ErvaringenSite

    Ervaringen Hunkemöller

    Hunkemöller: Ervaringen

    Waar koop jij je ondergoed? Waar sommigen kiezen voor eenvoudige onderkleding uit een warenhuis, zweren anderen bij de kwaliteit van een gespecialiseerde lingeriewinkel. Hunkemöller valt duidelijk in die laatste categorie en doet dat al zo lang dat ook jouw oma hier al terecht kon. Maar waarom zou jij hetzelfde doen? Wat heeft Hunkemöller te bieden? En hoe denkt België over dit oeroude bedrijf?

    Over Hunkemöller

    Hunkemöller is wellicht ouder dan je denkt: je grootmoeder heeft er wellicht ook haar lingerie gekocht, en háár grootmoeder misschien ook wel! Het bedrijf werd in 1886 opgericht in Amsterdam door Wilhelm Hunkemöller en zijn vrouw Josephina Lexis. Inmiddels is Hunkemöller uitgegroeid tot het grootste high street lingeriemerk van de Benelux, maar de winkels zijn overal ter wereld te vinden: Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Spanje, Aruba, Curaçao, Zweden, Oostenrijk, en zelfs in landen als Saudi-Arabië, Egypte, Marokko, Rusland en Bahrein. Het succes is niet alleen te meten aan verkoopcijfers, maar ook aan verschillende onderscheidingen. In september 2014 is Hunkemöller opnieuw gekozen als beste lingerie retailer in België en in november 2013 in België, Duitsland en Oostenrijk. In Duitsland heeft Hunkemöller de prestigieuze prijs ‘Retailer of the Year Award’ (Händler des Jahres 2013) gewonnen. Vanaf 1979 is Hunkemöller een franchiseonderneming. Hunkemöller is onderdeel van PAI Partners, een Europese investeringsmaatschappij.

    Diensten van Hunkemöller

    Hunkemöller staat vooral bekend om de bh’s en ander soort lingerie, maar je kunt er ook terecht voor badmode (bikini’s, badpakken), nachtmode (van keurige meerdelige pyjama-sets tot spannende ‘slaap’setjes), beenmode (panty’s, jarretels, stockings, stay-ups, kousenbandjes, et cetera) en allerhande accessoires, zoals eaux de toilette, sokken, oogmaskers, teenslippers, strandtassen, make-up bags, sloffen, nagellak, waszakjes en zelfs paraplu’s. Je kunt de producten van Hunkemöller online bestellen (ook handig als je een spannend cadeau zoekt voor je geliefde), maar ook in één van de vele winkels vinden (op de website kun je ze vinden met de store locator). Ga je gewoon naar een winkel, dan word je in de winkel geholpen door het professionele personeel, die je uitgebreid helpt bij het passen en bij het kiezen van de juiste maat. Geen overbodige luxe, want uit onderzoek blijkt telkens weer dat veel vrouwen met een volstrekt verkeerde maat bh rondlopen…

    Wanneer je online iets bestelt, kun je betalen met AfterPay, iDeal, PayPal of credit card (VISA, Master Card, American Express). Bestellingen kun je thuis laten bezorgen, maar ook gratis afhalen in de winkel. Mocht het product toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je het gratis retourneren.

    Klachten over Hunkemöller

    Heb je klachten of problemen met iets wat je bij de Hunkemöller hebt gekocht? Ga terug naar de winkel en je wordt uitgebreid geholpen. Via de website is een FAQ te vinden en een contactpagina, waar je gegevens vindt om een email te sturen, die binnen 48 uur beantwoord wordt. Ook kun je de klantenservice bellen op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

    Ben je een vaste klant van Hunkemöller met member card? Laat dan hier weten waarom jij zo graag in deze lingeriewinkel komt! Heb je juist minder positieve verhalen te vertellen? Ook dan kun je hier je mening achterlaten!

    Bestellen, kopen en retourneren gemakkelijk? Leuke sales? Lees ervaringen van vrouwen die u voorgingen zodat u weet wat u kunt verwachten! Lees beoordelingen bij ErvaringenSite!

    RICK (vriend van Lotte): "Ik denk wel eens aan mijn ex". || #HKMLOVESECRETS

    Hunkemöller
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (16)

    6.2
    63% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    5.8
    Prijs
    rating
    6.8
    Leveren
    rating
    6.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Bhs Hunkemuller zijn gewoon veel beter dan hema en niet eens zoveel duurder!

    Topwinkel!

    Omdat ik altijd dacht dat ze megaduur zijn, kocht ik meestal mijn bhs bij de hema of de h&m.
    Maar die zijn gewoon veel minder goed en stevig. Ik kreeg altijd wel ergens last van, of van die bandjes, of van de beugel of gewoon dat het helemaal niet zo lekker zat enzo.

    En toen was er een aanbieding bij de Hunkemuller, 3 voor 2 en toen ben ik toch maar eens naar binnen gegaan.

