F1 Store

Alle reviews

F1 Store

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Autovendi
2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Subside Sports
1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

F1 Store

Ben je een grote fan van F1 en wil je graag weten waar je online gerelateerde artikelen kunt kopen? Of ben je op zoek naar een origineel geschenk? Dan zou het aanbod van F1 Store misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met het aanbod van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg waarderen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw ervaring met F1 Store te schrijven. En omdat alle reviews hier hoe dan ook gepubliceerd worden, maakt het helemaal niet uit of jouw ervaring positief of negatief was.

Over F1 Store
De F1 Store op Formula1.com wordt geëxploiteerd onder licentie door Fanatics. Als wereldleider in gelicenseerde sport merchandise, levert deze internationale onderneming aan meer dan 180 landen, heeft winkels in meer dan 12 talen en ondersteunt meertalige call centers. Fanatics heeft in 2016 het bereik van zijn licensed sports merchandise business uitgebreid door de overname van het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde internationale sport e-commerce bedrijf Kitbag. Het opereert vanuit zijn hoofdkantoor in de Engelse stad Manchester, het sportbolwerk van het Verenigd Koninkrijk, en biedt online, retail en end-to-end event oplossingen voor meer dan 30 partners in verschillende sporten. Fanatics heeft naast relaties met wereldwijd erkende voetbalclubs, vertegenwoordiging in alle grote Amerikaanse sportcompetities, waaronder dus ook F1.

Producten en diensten van F1 Store
Weet je exact of ongeveer waarnaar je bij F1 Store op zoek bent? Dan kun je een bepaalde term in het zoekvenster bovenaan ingeven. Als je eerst wat wilt rondkijken, kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Shop by team, Shop by driver, Men, Women, Kids, Gifts & Accessories en Clearance. Sommige van deze categorieën zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je makkelijker door de producten van F1 Store kunt navigeren. Verder kun je op de homepage ook bekijken welke items er recent aan de collectie werden toegevoegd, of jezelf inschrijven op de nieuwsbrief van deze onderneming als je in de toekomst graag op de hoogte wilt blijven van nieuwe artikelen, promoties en andere mogelijk interessante updates. Als er iets niet duidelijk is, kun je een kijkje nemen op de hulppagina van F1 Store, of chatten met een medewerker van de klantendienst van dit bedrijf.

Complimenten, klachten en tips voor F1 Store
Heb je ooit al één of meerdere F1-gerelateerde items via deze online winkel gekocht? En ben je nog op zoek naar een platform om je persoonlijke ervaring in de vorm van een informatieve review te delen? Dan is dit jouw kans! Hoe heb jij als klant het bestel- en betaalproces ervaren? Ben je tevreden over de kwaliteit van de producten? Of heb je nog nuttige tips die je graag met onze bezoekers wilt delen? Laat het ons zeker weten! En als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven, hoef je alleen maar hier te klikken. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!