ErvaringenSite

  Ervaringen Freewear

  Je wilt natuurlijk wel eens wat nieuws hebben om te dragen. Die kleding die al jaren in je kast hangt daar ben je af en toe wel eens op uitgekeken. Je kan dan eens bij Freewear langsgaan om nieuwe kleding te kopen. Maar wat voor een kwaliteit sweaters en pullovers zal deze kledingwinkel verstrekken? Hoe warm zullen die jassen en jacks nou echt zijn? Zullen die T-shirts en broeken nou echt wel zo lekker en comfortabel zitten? Zul je lang moeten wachten op de bezorging van je jeans? En wat voor een klantenservice zal Freewear verlenen als je ze vragen over hun blouses hebt? Alleen mensen die al eens kleding van Freewear hebben gepast kunnen je hier meer over vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen wat voor een soort kledingmerk Freewear nou eigenlijk echt is. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen zullen je laten zien of Freewear het juiste kledingmerk voor jou zou kunnen zijn.

  Over Freewear

  Freewear is een kledingmerk. Ze zijn ooit begonnen als een simpele kraam op een markt. Inmiddels is de kledingwinkel aardig gegroeid en zijn ze nu een waar begrip in Utrecht. Ze hebben nu zelfs maar liefst 7 winkels. Ze zeggen dat iedere klant van harte welkom is bij Freewear ongeacht wat je stijl dan ook mag zijn. Ze willen namelijk graag een winkel zijn voor het hele gezin. Het maakt daarvoor niet uit of er een baby bijzit of je een maatje meer hebt, iedereen kan bij ze terecht. Voor vrouwen hebben ze jassen, blouses, jeans, tunieken, broeken, sweaters, jacks, jurken, tops, blazers, shirts, jeans, vesten, pullovers en rokken. Mannen kunnen kiezen uit veel dezelfde soort kledingstukken maar dan in een mannelijke variant. Ook voor meisjes en jongens zijn er genoeg jassen, shorts en andere kledingstukken te vinden. Er is zelfs een afdeling voor baby’s zodat ook de allerkleinsten mee kunnen gaan met de mode.


  100 jaar mode in 2 minuten.

  Diensten van Freewear

  Je kunt gemakkelijk kleding bij Freewear bestellen via hun website. De bezorgservice van Freewear stuurt de broek of jas dan gewoon naar je op. Naast het verkopen van kleding kunnen ze je in de winkel ook voorzien van advies en stylingtips. Zo weet je zeker dat de kleding die je koopt bij elkaar en ook bij jou past. En het kan altijd zijn dat de kleding die je past net niet (in jouw maat) bij dat filiaal te krijgen is. Dan belt een medewerker van Freewear rustig even met een ander filiaal om te zien of jouw maat daar nog wel hangt. En als laatste heeft Freewear dan nog een klantenservice die je kan helpen als je een vraag over een vest of shirt hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Freewear

  Heb je ooit wel eens kleding bij Freewear besteld of een bezoek gebracht aan hun winkel? Dan horen wij graag van je wat jouw ervaring met deze kledingwinkel is. Hoe lekker zitten die jurken en tunieken nou eigen? Zijn die vesten, sweaters en jassen warm genoeg voor winterse dagen? En wat kun je ons vertellen over de bezorgservice, klantenservice en andere services die deze winkel verleent? Schrijf een Freewear review en laat ons jouw mening horen.

  Freewear
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Freewear

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Freewear een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Freewear. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Freewear actief?

  Freewear is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Freewear gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.