Flyer.be

Alle reviews

Flyer.be

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

F
Frederik
Triest. Stickertjes voor doopsuiker ontvangen na 3 weken ipv 2 dagen. Gevolg: alle doopsuikertjes gaan ronddragen, versturen per post.. Uitvluchten van Flyer: onderweg, dan was de snijmachine ka...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  stickers

  Triest. Stickertjes voor doopsuiker ontvangen na 3 weken ipv 2 dagen. Gevolg: alle doopsuikertjes gaan ronddragen, versturen per post..

  Uitvluchten van Flyer: onderweg, dan was de snijmachine kapot, etc. elke dag iets anders. Eerlijkheid had hier op zijn plaats geweest, zo'n zaken gebeuren. Snijmachines gaan wellicht al eens kapot, maar al die flauwe excuses.

  Bezoeker van Flyer.be, doe uzelf een plezier en kies een andere online drukkerij zoals Drukzo, of een kleine drukkerij in je buurt.

  Compensatie; 20 eur korting op een volgend order, alsof ik hier ooit nog iets bestel. :-)

  Ik zou dit niemand aanbevelen, puur door de slechte service.


Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Inktwereld
1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

TVC Mall merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kinderen & baby producten
TVC Mall
1 reviews

Op het internet stikt het van de webshops die elektronica aanbieden. Nieuwe mobieltjes vliegen als warme broodjes over de toonbank en iedere dag vi...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Disposables.bio
1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Printwinkel
1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

Flyer.be

Op zoek naar een bedrijf voor al je drukwerk? Zwoel particulieren als bedrijven kunnen terecht bij Fkyer.be. Wat klanten vinden van Flyer.be lees je hier op ErvaringenSite

Over Flyer.be 
Flyer.be werd meer dan 14 jaar geleden opgericht. Het wil drukwerk online aanbieden voor iedereen, zowel particulieren als bedrijven kunnen hier terecht, zelfs met een beperkt budget. Meer dan 100 000 klanten bestelden al bij Flyer.be. Ze spenderen veel aandacht aan kwaliteit en snelheid. Hun productieproces werd geautomatiseerd zodat ze garant kunnen staan voor snelle leveringen. Het drukwerk wordt gemaakt door echte professionals, dat zorgt er voor dat het drukwerk van hoge kwaliteit is. Ze vinden dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om drukwerk te bestellen.  


Diensten van Flyer.be 
Bij Flyer.be kan je terecht voor het bestellen van drukwerk. Dit doe je gewoon via de website. Heb je wat meer ondersteuning nodig? Dan kan je gewoon langsgaan in één van de grote FlyerStores in Brugge, Antwerpen en Brussel of in één van de kleinere FlyerStores bij jou in de buurt. Je kan er terecht voor heel wat zaken zoals het drukken van affiches, autostickers, banners, beachvlaggen, boekjes, brochures, communiekaartjes, covers, drankbonnen, flyers, posters, geboortekaartjes, kaarten, kalenders, koffietassen, magazines, magneten, naamkaartjes, notitieblokken, panelen, placemats, spandoeken, en nog veel meer. 

Klachten of vragen voor Flyer.be
Heb je vragen of een klacht over Flyer.be? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken per telefoon of je kan gewoon langsgaan in één van de FlyerStores. Op hun website hebben ze ook een live chat waar je snel geholpen zal worden door één van de medewerkers. Flyer.be heeft ook een zeer uitgebreide FAQ met heel wat veelgestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord. 

Schrijf je eigen review!
Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Flyer.be? Heb je net je bestelling ontvangen en ben je blij met het resultaat? Hoe verliep de service? Laat het weten in de reviews! Mogelijke gebruikers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Flyer.be. Zo help je hen bij het maken van een beslissing! 

Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Flyer.be? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!