    Bhs zitten allemaal gewoon vele malen beter. Ja, ok, ze zijn iets duurder, dat wel, maar lang niet zo duur als dat ik dacht. De meeste bhs zijn iets van 20 euro, maar ze hebben ook wel goedkopere (en duurdere). En met zon aanbieding als 3 voor 2 is het per stuk natuurlijk weer minder eigenlijk.

    Je merkt toch echt wel dat het betere kwaliteit is en voor iets dat je dagelijks draagt, is dat geen overbodige luxe toch?? Ik voel nooit meer die bandjes en alles past er gewoon beter in.

    Nu ga ik nooit meer naar de hema of h&m, ja wel voor gewone kleding maar niet meer voor bhs, want zoveel goedkoper zijn ze niet eens!!

    Door: Charlot Akersloot08-10-2016
    Huguette Deneyer29-08-2020

    Op 25.08 was ik bij Hunkemöller Ninove.Ik heb een operatie aan een borst ondergaan en er was geen oplossing voor mij.Lang verhaal kort maken: ben op 29.8 naar Geraardsbergen geweest en die 2 dames hebben mij heel goed geholpen tot ze aangepaste BH's gevonden hebben.In Ninove kon dat niet.Er was nochtans niemand anders dan ik in de winkel, waar in G'bergen tamelijk veel mensen aanschoven.Dus hoed af voor die dames in Geraardsbergen.

    Kathy Thoeye04-03-2021

    Depuis plus de 2 ans j'achète plus que chez Hunkemoller au Waasland Shopping-Center à Sint Niklaas. J'ai la taille E85 dans le modèle Satin Fleece que j'ai en noir, blanc et couleur cher (niet voorgevormde beugel bh). Je ne jure que par ce modèle qu'une vendeuse très patiente a trouvé pour moi. Ils ont également des bikinis et maillots à des prix très abordables. Merci pour cette découverte qui a de ce fait gagné ma fidélité

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Twee cups groter, totaal andere maat! Pamela Anderson

    Bh's kopen was altijd moeilijk, nooit paste iets goed. Ook niet bij de Hunkemoller. Moest ik een nog kleinere maat dan? De mevrouw van de winkel kwam helpen en keek uitgebreid naar wat ik had. Beetje ongemakkelijk! Maar daarna pakte ze dezelfde bh twee cups groter en nou ja, die paste dus precies! Ik schijn niet de enige te zijn, zei ze. Helemaal blij in ieder geval, dus nu ga ik alleen nog maar hierheen. Voel me net Pamela Anderson haha

    Door: Pamela Anderson30-09-2015
    Hennie Griffioen20-10-2016

    Naar ik heb begrepen zit Hunkemöller door de gehele Benelux. Dan valt het me toch erg tegen dat je in geen van die filialen een nacht BH kunt kopen. Ik heb een Hunkemöller cadeaubon speciaal voor dit doel gekregen , maar ik kan er dus niets mee. Heel jammer.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    lange rijen online bestellen

    ik koop al mijn ondergoed tegenwoordig gewoon bij de hunkemoller maar de winkels zijn altijd best wel druk (Amsterdam) dus ik ga soms eerst in de winkel kijken en passen en dan onthoud ik de maat en bestel ik online. Want vaak kun je wel passen in de winkel, maar vooral de rijen voor de kassa zijn echt vaak echt lang!

    Dat is dus mijn oplossing!

    Ik vind het niet erg om een dagje te wachten meestal.

    Door: Jooske Govers20-10-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Erg fijne winkel met goede service

    Vaak kan ik alleen bij hunkemöller mijn BH's halen omdat ik een grote maat heb. De vrouwen die in de winkel werken staan ook altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van een goed passende BH. Zo weten zij precies welke maat en vorm het beste bij jouw past. Helaas zijn de BH's vaak wel duur, maar gelukkig hebben ze ook vaak acties waar je goed gebruik van kunt maken.

    Door: Valerie13-04-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    2 BH's

    Ik zou 0 sterren willen geven, maar die optie bestaat niet helaas :
    Hunkemöller online is pure oplichterij . 4- maanden durende nachtmerrie waar ik nog steeds wacht op een item dat ik wel al betaalde :
    In april 2 BH's online besteld. Ze pasten niet. Dan naar de winkel geweest om ze te ruilen, waar een zeer vriendelijke dame mij verder hielp om de juiste maat te vinden. De juiste maat was niet in de winkel, dus werd dit 'online' verder afgehandeld.
    10 telefoontjes en 18 mails verder op 2 maanden tijd, WEIGERT HUNKEMOLLER nog steeds om te reageren en is nog minder bereid het door mij betaalde item op te sturen. Dit is pure oplichterij en grove nalatigheid van een bedrijf waar ik dit niet van verwacht had. Ik koop reeds meer dan 30 jaren bij Hunkemöller, maar nu nooit meer.
    Dit is de meest slechte ervaring met internetaankopen die ik ooit heb meegemaakt.

