ErvaringenSite

  Ervaringen Hawes & Curtis

  Ben je als man of vrouw op zoek naar een overhemd? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Hawes & Curtis. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg fijn vinden als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw ervaring met Hawes & Curtis te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen beslissen of hun aanbod aansluit bij hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. Omdat we op deze pagina hoe dan ook alle reviews publiceren, maakt het trouwens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was.

  Over Hawes & Curtis

  Hawes & Curtis is een typisch Brits merk en kenner van overhemden, gespecialiseerd in fijne kleermakerij en accessoires voor zowel mannen als vrouwen. Dit bedrijf werd opgericht in 1913 door Ralph Hawes en George Frederick Curtis, en is een merk dat uitzonderlijke kwaliteit, innovatie en uitstekende waarde met elkaar zou combineren. Hawes & Curtis opende zijn eerste fysieke winkel in de Piccadilly Arcade en heeft sindsdien al vele voorname klanten gehad, waaronder de hertog van Windsor, Lord Mountbatten en Fred Astaire. Als resultaat van de inzet van Hawes & Curtis voor een onberispelijke service en uitstekende producten, heeft het als onderneming vier Royal Warrants gekregen. Hawes & Curtis heeft meer dan 20 winkels in het Verenigd Koninkrijk en een winkel in Duitsland. De flagship store blijft in de Londense Jermyn Street, beroemd om zijn zogenaamde 'resident shirtmakers'.

  Odoo e-commerce: get your online shop up and running

  Producten en diensten van Hawes & Curtis

  Als je ongeveer weet waarnaar je op zoek bent, kun je rechts bovenaan in het zoekvenster een algemene of specifieke term ingeven. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Sale, New, Shirts, Suits, Womenswear, Accessories, Loungewear, Casualwear, Outerwear en The Brand. Alle categorieën zijn verder opgedeeld in verschillende subcategorieën, zodat je vlotter door het ruime aanbod zou kunnen navigeren. Op de homepagina kun je ook meer lezen over verschillende aanbiedingen en producten in de kijker. Volgens de informatie op de site kun je bij Hawes & Curtis rekenen op drie maanden gratis retourneren, een veilige betaalomgeving en gratis verzending voor bestellingen vanaf 150 pond. Heb je een vraag of opmerking voor het team van Hawes & Curtis? Dan kun je de klantenservice telefonisch, per e-mail of via het online formulier bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Hawes & Curtis

  Heb je in een ver of recent verleden al een bestelling bij deze onderneming geplaatst? Indien ja, grijp dan de kans om op deze pagina een bondige, informatieve review over jouw ervaring met Hawes & Curtis te schrijven. Wat vind je van de kwaliteit van de door dit bedrijf verkochte producten? Hoe heb je de bestel- en betaalprocedure ervaren? Of heb je misschien nog andere nuttige tips die je graag zou willen delen? Laat het ons zeker weten! Tot slot kun je eenvoudigweg hier klikken als je wilt lezen wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven.

  Hawes & Curtis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hawes & Curtis

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hawes & Curtis een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Hawes & Curtis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hawes & Curtis actief?

  Hawes & Curtis is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hawes & Curtis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.