ErvaringenSite

    Ervaringen Hunkemöller

    Hunkemöller: Ervaringen
    Waar koop jij je ondergoed? Waar sommigen kiezen voor eenvoudige onderkleding uit een warenhuis, zweren anderen bij de kwaliteit van een gespecialiseerde lingeriewinkel. Hunkemöller valt duidelijk in die laatste categorie en doet dat al zo lang dat ook jouw oma hier al terecht kon. Maar waarom zou jij hetzelfde doen? Wat heeft Hunkemöller te bieden? En hoe denkt België over dit oeroude bedrijf?

    Over Hunkemöller
    Hunkemöller is wellicht ouder dan je denkt: je grootmoeder heeft er wellicht ook haar lingerie gekocht, en háár grootmoeder misschien ook wel! Het bedrijf werd in 1886 opgericht in Amsterdam door Wilhelm Hunkemöller en zijn vrouw Josephina Lexis. Inmiddels is Hunkemöller uitgegroeid tot het grootste high street lingeriemerk van de Benelux, maar de winkels zijn overal ter wereld te vinden: Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Spanje, Aruba, Curaçao, Zweden, Oostenrijk, en zelfs in landen als Saudi-Arabië, Egypte, Marokko, Rusland en Bahrein. Het succes is niet alleen te meten aan verkoopcijfers, maar ook aan verschillende onderscheidingen. In september 2014 is Hunkemöller opnieuw gekozen als beste lingerie retailer in België en in november 2013 in België, Duitsland en Oostenrijk. In Duitsland heeft Hunkemöller de prestigieuze prijs ‘Retailer of the Year Award’ (Händler des Jahres 2013) gewonnen. Vanaf 1979 is Hunkemöller een franchiseonderneming. Hunkemöller is onderdeel van PAI Partners, een Europese investeringsmaatschappij.

    Diensten van Hunkemöller
    Hunkemöller staat vooral bekend om de bh’s en ander soort lingerie, maar je kunt er ook terecht voor badmode (bikini’s, badpakken), nachtmode (van keurige meerdelige pyjama-sets tot spannende ‘slaap’setjes), beenmode (panty’s, jarretels, stockings, stay-ups, kousenbandjes, et cetera) en allerhande accessoires, zoals eaux de toilette, sokken, oogmaskers, teenslippers, strandtassen, make-up bags, sloffen, nagellak, waszakjes en zelfs paraplu’s. Je kunt de producten van Hunkemöller online bestellen (ook handig als je een spannend cadeau zoekt voor je geliefde), maar ook in één van de vele winkels vinden (op de website kun je ze vinden met de store locator). Ga je gewoon naar een winkel, dan word je in de winkel geholpen door het professionele personeel, die je uitgebreid helpt bij het passen en bij het kiezen van de juiste maat. Geen overbodige luxe, want uit onderzoek blijkt telkens weer dat veel vrouwen met een volstrekt verkeerde maat bh rondlopen…

    Wanneer je online iets bestelt, kun je betalen met AfterPay, iDeal, PayPal of credit card (VISA, Master Card, American Express). Bestellingen kun je thuis laten bezorgen, maar ook gratis afhalen in de winkel. Mocht het product toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je het gratis retourneren.

    Klachten over Hunkemöller
    Heb je klachten of problemen met iets wat je bij de Hunkemöller hebt gekocht? Ga terug naar de winkel en je wordt uitgebreid geholpen. Via de website is een FAQ te vinden en een contactpagina, waar je gegevens vindt om een email te sturen, die binnen 48 uur beantwoord wordt. Ook kun je de klantenservice bellen op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

    Ben je een vaste klant van Hunkemöller met member card? Laat dan hier weten waarom jij zo graag in deze lingeriewinkel komt! Heb je juist minder positieve verhalen te vertellen? Ook dan kun je hier je mening achterlaten! 

    Bestellen, kopen en retourneren gemakkelijk? Leuke sales? Lees ervaringen van vrouwen die u voorgingen zodat u weet wat u kunt verwachten! Lees beoordelingen bij ErvaringenSite!

    Hunkemöller
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

    8,8
    89% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,4

    Service

    8,6

    Prijs

    8,6

    Leveren

    9,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    lange rijen online bestellen

    Jooske Govers20-10-2016

    ik koop al mijn ondergoed tegenwoordig gewoon bij de hunkemoller maar de winkels zijn altijd best wel druk (Amsterdam) dus ik ga soms eerst in de winkel kijken en passen en dan onthoud ik de maat en bestel ik online. Want vaak kun je wel passen in de winkel, maar vooral de rijen voor de kassa zijn echt vaak echt lang!

    Dat is dus mijn oplossing!

    Ik vind het niet erg om een dagje te wachten meestal.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Bhs Hunkemuller zijn gewoon veel beter dan hema en niet eens zoveel duurder!

    Charlot Akersloot08-10-2016

    Topwinkel!

