ErvaringenSite

  Ervaringen Fred de la Bretoniere

  Weet u niet zo goed waar u - de meteen in het oog springend - stevige leren schoen of tas heel snel en makkelijk online kunt betrekken? Eens gedacht aan een bezoek aan Fred de la Bretoniere? Lees hier op ErvaringenSite meer over de ervaringen van anderen die hier worden achtergelaten speciaal voor u! “Bijdragen aan het nemen van een nuchter besluit op weg naar de aankoop van een leren schoen of tas, is onderdeel van de gepassioneerde missie van ErvaringenSite!” Op ErvaringenSite kunt u een verzameling aan reviews lezen over de dienstverlening bij Fred de la Bretoniere, zodat u kunt weten welke keus te maken als het komt op een goed “smakende” leren schoen of tas en een goede schoenenzaak!

  Over Fred de la Bretoniere
  Het merk Fred de la Bretonière heeft, met een rijke geschiedenis, zijn oorsprong in 1970 als ontwerper van schoenen en tassen in Nederlands. De la Bretonière begon in 1971 in Amsterdam zijn eerste winkel in de Spuistraat. In 1972 werd hij bekend om zijn maatklompen, terwijl hij In 1976 de titel ontving van beste schoenen- en tassenontwerper van Nederland. Hij groeide daarna uit tot een bedrijf met meerdere filialen en bracht in 2014 het merk Shabbies-Amsterdam op de markt. Bretonière gelooft in de kracht van iedere unieke vrouw en wil deze individualiteit benadrukken op een elegante manier door iconische designs te creëren met een casual look. Die jarenlange ervaring in het schoenmakers vak geeft een beeld van vakmanschap en kwaliteit in het ambacht van iedere schoen of tas.

  Producten en diensten van Fred de la Bretoniere
  Fred de la Bretoniere ontwerpt in Nederland luxe, leren producten, welke met de hand worden vervaardigd in Europese landen als Portugal, Italië en Spanje. Lederen producten, die spreken van een tijdloze eenvoud en echt vakmanschap. Bij alle ontwerpen wordt gewerkt aan een uniek eindproduct, daarom dat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van Europese productie en het vasthouden aan het traditionele. Er wordt gebruik gemaakt van de beste leersoorten om zo de puurheid in het product zoveel mogelijk te kunnen behouden.

  Complimenten, klachten en tipsvanFred de la Bretoniere
  Gratis verzenden binnen een dag of twee en kosteloos terugsturen, indien het artikel onverhoopt toch niet naar wens is, betreft allemaal onderdeel van de klanten service bij Fred de la Bretoniere. Alle Fred de la Bretoniere verkoop items kunnen online worden besteld op de officiële webshop. Tijdens de sales perioden worden bestellingen doorgaans binnen 5 à 6 werkdagen verzonden. De Online shop is 24 uur per dag bereikbaar en gratis achteraf betalen mag. Naast online shoppen is echt winkelen ook mogelijk in de diverse filialen. Voor klachten of vragen dan zijn zij te bereiken via e-mail, telefoon of sociale media. U kunt ook voor vragen gebruik maken van hun FAQ-vraagbaak.

  Hebt u ook ervaring met Fred de la Bretoniere, haar artikelen en haar dienstverlening? Hoe vindt u haar klantenservice? DoetFred de la Bretoniere zich naam eer aan? Laat ons uw beoordeling achter op onze website, ErvaringenSite.

  U bent zelf ook welkom om reviews van andere klanten te lezen op onze ErvaringenSite over onder anderede lederen schoenen en tassen van Fred de la Bretoniere, mocht u mee willen weten. Delen van uw ervaring, kan een andere klant helpen tot het verkrijgen van beter beeld op de producten en dienstverlening van Fred de la Bretoniere.

  How to Create An Online Store With WordPress In 2019 (FAST & EASY)

  Fred de la Bretoniere
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fred de la Bretoniere

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fred de la Bretoniere een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fred de la Bretoniere. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fred de la Bretoniere actief?

  Fred de la Bretoniere is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fred de la Bretoniere gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.