker van de klantendienst van dit bedrijf.

  Complimenten, klachten en tips voor F1 Store

  Heb je ooit al één of meerdere F1-gerelateerde items via deze online winkel gekocht? En ben je nog op zoek naar een platform om je persoonlijke ervaring in de vorm van een informatieve review te delen? Dan is dit jouw kans! Hoe heb jij als klant het bestel- en betaalproces ervaren? Ben je tevreden over de kwaliteit van de producten? Of heb je nog nuttige tips die je graag met onze bezoekers wilt delen? Laat het ons zeker weten! En als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven, hoef je alleen maar hier te klikken. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!

  F1 Store
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over F1 Store

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is F1 Store een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over F1 Store. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is F1 Store actief?

  F1 Store is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Kinderen & baby, Mode, Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van F1 Store gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.