60% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

E
E. Verschueren
Ik ben echt blij met mijn laatste aankoop op deze website. De kleding die ik besteld heb, past perfect en ik krijg veel complimentjes als ik ze draag. De stijlen zijn echt mijn ding en ik voel me g...Lees verder
L
Louis De Cock
Ik was echt super blij met mijn bestelling! De spullen waren van topkwaliteit en pasten perfect. Daarnaast was de klantenservice ook nog eens geweldig en voelde ik echt dat ik waar voor mijn geld k...Lees verder
R
robbe
Het heeft wel even geduurd om mijn bestelling te ontvangen, maar uiteindelijk ben ik toch tevreden. Één van de kledingstukken die ik besteld had, was te klein, dus ik had beter een maatje groter ge...Lees verder
B
Baptiste Bauwens
Ik heb mijn jumpsuit echt snel gekregen en ik moet zeggen dat het er precies hetzelfde uitziet als op de foto! Het past perfect en de kwaliteit is echt super. Ik ben echt blij met mijn aankoop en z...Lees verder
J
Jeanne Luyten
Ik voel me zwaar bedrogen! Heb 20 euro neergeteld voor een prachtige jurk en nooit ontvangen. En wat bieden ze als compensatie? Slechts 5 euro! Belachelijk gewoon! Heb hen gezegd waar ze naartoe ku...Lees verder

Alle reviews (10)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kledingstukken die goed passen en lovende reacties opleveren

  Ik ben echt blij met mijn laatste aankoop op deze website. De kleding die ik besteld heb, past perfect en ik krijg veel complimentjes als ik ze draag. De stijlen zijn echt mijn ding en ik voel me goed als ik ze aan heb. De kwaliteit van de kleding is ook super, en dat maakt me blij. Ik zal zeker nog meer dingen kopen van deze webshop in de toekomst.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede kwaliteit en perfecte pasvorm

  Ik was echt super blij met mijn bestelling! De spullen waren van topkwaliteit en pasten perfect. Daarnaast was de klantenservice ook nog eens geweldig en voelde ik echt dat ik waar voor mijn geld kreeg. Ik ben dus echt heel tevreden en ga zeker nog eens bij hen bestellen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kledingstukken te klein, retourneren nodig

  Het heeft wel even geduurd om mijn bestelling te ontvangen, maar uiteindelijk ben ik toch tevreden. Één van de kledingstukken die ik besteld had, was te klein, dus ik had beter een maatje groter genomen. Ik ben van plan om één van de shirts terug te sturen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Jumpsuit, foto-perfect, goede kwaliteit

  Ik heb mijn jumpsuit echt snel gekregen en ik moet zeggen dat het er precies hetzelfde uitziet als op de foto! Het past perfect en de kwaliteit is echt super. Ik ben echt blij met mijn aankoop en zal zeker nog eens bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  mooie jurk met hoge kosten voor verzending

  Ik voel me zwaar bedrogen! Heb 20 euro neergeteld voor een prachtige jurk en nooit ontvangen. En wat bieden ze als compensatie? Slechts 5 euro! Belachelijk gewoon! Heb hen gezegd waar ze naartoe kunnen en dat ik hen wel eens wat publiciteit zal geven die ze verdienen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van kleding

  Mijn ervaring met deze website was echt teleurstellend. Het heeft een maand geduurd voordat mijn bestelling eindelijk werd verzonden, en zelfs dan ontbraken er nog steeds twee items. Wat nog erger was, is dat ze geen terugbetaling wilden geven voor die items en toch diezelfde items op hun site bleven verkopen. De communicatie met de verkoper liep ook heel moeizaam en ondanks beloftes dat alles snel zou komen, heb ik na een maand nog steeds niets ontvangen. Het is gewoon een totale nachtmerrie, geen terugbetaling en ik heb zelfs mijn items niet gekregen. Ik zou echt niemand aanraden om hier te bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Alles op tijd aangekomen

  Alles kwam op tijd aan en ik was er heel blij mee. Alle items zagen er net zo mooi uit als op de website.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling - Te klein

  De levering was echt snel, daar was ik wel blij mee. Maar ik was teleurgesteld toen ik mijn bestelling kreeg. Het kledingstuk was veel te klein, terwijl ik mijn gewone maat had besteld. Ik moest het terugsturen en nu moet ik wachten op een ruiling. Dat was echt jammer voor mijn shopervaring.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lange levertijd, slechte kwaliteit, slechte klantenservice

  Ik was echt teleurgesteld in mijn ervaring met deze webshop. Het duurde echt lang voordat mijn bestelling aankwam en toen ik eindelijk mijn pakket kreeg, zat er een item in dat kapot was. Terugsturen was ook niet eenvoudig, want ik moest de kosten daarvoor zelf betalen, bovenop de verzendkosten die ik al had betaald. De vergoeding die ik kreeg was echt minimaal en ik moest het kapotte item houden als ik mijn geld terug wilde. Het product was ook niet van de kwaliteit die ik had verwacht en de klantenservice was echt teleurstellend. Kortom, deze winkelervaring was echt een grote teleurstelling en ik zou niemand aanraden hier te bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geweigerd pakket aan de deur

  Ik heb een pakket geweigerd aan de deur omdat het te laat was voor het evenement waarvoor ik het had besteld. Nu moet ik nog steeds extra betalen voor iets wat ik niet eens heb ontvangen, dat is echt teleurstellend.


Anderen bekeken ook