ErvaringenSite

  Ervaringen Shabbies Amsterdam

  Shabbies Amsterdam is een schoenmerk behorende tot de Bretonière Group B.V. Het merk is grecreeërd door Fred de la Bretonière. De la Bretonière begon in 1971 in Amsterdam zijn eerste winkel en had een aansluitend atelier in de Spuistraat. In 1972 werd hij bekend door maatklompen, een soort Zweedse muilen waarvan het bovenleer ter plekke op de houten zool werd vastgespijkerd. In 2004 voegde De la Bretonière het merk Shabbies toe aan zijn imperium. Op deze pagina kunt u de ervaringen achterhalen die andere mensen met Shabbies Amsterdam hebben, dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent mocht u besluiten om bij de webshop te bestellen. Ook kunt u op ErvaringenSite op andere online shops zoeken.

  Over Shabbies Amsterdam

  Shabbies Amsterdam bracht in 2004 hun eerste collectie op de markt. Volgens Fred de la Bretonière was zijn grootste inspiratie de sterke eigenzinnige vrouw die we allemaal zo bewonderen. In 2005 werd een nieuwe laars onder Shabbies Amsterdam op de markt gebracht en niet veel later daarna volgden ook andere soorten schoenen zoals bijvoorbeeld: sneakers, veterschoenen, espadrilles en enkellaarsjes. Wel werden en worden de meeste producten nog altijd handgemaakt van leer.

  how i run my online art shop (supplies, costs, etc)💫

  Producten en Diensten

  Ondanks dat Shabbies Amsterdam vooral bekend staat om zijn schoenen en dan vooral laarsjes, heeft het merk ook nog andere collecties. Nu vraagt u zich wellicht af wat zij dan nog meer aanbieden aangezien zij bekend staan om hun schoenen en laarsjes? Voorbeelden van andere producten die Shabbies Amsterdam aanbiedt die u wellicht nog niet bekend zijn zijn:


  - Meubels: de meubels collectie van Shabbies Amsterdam draait net als de schoenen en tassen die ze verkopen allemaal om kwaliteitsleer. De meubel collectie bestaat uit vier items: de zitzak Lazy Fred, fauteuil Caramba, poef Ginger en poef Amarone. De meubels zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: tabac, tin, tanganica, superblack en dark green. Een meubel bestellen bij Shabbies Amsterdam? Dan kunt u rekenen op een levertijd van ongeveer zes tot acht weken. De verzending van het bestelde meubel is wel gratis.


  - Tassen: Shabbies Amsterdam tassen worden al vijftien jaar lang handgemaakt in landen als Portugal en Italië maar ook in Nederland zelf. Ook de Shabbies Amsterdam tassen worden gemaakt van leer.

  - Accessoires:

  Accessoires van Shabbies Amsterdam kunnen opgedeeld worden in twee hele verschillende categorieën: riemen en onderhoudsproducten. De riemen van Shabbies Amsterdam worden net als de tassen en schoenen ook handgemaakt van leer. Bij onderhoudsproducten kunt u denken aan inlegzolen (van wol) maar ook verzorgingsproducten voor uw leren laarzen en/of schoenen. Ook biedt Shabbies Amsterdam op hun website een leer creme aan die ook gebruikt kan worden voor hun meubels en/of tassen.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Shabbies Amsterdam

  ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening over Shabbies Amsterdam door middel van een review achter te laten op ErvaringenSite zodat anderen ook een goed en transparant beeld kunnen krijgen over Shabbies Amsterdam. Ook kunt u op ErvaringenSite ontdekken wat andere mensen van Shabbies Amsterdam vinden. Lees hier de aanbevelingen, klachten en tips van anderen over Shabbies Amsterdam.

  Shabbies Amsterdam
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Shabbies Amsterdam

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Shabbies Amsterdam een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Shabbies Amsterdam. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Shabbies Amsterdam actief?

  Shabbies Amsterdam is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Shabbies Amsterdam gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.