Overhemden.com

Alle reviews

Overhemden.com

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Van Dalen
1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Hipinderegen.nl
1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Overhemden.com

Bent u op zoek naar overhemden voor een complete look? Heeft u nog geen vaste winkel waar u naar toe kunt? De zee aan overhemden is heel uitgestrekt. Maar wees gerust. Ervaringen.be wilt u bijstaan door middel vanreviews over kledingzaken, die u overhemden aanbieden, zodat uw zoektocht wordt vergemakkelijkt. In de reviews bent u ook terecht voor de tips & tops over dit soort kledingzaken en dus ook over Overhemden.com.

Over Overhemden.com
Het bedrijf Overhemden.com is een online winkel waar u terecht bent voor een ruime collecties aan heren, maar ook dames overhemden. Deze overhemden zaak is gevestigd in Amsterdam en doet haar zaken ook in België. De kleding van Overhemden.com kunt u online aanschaffen. Bij Overhemden.com gaan ze ervan uit dat het vinden van een geschikte overhemd een heel moeilijk karwei is en hebben sindsdien besloten het tot hun werk te maken om uw zoektocht naar een overhemd gemakkelijker te maken.

Producten en diensten van Overhemden.com
Bij Overhemden.com bent u terecht voor verschillende overhemd soorten van verschillende nationale en internationale merken zoals: Ledub, John Miller, GANT, Calvin Klein, Casa Moda en British Indigo. De overhemden collectie bestaat uit: comfort fit, regular fit, slim fit en super slim fit. Naast de verkoop van overhemden, biedt het bedrijf ook nog sokken, blouses, ondergoed en accessoires van andere welbekende merken: Lacoste, Björn Borg en Alan Red. Overhemden.com stelt u in de gelegenheid om ook langs te lopen en te winkelen, maar biedt u ook de mogelijkheid om onlinete winkelen op de website van het bedrijf, waar u andere soorten hemden kunt vinden zoals modern fit, strijk vrij of juist kreukelbaar, sleeve 7, de verschillende boordsoorten, coupenaden of niet en casual of zakelijk. Tenslotte spreidt het bedrijf Overhemden.com ook in andere landen haar vleugels uit. Het betreft dan landen zoals Zuid-Afrika, China, Australië, Moscow, New York en India.

Complimenten, klachten en tips voor Overhemden.com
Overhemden.com streeft naar 100% tevreden klanten en probeert een goede klantenservice te bieden. De winkel van Overhemden.com staat aan de Maasstraat 89. U bent hier ook terecht voor het ophalen of plaatsen van een bestelling. Bij ontevredenheid kunt u de klantenservice contacten, die iedere werkdag openstaat, waarbij inruilen ook mogelijk is. De servicedesk is iedere werkdag open van 9.00 tot 17.30 uur. Contactmogelijkheden kunnen ook via het contactformulier van het bedrijf online of via het nummer 020- 233 16 95. Mocht u niet eruit komen met het bedrijf, dan kunt u een stapje verder. Overhemden.com is lid van de consumentenbond genaamd Stichting Webshop Keurmerk welke bestaat uit onder andere de Coördinatie Zelfreguleringsoverleg (CZ).

Bent u al een ervaren klant van het bedrijf Overhemden.com? Wat is de kwaliteit van haar kleding en van haar service? ErvaringenSite nodigt u uit om uw ervaring, met het bedrijf, met ons te delen. Dit doet u door een review te schrijven, waarin de tips & tops voor het bedrijf Overhemden.com kunnen worden vermeld. Het kunnen complimenten zijn, maar ook klachten. Uw review dient als hulpmiddel voor toekomstige klanten.

 

Als u ook meer wilt weten over Overhemden.com mag u ook bij Ervaringen.be reviews lezen over de artikelen van het bedrijf Overhemden.com en over haar de dienstverlening.