    Door: MG13-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Ondergoed

    Bestelling nooit ontvangen maar wel al betaald,Kleurenservice is gewoon ronduit teleurstellend.

    Door: Angelique Klompges22-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Top webshop

    De webshop van hunkemoller vind ik heel prettig. Je hebt veel opties voor het laten leveren en betalen van de producten. Ze hebben een mooi assortiment.
    Ik weet mijn maat van Hunkemöller daarom is het nu heel gemakkelijk om voor mij lingerie online te bestellen. Aanbiedingen online zijn ook heel goed en ik vind het heel fijn dat ik 24/7 producten kan bestellen online.

    Door: Rosa14-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    ook met afwijkende bh maat hebben ze keuze genoeg voor mij

    Kwaliteit is me nooit tegengevallen en de keuze is vaak vele malen groter dan bij andere winkels.
    Zelf heb ik een afwijkende maat en kan soms alleen bij de Hunkemoller terecht.
    Goed personeel ook, de een beter dan de andere, dat wel.
    Online durf ik zelfs bh's te kopen; de maat is me nog nooit tegengevallen en zeker bij mij is dat best uniek.

    Door: Sabrina van Sas10-01-2016
    Banken10-08-2016

    Ik heb zojuist op hun site zitten kijken maar kan helemaal geen adres vinden om het naartoe te sturen?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Online is comfortabeler

    Die winkels van Hunkemuller zijn best mooi hoor, maar ook best klein en altijd druk. Daar kies ik liever niet een nieuwe bh uit... Dan bestel ik liever online, kan ik wat comfortabeler rondkijken en bestellen.

    Door: KatherinaV06-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Prettige winkel

    Ervaren en vriendelijk personeel, heel belangrijk voor een lingeriewinkel!

    En met ruilen word je misschien wat verwijtend aangekeken, maar ze nemen het wel terug als dat moet.

    Door: E. van Tongeren21-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Pareo 2 stuks

    Twee pareos besteld netjes betaald winkel afgehaald zei tegen verkoopster zit maar 1 stuk in komt wel zegt ze vandaag terug naar de winkel niks ze kan mij niet helpen tof bestel niks meer voel mintezet

    Door: De Veirman carine19-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    BH

    In de winkels zelf wordt je meestal goed geholpen.
    Online bestellen duurt heel lang + je moet bijna €5 verzendkosten betalen.
    Heb eens kledij vanuit China besteld, die was er op 6 dagen en zonder verzendingskosten. Shame on you Hunkemöller, de bh was zo al meer dan duur genoeg!
    Ionen nog wachtende...

    Door: De Ruyter Wendy 01-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Niets uiteindelijk

    Ik ben op de hunkemoller op de meir gegaan. Een vreselijke hollandse grote blonde dame probeerde me te helpen. Ze was super fake en super gemeen tegen haar personeel (ik denk dat leidinggevende was, alvast dat hoop ik.) maar ze heeft me de verkeerde maat gegeven. Ik vond haar ook niet beleefd en ik vond het vreselijk hoe ze haar personeel aansprak. Ik werd er ongemakkelijk van. Ik hou van de bh’s maar ik kom niet meer terug in deze winkel. Geen goed advies, onvriendelijk en niet discreet.

    Door: Tina07-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    12/12/2020

    Nog steeds geen levering, pak is zelfs nog niet gemaakt! klantendienst lijkt wel niet bestaande, al 2 x een mail gestuurd geen reactie, dus 1 ster is zelfs veel te veel

    Door: Anne27-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    BH's, badpak, pyama

    Als je in de winkels kan shoppen is het TOP.
    Online is echter grote miserie.
    Ik kreeg een kadobon voor Kerst, maar ik kan er maar niet mee online bestellen. Heb al 3 keer mail gedaan naar klantenservice, maar niks. Dan krijg je een telefoonnummer door dat je moet bellen en dan is dat onbereikbaar. Waardeloos voor online bestellingen. Echt waardeloos.
    Ik zal nog kopen, maar niet online.

    Door: Gertie 21-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Matig!

    Ik vind de Hunkemöller winkel super, ze hebben altijd wel leuke dingetjes en ook in veel verschillende maten.

    Ik vindt de webshop ontzettend tegenvallen, het assortiment in in vergelijking heel klein e er is ook maar weinig keus in maten bij de weinige leuke Bh´s.

    Laatst had ik bh´s besteld op de site en ze pasten gewoon allemaal NIET! Super vervelend, en toen gingen ze ook nog moeilijk doen over het terugsturen en geld terug geven. Geen fijne service.

    Door: Dirkje12-03-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Hunkemöller

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Hunkemöller een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 16 ervaringen geplaatst over Hunkemöller. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.2 gekregen, waarbij 63% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Hunkemöller actief?

    Hunkemöller is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Seksshops, Cadeauwinkels, Mode, Voordeel & Winnen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hunkemöller gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.