    Omdat ik altijd dacht dat ze megaduur zijn, kocht ik meestal mijn bhs bij de hema of de h&m.
    Maar die zijn gewoon veel minder goed en stevig. Ik kreeg altijd wel ergens last van, of van die bandjes, of van de beugel of gewoon dat het helemaal niet zo lekker zat enzo.

    En toen was er een aanbieding bij de Hunkemuller, 3 voor 2 en toen ben ik toch maar eens naar binnen gegaan.

    Bhs zitten allemaal gewoon vele malen beter. Ja, ok, ze zijn iets duurder, dat wel, maar lang niet zo duur als dat ik dacht. De meeste bhs zijn iets van 20 euro, maar ze hebben ook wel goedkopere (en duurdere). En met zon aanbieding als 3 voor 2 is het per stuk natuurlijk weer minder eigenlijk.

    Je merkt toch echt wel dat het betere kwaliteit is en voor iets dat je dagelijks draagt, is dat geen overbodige luxe toch?? Ik voel nooit meer die bandjes en alles past er gewoon beter in.

    Nu ga ik nooit meer naar de hema of h&m, ja wel voor gewone kleding maar niet meer voor bhs, want zoveel goedkoper zijn ze niet eens!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Prettige winkel

    E. van Tongeren21-06-2016

    Ervaren en vriendelijk personeel, heel belangrijk voor een lingeriewinkel!

    En met ruilen word je misschien wat verwijtend aangekeken, maar ze nemen het wel terug als dat moet.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Erg fijne winkel met goede service

    Valerie13-04-2016

    Vaak kan ik alleen bij hunkemöller mijn BH's halen omdat ik een grote maat heb. De vrouwen die in de winkel werken staan ook altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van een goed passende BH. Zo weten zij precies welke maat en vorm het beste bij jouw past. Helaas zijn de BH's vaak wel duur, maar gelukkig hebben ze ook vaak acties waar je goed gebruik van kunt maken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Matig!

    Dirkje12-03-2016

    Ik vind de Hunkemöller winkel super, ze hebben altijd wel leuke dingetjes en ook in veel verschillende maten.

    Ik vindt de webshop ontzettend tegenvallen, het assortiment in in vergelijking heel klein e er is ook maar weinig keus in maten bij de weinige leuke Bh´s.

    Laatst had ik bh´s besteld op de site en ze pasten gewoon allemaal NIET! Super vervelend, en toen gingen ze ook nog moeilijk doen over het terugsturen en geld terug geven. Geen fijne service.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Top webshop

    Rosa14-01-2016

    De webshop van hunkemoller vind ik heel prettig. Je hebt veel opties voor het laten leveren en betalen van de producten. Ze hebben een mooi assortiment.
    Ik weet mijn maat van Hunkemöller daarom is het nu heel gemakkelijk om voor mij lingerie online te bestellen. Aanbiedingen online zijn ook heel goed en ik vind het heel fijn dat ik 24/7 producten kan bestellen online.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    ook met afwijkende bh maat hebben ze keuze genoeg voor mij

    Sabrina van Sas10-01-2016

    Kwaliteit is me nooit tegengevallen en de keuze is vaak vele malen groter dan bij andere winkels.
    Zelf heb ik een afwijkende maat en kan soms alleen bij de Hunkemoller terecht.
    Goed personeel ook, de een beter dan de andere, dat wel.
    Online durf ik zelfs bh's te kopen; de maat is me nog nooit tegengevallen en zeker bij mij is dat best uniek.

    Banken10-08-2016

    Ik heb zojuist op hun site zitten kijken maar kan helemaal geen adres vinden om het naartoe te sturen?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Online is comfortabeler

    KatherinaV06-10-2015

    Die winkels van Hunkemuller zijn best mooi hoor, maar ook best klein en altijd druk. Daar kies ik liever niet een nieuwe bh uit... Dan bestel ik liever online, kan ik wat comfortabeler rondkijken en bestellen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Twee cups groter, totaal andere maat! Pamela Anderson

    Pamela Anderson30-09-2015

    Bh's kopen was altijd moeilijk, nooit paste iets goed. Ook niet bij de Hunkemoller. Moest ik een nog kleinere maat dan? De mevrouw van de winkel kwam helpen en keek uitgebreid naar wat ik had. Beetje ongemakkelijk! Maar daarna pakte ze dezelfde bh twee cups groter en nou ja, die paste dus precies! Ik schijn niet de enige te zijn, zei ze. Helemaal blij in ieder geval, dus nu ga ik alleen nog maar hierheen. Voel me net Pamela Anderson haha

    Hennie Griffioen20-10-2016

    Naar ik heb begrepen zit Hunkemöller door de gehele Benelux. Dan valt het me toch erg tegen dat je in geen van die filialen een nacht BH kunt kopen. Ik heb een Hunkemöller cadeaubon speciaal voor dit doel gekregen , maar ik kan er dus niets mee. Heel jammer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Schrijf zelf een review over Hunkemöller

    Uw beoordeling