ErvaringenSite

  Ervaringen Hoppediz

  Door het gemak van het online winkelen zijn er voor nieuwe en kersverse ouders veel online shops die producten voor pasgeboren baby's verkopen. Voor veel mensen is dit een hele nieuwe wereld dus hulp is zeker welkom. Je zult het niet makkelijk hebben om een webshop te kiezen die kwaliteit levert tenzij je gebruik maakt van de reviews die andere klanten op onze website plaatsen. Daarin schrijven zij onder andere over hun ervaring met dit soort shops en over de service die er geleverd wordt. Door alle reviews aandachtig te lezen krijg je een duidelijk overzicht over welke online winkels goed gewaardeerd worden en waar je dus veilig en zonder zorgen kunt winkelen, zelfs als de desbetreffende webwinkel in het buitenland gevestigd is.

  Over Hoppediz

  Toen Annette Schröder in 1999 in verwachting was wist ze dat ze na de geboorte haar baby met zich mee wilde dragen. Ze begon te experimenteren met stoffen en maakte haar eerste draagzak voor baby's. Toen andere moeders in haar netwerk interesse toonden maakte zij voor hen ook slings en zo werd Hoppediz geboren. Inmiddels is het bedrijf enorm gegroeid en levert het diverse producten naar klanten en distributeurs in Europa, Noord-Amerika en Azië. De klantenservice van Hoppediz is op werkdagen tussen 08.30 en 16.30 uur telefonisch en schriftelijk bereikbaar. Als je producten bij Hoppediz bestelt dan kun je die veilig betalen met onder andere PayPal of creditcard. De levertijd naar adressen in België en Nederland bedraagt onder normale omstandigheden tussen de 2 en 3 werkdagen.

  PRODUCTS YOU NEED TO START AN ONLINE STORE!

  De producten van Hoppediz

  Het assortiment van Hoppediz is na het uitbrengen van de eerste slings enorm gegroeid. Door de komst van haar dochter met Down syndroom werd Annette geïnspireerd om nieuwe producten op de markt te brengen waaronder een eigen lijn met draagzakken en speciaal vormgegeven drinkbekers. Het keuzemenu op de homepagina laat de diverse producten overzichtelijk en duidelijk zien. De meeste producten die Hoppediz aanbiedt zijn geschikt voor pasgeboren baby's tot kleine peuters. Daarnaast zijn er een aantal artikelen voor volwassenen zoals heuptassen, kussenovertrekken en Duitstalige boeken. Op de website is ook een kennisbank te vinden die klanten helpt met uitleg over hoe de diverse producten ten gebruiken zijn.

  Reviews over Hoppediz

  Gebruik jij als nieuwe ouder de producten van Hoppediz? Wil jij jouw mening delen om andere vaders en moeders te wijzen op de plus- en minpunten van de producten? Wil jij kwijt hoe je behandeld bent toen je een klacht over een product bij Hoppediz indiende? Als het antwoord op één van de bovenstaande vragen ja is dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om jouw review over deze online shop op onze website te publiceren. Op die manier kun je dus makkelijk en eenvoudig nieuwe klanten over de gang van zaken bij deze webshop informeren. Aan de hand van jouw beoordeling kunnen zij zien wat hen te wachten staat en besluiten of de producten van Hoppediz aan hun wensen en eisen zal voldoen.

  Hoppediz
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hoppediz

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hoppediz een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Hoppediz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hoppediz actief?

  Hoppediz is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hoppediz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.