ErvaringenSite

  Ervaringen Ivrose

  Het is handig om een online winkel te bezoeken, die alleen producten te koop aanbiedt voor u als dame. Een voordeel hieraan is dat u wat sneller kunt vinden wat u graag zou willen. Waar u ook op klikt op de site het is voor u bestemd als vrouw. Bent u als dame op zoek naar een online winkel met een goede service, die speciaal, alleen damesproducten te koop aanbiedt? Dan kunt u op ErvaringenSite terecht. De ervaringen van klanten geven u een beeld van de dienstverlening bij de diverse vrouwen kledingzaken. Daarom dat het aan te raden is de reviews te lezen van klanten, die eerder hun producten in deze winkels hebben gekocht, alvorens u de winkels binnenstapt. Dat helpt u zo de voor u passende kledingzaak te vinden.

  Over Ivrose
  Ivrose is een online winkel, die zich richt op damesmode. Het merk Ivrose is opgericht in 2015. Met als visie: "geluk brengen in het leven van elke vrouw." Het is in meer dan 220 landen en regio’s over de hele wereld beschikbaar. Ivrose zegt als missie te hebben om een ​​one-stop-shop te bouwen voor de moderne, maar economische fashionista. Ivrose is geregistreerd handelsmerk van ivrose.com.

  Producten en diensten van Ivrose
  De productenbijIvrose omvatten dameskleding, accessoires, schoenen, tassen en meer. Ivrose heeft ook een partnerprogramma, waarbij de klant met affiliate marketing commissies kunnen verdienen. Het bedrijf beschikt bovendien over een Apple- en Android app, waarmee actieve gebruikers dagelijks op de hoogte worden gehouden van de activiteiten en aanbiedingen van Ivrose.

  Verzending, garantie en betaling bij Ivrose
  Ivrose verzendt producten naar landen over de hele wereld. Met Ivrose kunt u kiezen voor een standaard verzending, waarbij u als klant het bestelde ontvangt binnen 13-15 werkdagen. Er is daarnaast ook expressverzending tegen hogere kosten, als u het product wilt ontvangen binnen 4-6 werkdagen. Bij ontevredenheid met een product kunt u deze volledig terugbetaald krijgen, zodra het product is geretourneerd naar Ivrose. Producten kunnen binnen 30 dagen, vanaf de datum waarop het product is ontvangen, geretourneerd worden voor omruiling of terugbetaling. Elke retourzending of omruiling is alleen geldig na aanvaarding door de klantenservice. Bij ivrose.com kan worden betaald met PayPal, visa, Mastercard, American Express en Discover. Ivrose verkoopt in 22 internationale valuta’s, waaronder US-dollar en EURO. Voor klachten en vragen kan contact worden opgenomen met de klantenservice via live chat, berichten, telefonisch op +12132603334

  Complimenten en tips voor Ivrose
  Ivrose meldt dat ze geen vergoedingen innen voor andere kosten dan de productkosten en verzendkosten. Bent u al een klant van Ivrose en hebt u een product moeten terugsturen? Hoe was de afhandeling hierbij? Wat vindt u van hun garantie en retourzendingen beleid? Wat vindt u van het productassortiment van Ivrose? Wat kunt u vertellen van de levering en klantenservice? Maakt u ons uw ervaringen bekend en deel uw reviews op ErvaringenSite om zo anderen te helpen een beeld te krijgen van de producten en diensten die ivrose.com te bieden heeft.

  Bent u geïnteresseerd in de producten van Ivrose? Ga daarvoor naar de reviews op ErvaringenSite. Die kunnen u een handje helpen in uw zoektocht naar een geschikte kledingzaak.

  Online-shop until you drop! • Z zoekt uit

  Ivrose
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ivrose

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ivrose een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ivrose. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ivrose actief?

  Ivrose is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ivrose gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.