50% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten? Schrijf een review

N
nora
Ik heb hier kleding gekocht voor mijn vrouw. De keuze op de website was echt wel groter dan in de winkels, maar gelukkig kon je wel passen in een van de winkels. Als je weinig tijd hebt, is het nie...Lees verder
L
lander
Mijn ervaring met het bedrijf was eigenlijk best teleurstellend. Ik bedoel, ik had iets gekocht en dan, drie maanden later, krijg ik plots een betalingsverzoek voor extra geld voor verzending. Geen...Lees verder

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kleding voor vrouw

  Ik heb hier kleding gekocht voor mijn vrouw. De keuze op de website was echt wel groter dan in de winkels, maar gelukkig kon je wel passen in een van de winkels. Als je weinig tijd hebt, is het niet ideaal, maar het heeft wel gewerkt voor ons.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop met onverwachte extra betaling

  Mijn ervaring met het bedrijf was eigenlijk best teleurstellend. Ik bedoel, ik had iets gekocht en dan, drie maanden later, krijg ik plots een betalingsverzoek voor extra geld voor verzending. Geen excuses, geen erkenning van hun fout, nee hoor, in plaats daarvan leek het alsof ze probeerden mij de schuld in de schoenen te schuiven. Ze beweerden dat ik extra items had toegevoegd die de hogere verzendkosten hadden veroorzaakt. Nu ja, ik betaal graag wat verschuldigd is, maar dan wel op een fatsoenlijke manier gevraagd. Het product zelf was prima, dus geef ik het toch nog 2 sterren.


Anderen bekeken ook