ErvaringenSite

  Ervaringen Flyer.be

  Op zoek naar een bedrijf voor al je drukwerk? Zwoel particulieren als bedrijven kunnen terecht bij Fkyer.be. Wat klanten vinden van Flyer.be lees je hier op ErvaringenSite.

  Over Flyer.be

  Flyer.be werd meer dan 14 jaar geleden opgericht. Het wil drukwerk online aanbieden voor iedereen, zowel particulieren als bedrijven kunnen hier terecht, zelfs met een beperkt budget. Meer dan 100 000 klanten bestelden al bij Flyer.be. Ze spenderen veel aandacht aan kwaliteit en snelheid. Hun productieproces werd geautomatiseerd zodat ze garant kunnen staan voor snelle leveringen. Het drukwerk wordt gemaakt door echte professionals, dat zorgt er voor dat het drukwerk van hoge kwaliteit is. Ze vinden dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om drukwerk te bestellen.


  Maak kennis met Flyerman van Flyer.be! 

  Diensten van Flyer.be

  Bij Flyer.be kan je terecht voor het bestellen van drukwerk. Dit doe je gewoon via de website. Heb je wat meer ondersteuning nodig? Dan kan je gewoon langsgaan in één van de grote FlyerStores in Brugge, Antwerpen en Brussel of in één van de kleinere FlyerStores bij jou in de buurt. Je kan er terecht voor heel wat zaken zoals het drukken van affiches, autostickers, banners, beachvlaggen, boekjes, brochures, communiekaartjes, covers, drankbonnen, flyers, posters, geboortekaartjes, kaarten, kalenders, koffietassen, magazines, magneten, naamkaartjes, notitieblokken, panelen, placemats, spandoeken, en nog veel meer.

  Klachten of vragen voor Flyer.be

  Heb je vragen of een klacht over Flyer.be? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken per telefoon of je kan gewoon langsgaan in één van de FlyerStores. Op hun website hebben ze ook een live chat waar je snel geholpen zal worden door één van de medewerkers. Flyer.be heeft ook een zeer uitgebreide FAQ met heel wat veelgestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Flyer.be? Heb je net je bestelling ontvangen en ben je blij met het resultaat? Hoe verliep de service? Laat het weten in de reviews! Mogelijke gebruikers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Flyer.be. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Flyer.be? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Flyer.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  5
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  stickers

  Triest. Stickertjes voor doopsuiker ontvangen na 3 weken ipv 2 dagen. Gevolg: alle doopsuikertjes gaan ronddragen, versturen per post..

  Uitvluchten van Flyer: onderweg, dan was de snijmachine kapot, etc. elke dag iets anders. Eerlijkheid had hier op zijn plaats geweest, zo'n zaken gebeuren. Snijmachines gaan wellicht al eens kapot, maar al die flauwe excuses.

  Bezoeker van Flyer.be, doe uzelf een plezier en kies een andere online drukkerij zoals Drukzo, of een kleine drukkerij in je buurt.

  Compensatie; 20 eur korting op een volgend order, alsof ik hier ooit nog iets bestel. :-)

  Ik zou dit niemand aanbevelen, puur door de slechte service.

  Door: Frederik15-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Schrijf zelf een review over Flyer.be

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Flyer.be een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Flyer.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Flyer.be actief?

  Flyer.be is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Flyer.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.